Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Príspevok od používateľa uplink »

t0m4s3 - pre mňa patria ku psychiatrovi tí, čo vedú takí život ako Ty. Menovite neviazaný sex s kamarátkami. Hnusí sa mi to a je mi z toho na grc rovnako ako Tebe z môjho "fanatizmu". Sme si teda kvit? Som rád...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uplink: baví ťa to editovanie vlastných príspevkov? Pretož mňa nie a nepovažujem to práve za férovú cestu. Alebo sa riadiš slávnym výrokom Harryho Trumana - If you can't convince them, confuse them?

Ako som už písal aj v inej diskusii, tvoje silene ironické a posmešné poznámky sú absolútne irelevantné a iba dokazujú, že už nemáš čo v diskusii povedať, prípadne že nie si schopný obhájiť si svoje vlastné tvrdenia.

Citujem: "GJ ateisti, vediete na do*ebávanie planéty zeme s kardinálnym náskokom tak šup šup smelo do toho.." - určite, my vedieme. Zasa jeden bohorovný, egoistický a ničím nepodložený kardinálny dríst.

Citujem: "Pretože zem momentálne trpí zamorením, umelými vírusmi, premnožením, nedostatkom pitnej vody, nedostatkom jedla a inými drobnosťami, proti ktorým ma pamäť neklame, tak cirkev ako taká bojuje... - A toto majú byť chyby/dôsledky ateistov? TOTO je chyba tvojho boha, pretože sa nevinnými zahráva, ako so šachovými figúrkami. Ak by trochu pomohol, cirkev by sa nemusela namáhať. Takže tak.

Zvyšok tvojho príspevku je totálny balast.

Tvoj príspevok z 15:09:

"ignoruješ fakty že ateistická časť ľudstva okráda samotné ľudstvo nespočetkrát viac ako kresťania" - PODLOŽ "FAKTY" DôKAZMI.

"ignoruješ fakt že cirkev ako taká bojuje proti katastrofám, ktoré vytvoril ateista, menovite preľudnenie, nedostatok jedla, znečistenie pitnej vody, choroby, vírusy a zbrane" - PODLOŽ TO VŠETKO DôKAZMI.

"ignoruješ fakt že to že nejaký chudák v cirkvi čo dáva horálku za oral je v porovnaní s ateistickým papalášom serafín, lebo ten papaláš má na krku milióny životov svojím zlým hospodárením, spravovaním financií, majetkov a presúvaním prostriedkov po celom svete" - K tomuto som sa nikdy nevyjadroval, čo to trepeš?

"ignoruješ fakt, že cirkev aj keď je taká aká je je jedna z posl. inštitúcií, ktoré majú ako taký dosah na nemorálne hovadá a ateistické svine, ktoré stále cpú financie do zbraní, vývoja nových chemikálií a iných "vylepšováko" života na zemi" - PODLOŽ TOTO VŠETKO DôKAZMI.

"ignoruješ to že žiť bez Boha na svete [imaginárneho priateľa] doviedlo človeka na pokraj jeho samozničenia, lebo nemá nikoho nad sebou, kto by naňho dohliadal a tak keď nejakého drbnutého ateistu napadne že to skvelý nápad vytvoriť etnický vírus, tak ho vytvorí a začne dané etnikum hubiť, lebo jeho "samospravodlivosť" mu hovorí že je to správne a dobré..." - PODLOŽ SVOJE TVRDENIA DôKAZMI.

"Gratulujem ku absolútnej ignorácii všetkých týchto faktov pán Knižka" - ODKEDY SÚ TO FAKTY? LEBO TY TO TVRDÍŠ? NIČ Z NICH NEVIEŠ PODLOŽIŤ, AKÝM PRÁVOM TO VŠETKO NAZÝVAŠ FAKTAMI???

Takže, na záver - DôKAZY. Ak nepodložíš všetko toto dôkazmi, je to bezvýznamný balast a TVOJ OSOBNÝ NÁZOR. Nič viac.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

uplink napísal:t0m4s3 - pre mňa patria ku psychiatrovi tí, čo vedú takí život ako Ty. Menovite neviazaný sex s kamarátkami. Hnusí sa mi to a je mi z toho na grc rovnako ako Tebe z môjho "fanatizmu". Sme si teda kvit? Som rád...
Vid edit mojho predchadzajuceho prispevku :smt006
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Preco vravis ze za vsetko mozu ateisti? kde na to chodis? - kto teda vynašiel atómové zbrane, biologické zbrane, antibiotiká a AK-47 a iné zlepšováky čo povraždili milióny? Aha, to bol Ján Pavol druhý? No to som nevedel, prepáč.
add2 preco kazdy ateista musi byt podla teba hlupak? - taký čo odszduje Cirkev je hlupák, vari tu takých nevidíš? Lebo ja len takých. Keď môžu oni odszduzvať cirkev, môžem aj ja ich.
add3 ako si na to prisiel ze ateista nevedie dobry zivot? - nepoznám ani jedného, a ateistov poznám dosť. A tie vzorky z fóra ma nepresvedčili o opaku. Som ako Vy nie? Aj ateisti potrebujú dôkaz o zázraku, hmatateľný a viditeľný. Ja som si neošahal takého ateistu, ani ho nevidel, ani nestretol. Teda taký nie je, neverím v neho, rovnako ako tupý ateista neverí v Boha. Tak a sme si opäť kvit.
add4 ako cirkev bojuje proti katastrofam? posliela humanitarnu pomoc? alebo naco narazas? si slepý, alebo hej? Dekréty, vyhlásenia, odporúčania, kázanie v kostoloch, články, smernice, smerovanie ľudí...aha, počkať, Ty si nikdy v kostole nebol že? Čiže nemáš ani páru o tom že v kostole sa nehovorí o stredovekých doktrínach, ale o modernej dobe, vojne, katastrofách, humnitárnej pomoci a podobných témach, kde kňazi priamo vedú ľudí k zabráneniu týchto katastrôf. My bad, ale na budúce sa teda takú volovinu nepýtaj.
add5 ked sme pri tych vylepsovakoch ako vylepsuje cirkev moj zivot? - prečítaj si odpoveď na add4

ak som ja spokojny nepotrebujem k tomu nieco ine, to ze niekto nepovazuje za dobre ako zijem to uz je jeho chyba ak mne samotnemu to nevadi

add6 co je zle na nezaveznom sexe? - niečo čo obmedzený človek ako Ty v živote nepochpí :smt006

seth82 - akékoľvek dôkazy Ti sem dám, poprieš ich, tak načo s Tebou vôbec strácať čas? Ak ich chceš, nájdi si ich, Ty si knihomol.

t0m4s3 - dúfam že si ich mal simultánne naraz, to by sa tak podobalo na Tvoju teóriu :) a btw. ak Ti príde obrábať babu bez vťahu ako v poriadku, nemáme si o tom čo ďalej napísať.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

uplink napísal:Preco vravis ze za vsetko mozu ateisti? kde na to chodis? - kto teda vynašiel atómové zbrane, biologické zbrane, antibiotiká a AK-47 a iné zlepšováky čo povraždili milióny? Aha, to bol Ján Pavol druhý? No to som nevedel, prepáč

dajme tomu, ak by neboli vyvinute antibiotika by si zomieral na sprostu chripku, ak by neboli rozne testy nevyhubil by si skodcou nejakymi chemickymi zbraniami, do dnes by si zil v dzungli a nepoznal nic nevedel nic

add2 preco kazdy ateista musi byt podla teba hlupak? - taký čo odszduje Cirkev je hlupák, vari tu takých nevidíš? Lebo ja len takých. Keď môžu oni odszduzvať cirkev, môžem aj ja ich.

preco je podla teba hlupak? zato ze ma vlastny nazor na to? udivujes ma

add3 ako si na to prisiel ze ateista nevedie dobry zivot? - nepoznám ani jedného, a ateistov poznám dosť. A tie vzorky z fóra ma nepresvedčili o opaku. Som ako Vy nie? Aj ateisti potrebujú dôkaz o zázraku, hmatateľný a viditeľný. Ja som si neošahal takého ateistu, ani ho nevidel, ani nestretol. Teda taký nie je, neverím v neho, rovnako ako tupý ateista neverí v Boha. Tak a sme si opäť kvit.

to ze nepoznas ani jedneho takeho ateistu to neznamena ze nevedie dobry a usporiadany zivot, preco za tym hladas ze musi byt nieco ine? ako si ustelies tak budes spat ci nie?

add4 ako cirkev bojuje proti katastrofam? posliela humanitarnu pomoc? alebo naco narazas? si slepý, alebo hej? Dekréty, vyhlásenia, odporúčania, kázanie v kostoloch, články, smernice, smerovanie ľudí...aha, počkať, Ty si nikdy v kostole nebol že? Čiže nemáš ani páru o tom že v kostole sa nehovorí o stredovekých doktrínach, ale o modernej dobe, vojne, katastrofách, humnitárnej pomoci a podobných témach, kde kňazi priamo vedú ľudí k zabráneniu týchto katastrôf. My bad, ale na budúce sa teda takú volovinu nepýtaj.

dekrety a vyhlasenia? smerovanie ludi? co som ja ovecka? tiez si dokazem precitat iste veci a verit tomu co ja uznam za vhodne nie co mi niekto povie ze tak musi byt....ked pan farar povie ze vsetci ste zradcovia tak povies ano sme ????? ano knaz chodi po misiach roznasat bozie pismo ale nie humanitarnu pomoc, a pleties stredovek a sucasnu dobu

add5 ked sme pri tych vylepsovakoch ako vylepsuje cirkev moj zivot? - prečítaj si odpoveď na add4

ak som ja spokojny nepotrebujem k tomu nieco ine, to ze niekto nepovazuje za dobre ako zijem to uz je jeho chyba ak mne samotnemu to nevadi

add6 co je zle na nezaveznom sexe? - niečo čo obmedzený človek ako Ty v živote nepochpí :smt006

ak som obmedzeny tak mi to prosim vysvetli, nie kazdy je taky skvely ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Nezalezi na tom, ze ty si so svojim zivotom spokojny a nic ti nechyba. Kvalitu tvojho zivota dokaze objektivne posudit iba usporiadany krestan.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uplink:

1. kto teda vynašiel atómové zbrane, biologické zbrane, antibiotiká a AK-47 a iné zlepšováky čo povraždili milióny? Aha, to bol Ján Pavol druhý? No to som nevedel, prepáč.

Manhattan Project - drvivá väčšina z vedúcich boli kresťania. A Oppenheimer bol veriaci Žid. Michail Kalašnikov bol ortodoxný kresťan. A tak by som mohol ďalej pokračovať. Biologické zbrane je široký pojem, ale určite nedokážeš, že boli všetci ateisti.

2. taký čo odszduje Cirkev je hlupák, vari tu takých nevidíš? Lebo ja len takých. Keď môžu oni odszduzvať cirkev, môžem aj ja ich.

Odsudzovať môžeš, nik ti to nepopiera. Ale ihneď im nadávať do hlupákov, to nerobí nik okrem teba tebe podobných. A okrem toho, ty predsa do cirkvi nepatríš, pretože porušuješ prikázanie No.7.

3. nepoznám ani jedného, a ateistov poznám dosť. A tie vzorky z fóra ma nepresvedčili o opaku. Som ako Vy nie? Aj ateisti potrebujú dôkaz o zázraku, hmatateľný a viditeľný. Ja som si neošahal takého ateistu, ani ho nevidel, ani nestretol. Teda taký nie je, neverím v neho, rovnako ako tupý ateista neverí v Boha. Tak a sme si opäť kvit.

Poznáš mňa. Ja vediem dobrý život. A už som ti sto krát písal, my nepotrebujeme dôkaz o zázraku, my chceme, aby si nám vysvetlil spojitosť jeho existencie s bohom a ako dokazuje existenciu boha. Ak máš problém s chápaním elementárneho textu, nediskutuj.

4. si slepý, alebo hej? Dekréty, vyhlásenia, odporúčania, kázanie v kostoloch, články, smernice, smerovanie ľudí...aha, počkať, Ty si nikdy v kostole nebol že? Čiže nemáš ani páru o tom že v kostole sa nehovorí o stredovekých doktrínach, ale o modernej dobe, vojne, katastrofách...blablabla

Tie dekréty, vyhlásenia, kázanie v kostoloch, články, smernice a smerovanie ľudí určite znamenajú, že cirkev bojuje proti katastrofám :) Že som to nepochopil hneď, takáto dedukcia ma nenapadla...Vďaka za objasnenie.

5. prečítaj si odpoveď na add4

Tak možno vylepšuje život tebe, nie nám a určite nie ateistom.

seth82 - akékoľvek dôkazy Ti sem dám, poprieš ich, tak načo s Tebou vôbec strácať čas? Ak ich chceš, nájdi si ich, Ty si knihomol. - ŽIADNE dôkazy si tu nedal. A ak dáš, chcem vedieť, ako priamo/nepriamo dokazujú existenciu boha.
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

seth82: neobvinuj zo zahovarania, ja som ti uz asi pred dnom - dvomi dnami povedal, ze kym sa nedohodneme na tej jednej elementarnej teme, nebudeme zacinat dalsie. takze ked k tomu uz nemas co povedat, tak vysledok je jasny. ako sme sa pekne dohodli.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

uplink napísal:Preco vravis ze za vsetko mozu ateisti? kde na to chodis? - kto teda vynašiel atómové zbrane, biologické zbrane, antibiotiká a AK-47 a iné zlepšováky čo povraždili milióny? Aha, to bol Ján Pavol druhý? No to som nevedel, prepáč.
"Ruka, ktorá vedie meč a hrdúsi, už nie je ruka človeka, ale ruka božia, a nie človek, ale boh vešia, mučí, odsekáva hlavy, škrtí, vedie vojny."

"V takejto vojne je to kresťanské a je to dielom lásky, plný dôvery škrtiť nepriateľa, zbíjať, upaľovať a robiť všetko, čo je škodlivé, až kým to človek nepremôže. I keby sa to tak nemuselo zdať, že hrdúsenie a zbíjanie je dielom lásky a preto by si aj nejaký prostoduchý mohol myslieť, že to nie je kresťanské dielo a nepatrí sa to robiť kresťanovi: tak je to predsa len popravde dielom lásky."
(Martin Luther o 'Svätých vojnách')

mimochodom, zbrane a vojny tu boli vždy ešte pred tým ako mohol niekto o sebe vyhlásiť že je ateista bez toho, aby ho za to nestiahli zaživa z kože alebo nenabodli na kôl... takže pripisovať ich na vrub ateizmu je holý nezmysel.
uplink napísal:add2 preco kazdy ateista musi byt podla teba hlupak? - taký čo odszduje Cirkev je hlupák, vari tu takých nevidíš? Lebo ja len takých. Keď môžu oni odszduzvať cirkev, môžem aj ja ich.
my odsudzujeme systém, ty konkrétnych ľudí
uplink napísal:add3 ako si na to prisiel ze ateista nevedie dobry zivot? - nepoznám ani jedného, a ateistov poznám dosť. A tie vzorky z fóra ma nepresvedčili o opaku. Som ako Vy nie? Aj ateisti potrebujú dôkaz o zázraku, hmatateľný a viditeľný. Ja som si neošahal takého ateistu, ani ho nevidel, ani nestretol. Teda taký nie je, neverím v neho, rovnako ako tupý ateista neverí v Boha. Tak a sme si opäť kvit.
zrejme sa pohybuješ len medzi recividistami
uplink napísal:add4 ako cirkev bojuje proti katastrofam? posliela humanitarnu pomoc? alebo naco narazas? si slepý, alebo hej? Dekréty, vyhlásenia, odporúčania, kázanie v kostoloch, články, smernice, smerovanie ľudí...aha, počkať, Ty si nikdy v kostole nebol že? Čiže nemáš ani páru o tom že v kostole sa nehovorí o stredovekých doktrínach, ale o modernej dobe, vojne, katastrofách, humnitárnej pomoci a podobných témach, kde kňazi priamo vedú ľudí k zabráneniu týchto katastrôf. My bad, ale na budúce sa teda takú volovinu nepýtaj.
opäť pripomínam, že cirkev nemá žiadny patent na charitu - je x medzinárodných aj lokálnych organizácií bez ideologického pozadia, ktoré bojujú proti chudobe, nevzdelanosti, násiliu, za ochranu prírody atď.
uplink napísal:add6 co je zle na nezaveznom sexe? - niečo čo obmedzený človek ako Ty v živote nepochpí :smt006
vieš asi do 18tich som mal podobnú teóriu, neskôr mi došlo že som bol obmedzenec s čiernobielym vnímaním (i keď na teba stále nemám)
uplink napísal:t0m4s3 - dúfam že si ich mal simultánne naraz, to by sa tak podobalo na Tvoju teóriu :) a btw. ak Ti príde obrábať babu bez vťahu ako v poriadku, nemáme si o tom čo ďalej napísať.
bu´d si nečítal jeho posty alebo ich úmyselne prekrúcaša
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

fascinuje ma, ze uplink tu vsetkych prispievajucich oznacuje za hlupakov, pretoze sa spravaju tak a tak, a pritom pred par dnami pisal, ze je presne ako my => uplink, aj ty si hlupak ked si taky ako my?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

uplink sa už beznádeje stráca v jeho označeniach. Atómové zbrane, kalašnikovy, smrtiace vírusy - to všetko vyrobili ľudia s tetovaním "Som ateista" na čele a vyrobili to len preto, že sú ateisti.

Ja som už dlho nevidel takto obmedzené príspevky, i keď je pravda, že takýto štýl ľudí /náboženských fanatikov/ som na rôznych stretol už viackrát. Teraz ma napadá jeden hinduista, ktorý bol síce dosť namakaný čo sa týka vedomostí a svoje tvrdenia aj niečim podkladal /narozdiel od uplinka/, ale dal sa uňho sledovať taký istý elitarizmus ako u uplinka. Ja mám jediný pravdu so svojim hinduizmom, všetko ostatné je nič. Či ateizmus, či kresťanstvo, či iné náboženstvo. Len hinduizmus, védy, furt dokola. Pamätám si, ako špeciálne kresťanstvo mal dosť v ústach a zastrájal sa, ako ich v argumentácii rozniesol /kresťanov/.
akékoľvek dôkazy Ti sem dám, poprieš ich, tak načo s Tebou vôbec strácať čas? Ak ich chceš, nájdi si ich, Ty si knihomol.
Nedal si sem žiadne dôkazy, ničoho. Ale aj tu je rozdiel medzi ateistami a veriacimi, ich pohľad na dôkazy.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

uplink mam dost ked vidim ako vsetko zlo sveta pripisujes ateistom. a to nielenze nepodlozene, ty vyslovene klames a prezentujes svoje domnienky ako fakty. skus sa len zamysliet do coho by si asi teraz stukal nebyt alana turinga, alebo steva wozniaka. a to nehovorim o tvojej totalnej ignoracii zla napachaneho ludmi v mene viery, od kriziackych vojen, inkvizicii a vobec celkovej funkcie nabozenstva ako sposobu udrzania ludi v nevedomosti a poslusnosti voci panovnikom/cirkevnym hodnostarom v stredoveku (to obycajny clovek nemohol mat ani bibliu, nehovoriac o velkom biznisprojekte rkc zvanom odpustky). jasne, ateisti siria virusy ale ked benedikt xvi. odkaze africanom, ze nemaju pouzivat kondomy tak je to priatelska rada, vsakze?
navyse niekolko z nas tu uz par stran ziada, aby ste vysvetlili ako tie tvoje dokazy (a to urazam vsetky dokazy, ak oznacim nejake video z internetu za dokaz) dokazuju existenciu nadprirodzena, ale odpovede sme sa este nedockali... ale vyberat si na co odpoviem je asi jednoduchsie vsak?
neber to osobne, ale do zverejnenia tych videi som ta mal iba za fundamentalistu, no cim dalej tym viac tu vystupujes ako bigotny fanatik ignorujuci zakladne pravidla argumentacie a logickeho zdovodnovania...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ale cirkev nas neudrzovala v nevedomosti a poslusnosti, cirkev nas chranila (a stale snazi chranit) pred vsetkym tym zlom na svete (medzi ktore patria napr aj antibiotika).
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

ViRuS napísal:jasne, ateisti siria virusy ale ked benedikt xvi. odkaze africanom, ze nemaju pouzivat kondomy tak je to priatelska rada, vsakze?
5 rokov starý článok s tvrdením, ktoré je už neaktuálne. :wink: http://bit.ly/djRa0h
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Goten napísal: 5 rokov starý článok s tvrdením, ktoré je už neaktuálne. :wink: http://bit.ly/djRa0h
za tych 5 rokov, co bolo to tvrdenie aktualne, urcite nikomu neuskodilo, ze?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

To neviem a ani ma to nezaujíma. Nad svojim životom rozhoduje každý sám. Pápežové výroky osobne chápem ako odporúčanie.
Či sa nimi budem riadiť alebo nie je už na mojom svedomí. Na druhej strane, pokiaľ by ľudia žili podľa kresťanského učenia tie kondómy by fakt nepotrebovali.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Je úplne jedno čo napíšem, pretože to vždy lžou aj tak prevrátite proti mne, takže ja osobne si v tejto téme dávam volnobeh :smt006

A áno, považujem Vás za hlupákov rovnako ako vy považujete za hlupákov kresťanov a ak by ste náhodou chceli tvrdiť že ste to nepovedali, v tom prípade som to nepovedal ani ja. Lebo neviem kto tu stále hovorí niečo o virtuálnom priateľovi, slabomyselnosti, zaostávaním 2000 rokov dozadu a podobné ho*ná.

Ale tak podstatné je že vy ste morálne vysoko [asi tak ako prostitútky z krížnej] a je Vám fajn v tomto systéme, ktorý vybudovali ateisti - takí ako Vy. Lebo novinka - tí čo sa radia ku kresťanom zakazovali [ako ste povedali Vy, nie ja] pokrok, takže jediný kto mohol vynaliezť zlepšováky [zbrane, lieky, energia, hnojivá...], ktoré sa koniec koncov obrátili na škodné mohli byť len ateisti, alebo iná zberba čo spadá pod pojem ateizmu :smt006
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Goten: Pochop, že pápež je pre veľa ľudí veľkou autoritou, takže jeho "odporúčania" sú brané ako jasné direktíva.

uplink:
A áno, považujem Vás za hlupákov rovnako ako vy považujete za hlupákov kresťanov
Ty nás za hlupákov a neviem čo všetko označuješ, to je jasné, ale ja za seba môžem povedať, že som žiadneho kresťana za to, že je kresťan za hlupáka neoznačil. Asi nikdy poriadne nepochopím ich vieru v nadprirodzenú bytosť, ale to neznamená, že ich označujem za hlupákov, veď plno kresťanov je múdrych a inteligentných.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

ja už fakt neviem, x krát mu bolo napísané že nikoho za hlupákov neoznačujeme a že kritizujeme systéme a nie jednotlivcov - on tomu zrejme NECHCE chápať. bol by šťastný keby sme to robili len preto aby sa mu potvrdili jeho trápne výroky o "zlých ateistoch".
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - prepáč, ale nevidím rozdiel v tom, keď Ťa niekto nazve hlupákom priamo - teda vulgárne, alebo diplomaticky - teda zosmiešni Tvoju vieru a životnú filozofiu:
hughito napísal:Ja som už dlho nevidel takto obmedzené príspevky, i keď je pravda, že takýto štýl ľudí /náboženských fanatikov/ som na rôznych stretol už viackrát.
hughito napísal:svoje tvrdenia aj niečim podkladal /narozdiel od uplinka/
hughito napísal:čo sa týchto videa týka, videl som samozrejme celý dokument a môžem povedať, že mi behali po chrbte väčšie zimomriavky ako keď som videl video nejakého týraného zvieraťa, resp. videá podobného typu.Tí ľudia, čo to organizujú, si zaslúžia kriminál.
hughito napísal:ViRuS: Ja som jeden andersonov príspevok označil za demenciu, ale na označení vecí pravým menom nevidím nič amorálne.
hughito napísal:Inak, už si myslím, že si týmto vyčerpal tú studňu zázrakov. Možno nie, možno sa ešte dočkáme nejakého neuveriteľného videa na youtube.
hughito napísal:uplink, inak s tým videom si robíš srandu ? Hentakých videí môžeš poslať tony, to som si istý. Nech ten ujo ide pred vedeckú komisiu do ich podmienok zhadzovať tehly.
a takto by som mohol citovať do aleluja. To že Ty robíš nadávanie a zosmiešňovanie "diplomaticky" [ako hypokrit] to je Tvoja vec. Výsledok je ten istý.

Takže "ja som svätý, to len Ty tu nadávaš na ateistov"...nie nie je to tak. Zosmiešňuješ, urážaš, nadávaš a posmievaš sa rovnako ako ja, takže nie si o nič lepší.
Zamknuté