Mam taky problem, pred casom som precistil pocitac cez cc cleaner, odstranil som vsetko, co mi vyhodilo. Nastali mi dva problemy:
1. vyplo mi funkciu rychleho spustenia vedla ponuky Start, tak to znovu spustim normalne cez vlastnosti a po restarte to zmizne, vypne to a toto sa opakuje stale
2. horsi problem je, ze ked nieco cez Tento pocitac mazem alebo kopirujem, zamrzne mi to, operaciu sice dokonci, ale tabulka, ktora zobrazuje tie percenta kolko je hotove, tak ostane tam a ide to vypnut len cez Task manager.
Ide o Win XP SP3, napada niekoho cim to moze byt? diky moc
Windows mrzne pri mazani/kopirovani
Re: Windows mrzne pri mazani/kopirovani
ja som pouzil CCleaner len raz, a aj to dopadlo biedne. Systemy v netbooku co sa maju zapinat pri starte mi nezaplo alebo zaplo ale ne vsetko... pomohlo vratenie systemu
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
daj sem sereen z hdtune, mne to robilo pri chybných sektoroch, treba ich čo najskôr uzamknúť
je to stary pocitac len na internet a obcas filmy, ale ta nemoznost mazat/kopirovat ma hneva. bude to tym diskom? ako to spravit?
//edit: robil som hned potom quick scan a nenaslo ziadnu chybu, tak enviem
//edit: robil som hned potom quick scan a nenaslo ziadnu chybu, tak enviem
To vyzerá na SW závadu. Hľadanie chyby vo Win je na dľhú dobu, radšej format a nová instalácia. Po zálohe dát.
zvazujem to tak, diky