Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
To ti nepovie nik, mozeme sa iba domnievat. Ale kedze iPhone 3G prestal byt podporovany az pri 4.3, tak by ma velmi prekvapilo ak by s 5.0 prestali podporovat 3GS.
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak si vseobecne myslis, ze sa este oplati zadovazit si 3gs? Mozno do leta, ked by som potom vzal zlacnenu stvorku?
Ja sam mam odnedavna 3GS
Sice pochopitelne je lepsie siahnut rovno po 4 (pripadne ak si v lete zadovazis tu 4 tiez moze byt, dovtedy ti posluzi 3GS viac nez len dobre) ale podla mna to stale nie je zla kupa. Napriklad v aplikaciach/hrach len tazko najdes nieco co nepodporuje 3GS.
-
krankenwagen
Professional
No toto keby som bol vedel pred tym, ako som kupil Galaxy S, ktory mi iba robi od kupy nervy a stresy
Cize to vidim na predaj Galaxy a naslednu kupu 3gska. Myslis, ze to je dobre rozhodnutie?
Cenovo su tusim na rovnakej urovni..
Zalezi... ak sa nemylim tak Galaxy S ma 4" displej oproti 3.5" (co je relativne velky rozdiel IMO), tie 2 OS su dost odlisne atd... takze je to hlavne vec vkusu. Pochopitelne za seba mozem povedat, ze je to dobra vymena, ale najde sa XY ludi co si mysli opak 
-
seth82
Darca
krankenwagen: v tvojom prípade pôjde určite o dobrú výmenu
Tvoj kus je nejaký vadný, predajca asi vedel, prečo sa ho zbavuje...iPhone 4 koľko stojí? Nie je v podobnej cenovej rovine ako SGS? U iPhonu aspoň nebudeš mať galibu so systémom, nech už je to 3GS, alebo 4....
Men, ale minimalne za 32GB verziu pri pohybe cien teraz. Preco si vlastne isiel do Androida? Osobne si pockam az na Android 4.x.
Co sa tyka 4ky, zlacnie az v septembri. Dovtedy nie.
Co sa tyka 4ky, zlacnie az v septembri. Dovtedy nie.
-
krankenwagen
Professional
No kupil som ho za 300€, co je terajsia cena 3gs. Tak som si povedal, ze si radsej za tu istu cenu kupim novy telefon, ako nejaky pouzivany 3gs. Reku ze ten Android nemoze byt az taky zly, ked ho tolko ludi ma a chvalia si ho. Samozrejme mi par ludi s iOS hovorilo nekupuj ci uz Galaxy S alebo proste mobil s Androidom a teraz uz viem aj preco..
Takze ak budem mat stastie tak by som mohol najst nejakeho seriozneho predajcu malo pouzivaneho iPhonu 3gs
A k tej stvorke, keby mam v case kupy 600e, tak nevaham a berem 4ku. Ale potreboval som vtedy co najrychlejsie telefon kedze ta moja dotykovka od vyrobcu
chladniciek ma uz riadne stvala
Takze ak budem mat stastie tak by som mohol najst nejakeho seriozneho predajcu malo pouzivaneho iPhonu 3gs
chladniciek ma uz riadne stvala
-
seth82
Darca
Nuž, mal si smolu a natrafil si na zlý kus...Ja nepoznám nikoho s problémami takého razenia, ako sú tie tvoje...3GS bude dobrá voľba, pokiaľ sa nič nepredvídateľné nestane, tak vrámci spoľahlivosti budeš určite spokojný. Napríklad toto vyzerá dobre, hoci o dôveryhodnosti tejto stránky neviem nič... http://mobil.bazos.sk/inzerat/7190018/P ... xy-TAB.php
-
krankenwagen
Professional
No idealne by bolo, keby tam nema, ze kupim Galaxy TAB, ale Galaxy S, ale tak kontaktoval som ho, dik za tip 
-
Alex481991
Medium Star
trošku smiešna otazka ale pre mna dost podstatna
iphone si nastavuje čas sam pri prechode na letny alebo to musim urobit manualne? ... pytam sa iba z dôvodu lebo ho tiež využivam ako budik dakujem 
-
dildo
Expert
MAL by to robit sam, ale posledne posuny mu dost je*e, a tak ludia zaspavaju do roboty, pretoze sa cas neposuva.
No samotny posun ide ako ma, len opakovane budiky ho nejakym zazrakom ignoruju. Takze si daj bacha ak ich pouzivas.
-
krankenwagen
Professional
No mam moznost vymenit moje galaxy za 6 mesacny iphone 3gs 16gb no v 100 % stave. Chalan ale k tomu nema krabicu ani ziadne papiere. Myslite ze ho mam vymenit alebo pockat na nejaku lrpsiu ponuku, kde bude zaruka aj vsetko? Predsa budem len istejsi.. Dik
-
moosha
Darca
Popytaj si od neho seriove cislo a daj ho hladat do ceskoslovenskej databazy kradnutych iPhonov. Link Ti tak z hlavy nepoviem, ale neni problem to vygooglit. Ak tam nebude, mas o par percent vyssiu sancu ze nie je kradnuty
. (inak - ja by som okamzite bral, ak je vazne v 100% stave)
-
dildo
Expert
Podla toho ci sa velmi ponahlas alebo nie
-
guess.whoo
Redeemer
mas uz zlu skusenost s kupovanim telefonu bez papierov a ides do toho znovu?krankenwagen napísal:No mam moznost vymenit moje galaxy za 6 mesacny iphone 3gs 16gb no v 100 % stave. Chalan ale k tomu nema krabicu ani ziadne papiere. Myslite ze ho mam vymenit alebo pockat na nejaku lrpsiu ponuku, kde bude zaruka aj vsetko? Predsa budem len istejsi.. Dik
-
krankenwagen
Professional
Preto pisem ze pockam na lepsiu ponuku na iphone s papiermi. Ved tych iphonov je na predsj kopu 
Cakaj. Nebrat. Vsak 3GS 16GB uz idu aj za 250€.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Velmi tazko zozenies ip 3gs aj so zarukou.