Problem s ventilatorom
Problem s ventilatorom
Vzdy jak zapnem notebook a nerobim na no nic narocne tak pocujem ako sa mi ventilator stale zapina a vypina je to priblizne v dvoj sekundovych intervaloch a to by podla mna notebook nemal robit. Kde moze byt chyba?
Re: Problem s ventilatorom
to nemusi byt chyba
Moze byt upchaty chladic,notebook sa prehrieva a kvoli tomu zapina tak casto ventilator...
myslim ze on nema problem so zapinanim ventilatora ale skor s jeho vypinanim
Kde je chyba? Chyba je v notebooku, resp. v zakaznikoch, ktori az doma zistia,ze ... aha uz viem preco ten ntb stoji 400 eur.
A myslim, ze dovtedy, kym budu vsetci pozerat pri kupe ntb len na papierovy vykon, tak vyrobcovia snahu o fanless dizajn ani nebudu mat. Aspon moze profitovat Apple s Macbookmi . (btw nie som Apple fan)
A myslim, ze dovtedy, kym budu vsetci pozerat pri kupe ntb len na papierovy vykon, tak vyrobcovia snahu o fanless dizajn ani nebudu mat. Aspon moze profitovat Apple s Macbookmi . (btw nie som Apple fan)
J@ro: Nechcem zacinat flame, ale mam netbook z druhej ruky za 150€ a ak zakaznik nieje debil a aspon trosku sa do toho rozumie moze mu sluzit rovnako dobre ako notebook za 500€. Jasne ze vykonovy rozdiel bude citit
Zatial ste mi teda pomohli
A mimochodom notebook stal 600 eur a ma necelych 6 mesiacov
Tejto vete nerozumiem. Ja som nenarazal na to, ze mu neposkytne dostatocny vykon, ja som hodnotil prevadzkove vlastnosti.zakaznik nieje debil a aspon trosku sa do toho rozumie moze mu sluzit rovnako dobre
Ked je raz zle vyriesena konstrukcia, odvod tepla, resp zle narvhnuty bios, tak tam uz nejake nastavenia nepomozu.
Niekomu nemusi prekazat, ze sa mu ntb snazi "vzlietnut" pod rukami. Ja som tieto prejavy niekedy ignoroval, no teraz sa uz snazim odhlucnit co sa da a najlepsie ak to je uz tiche od vyroby.
Preto je velmi tazko posudit co je to "rovnako dobre". S rovnakym vykonom ,no nie s rovnakymi prevdzkovymi vlastnostami.
@lukas9206: Moj prispevok nenarazal na konkretnu cenu, ale na to, ze vyrobcovia do low-mid endu pustaju odflaknute notebooky. Robil som uz na viacerych ntb-och mojich spoluziakov a vacsina mala taketo problemy.