Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi
t0m4s3 - usvedčil som Ťa vlastným článkom, čo si sem hrde copy and pastol a teraz sa snažíš zahrať do outu? No len pekne na to zareaguj. Ten článok o iD totižto hovorí presne to, čo som povedal ja, Ty si akurát zvýraznil veci z kontextu, ktoré sa Ti hodili a ja som k ním hodil komentár a uviedol ich na ich pravú mieru.
-
t0m4s3
Admin
vid moj edit. Nie na vsetko vyboldovane si reagoval, ale ja nemam potrebu nikoho o nicom presvedcovat. Pre mna su v zivote dolezitejsie veci ako to ci svet vznikol big bangom, alebo ho dajaky pajac uplacal z hliny.
anderson: kým my tu komunikujeme s uplinkom jednotlivo, on uráža všetkých ateistov plošne bez rozdielu. vadí ti to? poď a pridaj sa na jeho stranu.
ad "evolučná teória": už som to pár krát postol v téme "náboženstvo" ale zopakujem to tu znova... chyba evolúcie v rámci laryngeálneho nervu... pokiaľ sa jedna a tá istá evolučná chyba opakuje u stoviek duhov rýb, plazov, cicavcov a primátov tak NIET POCHÝB, že sa tieto druhy vyvinuli z jedného zdroja.
aj keby som bol veriaci tak tento dôkaz otrasie mojou vierou tak veľmi, že sa aspoň začnem zaujímať o iné teórie než tá "pravá" popísaná v biblii. týchto evolučných chýb je viacero, ako napríklad občasné blany medzi prstami novorodeniat či "chvost" v rámci predĺženia chrbtice (za čo kresťania deti nemilosrdne vraždili lebo verili že to sú potomkovia diabla). okrem toho evolúcia človeka prebieha stále či tomu niekto chce veriť či nie - mnohonásobne rýchlejšie než napríklad u mamutov. aj o tom som písal v tej téme, lenže pokiaľ veriaci vidí dôkaz čo mu nepasuje do jeho teórie tak to proste "vymaže" zo svojej uzavretej reality a bude naďalej opakovať svoje teórie.
ad "evolučná teória": už som to pár krát postol v téme "náboženstvo" ale zopakujem to tu znova... chyba evolúcie v rámci laryngeálneho nervu... pokiaľ sa jedna a tá istá evolučná chyba opakuje u stoviek duhov rýb, plazov, cicavcov a primátov tak NIET POCHÝB, že sa tieto druhy vyvinuli z jedného zdroja.
aj keby som bol veriaci tak tento dôkaz otrasie mojou vierou tak veľmi, že sa aspoň začnem zaujímať o iné teórie než tá "pravá" popísaná v biblii. týchto evolučných chýb je viacero, ako napríklad občasné blany medzi prstami novorodeniat či "chvost" v rámci predĺženia chrbtice (za čo kresťania deti nemilosrdne vraždili lebo verili že to sú potomkovia diabla). okrem toho evolúcia človeka prebieha stále či tomu niekto chce veriť či nie - mnohonásobne rýchlejšie než napríklad u mamutov. aj o tom som písal v tej téme, lenže pokiaľ veriaci vidí dôkaz čo mu nepasuje do jeho teórie tak to proste "vymaže" zo svojej uzavretej reality a bude naďalej opakovať svoje teórie.
-
uplink
VIP
t0m4s3 - mne osobne je to tiež dosť ukradnuté, ako aj celá táto téma. Len ma irituje keď obmedzené a hlúpe individuá kydajú na dačo, čo absolútne nepoznajú zo života, ale len z googlu, chýrov a wikipédie. Preto celá táto dišputa. V skutočnosti mám na háku celú "cirkev" a radím sa len ku "Cirkvi". Je mi ukradnutý pápež, aj kardináli. Nepáči sa mi že ich sponzoruje štát, tak isto ako sa mi nepáčia odvody, sociálka a dane. Sú mi ukradnuté ich dobročinné akcie a je mi úplne jedno či som vznikol z opice, alebo z baktérie, alebo z hliny.
Ide mi len o princíp, sprostí a zaslepení ľudia vs. realita. Preto vystupujem do hľadiny extrému v prospech cirkvi, ktorú sám nemusím. Len z princípu. Zo začiatku mi nejde o nič iné len o to, aby sa blbec uvedomil, ale sám som aj tak najväčší blbec, lebo ignorujem fakt že jednoduchý a obmedzený človek si nikdy svoju jednoduchosť a obmedzenosť neprizná, lebo ju nevidí, čiže pre neho neexistuje
...
silmarill - trochu OT, koľko máš plz rokov?
btw. v Biblii nie je žiadna evolučná teória, ale len príbeh, ktorý má obrazný charakter. Ale to je téma na dlhšie...
P.S.: Pre mňa je to video rovnako smiešne ako pre Vás články s jogínom, alebo video s qi gong majstrom. Takže hádzať sem čokoľvek je irelevantné, ako keby ste to sem ani nehodili
A ešte ku tomu videu, iD "dopĺňa" časti DT, ktoré zanechali prázdnu dieru tam, kde nestíhala. Tzn. že iD nepopiera evolúciu ako takú, len ju dopĺňa. Toto nemám z vlastnej hlavy, ale z hlavy Krempaskeho, ktorý prednášal u nás na fuckulte.
Tak isto ako máš video o nejakej nezmyselnej časti v tej rybe, tak isto máš video o bakteriálnom bičíku o iD.
atď. atď. atď. video vs. video.
Ide mi len o princíp, sprostí a zaslepení ľudia vs. realita. Preto vystupujem do hľadiny extrému v prospech cirkvi, ktorú sám nemusím. Len z princípu. Zo začiatku mi nejde o nič iné len o to, aby sa blbec uvedomil, ale sám som aj tak najväčší blbec, lebo ignorujem fakt že jednoduchý a obmedzený človek si nikdy svoju jednoduchosť a obmedzenosť neprizná, lebo ju nevidí, čiže pre neho neexistuje
silmarill - trochu OT, koľko máš plz rokov?
P.S.: Pre mňa je to video rovnako smiešne ako pre Vás články s jogínom, alebo video s qi gong majstrom. Takže hádzať sem čokoľvek je irelevantné, ako keby ste to sem ani nehodili
A ešte ku tomu videu, iD "dopĺňa" časti DT, ktoré zanechali prázdnu dieru tam, kde nestíhala. Tzn. že iD nepopiera evolúciu ako takú, len ju dopĺňa. Toto nemám z vlastnej hlavy, ale z hlavy Krempaskeho, ktorý prednášal u nás na fuckulte.
Tak isto ako máš video o nejakej nezmyselnej časti v tej rybe, tak isto máš video o bakteriálnom bičíku o iD.
atď. atď. atď. video vs. video.
Kazateľ uplink teraz bude zisťovať vek, či náhodou nie je niekto nehodný jeho pozornosti.
Hlavne, že doteraz nezareagoval ani na 20% toho, čo som sem poslal. Nemá na to, čo už.
Ujo starý uplink má zrejme trochu zmätok vo svojej hlave, na jednej strane popiera evolúciu, na strane druhej sa tu oháňa ID, o ktorom napísal, že evolúciu nepopiera, len ju dopĺňa
Hlavne, že doteraz nezareagoval ani na 20% toho, čo som sem poslal. Nemá na to, čo už.
Aké má na to uplink dôvody, to nám už neprezradí. Preňho proste je smiešne a hotovo.P.S.: Pre mňa je to video rovnako smiešne ako pre Vás články s jogínom, alebo video s qi gong majstrom. Takže hádzať sem čokoľvek je irelevantné, ako keby ste to sem ani nehodili
Ujo starý uplink má zrejme trochu zmätok vo svojej hlave, na jednej strane popiera evolúciu, na strane druhej sa tu oháňa ID, o ktorom napísal, že evolúciu nepopiera, len ju dopĺňa
Tzn. že iD nepopiera evolúciu ako takú, len ju dopĺňa. Toto nemám z vlastnej hlavy, ale z hlavy Krempaskeho, ktorý prednášal u nás na fuckulte.
v júni 30, prečo? chceš do mňa p*čovať za vek ako do markusa?uplink napísal:silmarill - trochu OT, koľko máš plz rokov?btw. v Biblii nie je žiadna evolučná teória, ale len príbeh, ktorý má obrazný charakter. Ale to je téma na dlhšie...
*click to get angry*
Spoiler
mimochodom ak sa chceš odvolávať na tvoje "životné skúsenosti s ožratým ateistickým fotrom" tak tiež som si niečo v živote preskákal. tiež to ovplyvnilo moje vnímanie sveta - avšak tým spôsobom že mi zhodilo klapky z očí.
a keď sa už pýtaš na vek, tak koľko máš rokov ty? narovinu ti poviem, že ja som bol v istom veku tiež veľmi ideologicky zapálený, kým som nedostal rozum a nepochopil že svet nie je šachovnica kde si buď čierny alebo biely. teba možno toto zistenie len čaká - možno však nie a zostaneš "jaskynný veriaci" do konca života.
by the way, "obrazný charakter biblie"? čo v biblii má obrazný charakter? ÚPLNE PRESNE DO DETAILOV sú tam vymenovávaní ľudia po mene, počty, dátumy, udalosti, citáty, proste exaktné veci - avšak to čo sa ti tam celkom nehodí označíš za "obrazné"? evidentne ide o tvoju heréziu (ako s nebom a peklom) za ktorú by si pred pár storočiami skončil napichnutý zaživa na kole... a to v tom lepšom prípade. z viery si nemožno robiť trhací kalendár - buď ju prijmeš alebo nie.
silmarill: uplink má podľa profilu 26, čiže pôjde skôr o tú druhú možnosť.
A vek si zisťuje preto, lebo ak by náhodou zistil, že más ako ja, 19, tak ťa zaradí do jeho ignore listu ako nekompetentného s ním vôbec diskutovať.
A vek si zisťuje preto, lebo ak by náhodou zistil, že más ako ja, 19, tak ťa zaradí do jeho ignore listu ako nekompetentného s ním vôbec diskutovať.
-
seth82
Darca
uplink:
"Len ma irituje keď obmedzené a hlúpe individuá kydajú na dačo, čo absolútne nepoznajú zo života, ale len z googlu, chýrov a wikipédie." - isteže, všetci tu poznáme všetko iba z gúglu a wikipédie, iba ty máš so všetkým skúsenosť, životom zocelený to jedinec.
Ty nepatríš ani k jednej cirkvi. Či má veľké c alebo malé c, alebo dokonca purpurovo-kavkasté c - potvrdil si to sám, keď si napísal, že ten, kto vedomo porušuje jedno z prikázaní, sa sám od spomínanej organizácie dištancuje (nech už je to cirkev svetská alebo pozemská).
Celkom ma vie pobaviť, ako skoro v každom vo svojich príspevkoch zo seba vieš spraviť pána dokonalého, nech už sa snažíš sformulovať ho akokoľvek diplomaticky. Aj teraz si opísal akýsi prerod, prebudenie, osvietenie, ktoré ťa znova z tvojho pohľadu stavia nad nás, nad "jednoduchých a obmedzených ľudí, ktorí si svoju jednoduchosť a obmedzenosť nepriznajú, lebo ju nevidia". Ako inak.
V tejto (a inej podobnej) téme by som sa vôbec neunúval reagovať, alebo prispievať, tak ako tomu bolo donedávna, keď som sa od nich dištancoval. Ale tvoje bohorovné, ničím nepodložené (okrem tvojho ega, ktoré je tak vysoko, že ním zjavne rozrážaš mraky) kydy na ateistov, tvoje absolútne demagogické snahy o pripísanie bohvieakých aktivít IBA ateistom (viď jeden z tvojich posledných príspevkov ohľadom zbraní, Kalašnikova, atď, pričom o týchto veciach zjavne nič nevieš a v histórii máš riadne diery, spôsobené asi vadnou historiografiou, ktorú vám predkladali sutanisti), proste snaha navodenia ilúzie, že ty si proste ubermensch a my sme stratení v materiálnom svete.
Vďaka tebe teraz ľahšie chápem, ako mohla v minulosti cirkev a veriaci vykonávať to, čo vykonávali, vďaka tebe chápem, ako môže byť niekto fanatikom, fundamentalistom a krajne ortodoxným jedincom, ktorý celé okolie, realitu a históriu ohýba tak, aby sa prispôsobili jeho požadovanému tvaru. Si dôkaz toho, že osvietenstvo a reformácia sú vo svete stále potrebné aj v 21. storočí. Nebudem písať, že ťa ľutujem, pretože by to nebola pravda, skôr si myslím - ži si vo svojom vlastnom svete a dobre ti tak
Takže si pripíš plus, tieto veci si mi celkom objasnil, aktivitu v týchto témach znižujem, to však neznamená, že keď tu vygrcneš nejakú kardinálnu sprostosť, o ktorej nič nevieš, tak ti ju samozrejme vyvrátim. HOWGH.
"Len ma irituje keď obmedzené a hlúpe individuá kydajú na dačo, čo absolútne nepoznajú zo života, ale len z googlu, chýrov a wikipédie." - isteže, všetci tu poznáme všetko iba z gúglu a wikipédie, iba ty máš so všetkým skúsenosť, životom zocelený to jedinec.
Ty nepatríš ani k jednej cirkvi. Či má veľké c alebo malé c, alebo dokonca purpurovo-kavkasté c - potvrdil si to sám, keď si napísal, že ten, kto vedomo porušuje jedno z prikázaní, sa sám od spomínanej organizácie dištancuje (nech už je to cirkev svetská alebo pozemská).
Celkom ma vie pobaviť, ako skoro v každom vo svojich príspevkoch zo seba vieš spraviť pána dokonalého, nech už sa snažíš sformulovať ho akokoľvek diplomaticky. Aj teraz si opísal akýsi prerod, prebudenie, osvietenie, ktoré ťa znova z tvojho pohľadu stavia nad nás, nad "jednoduchých a obmedzených ľudí, ktorí si svoju jednoduchosť a obmedzenosť nepriznajú, lebo ju nevidia". Ako inak.
V tejto (a inej podobnej) téme by som sa vôbec neunúval reagovať, alebo prispievať, tak ako tomu bolo donedávna, keď som sa od nich dištancoval. Ale tvoje bohorovné, ničím nepodložené (okrem tvojho ega, ktoré je tak vysoko, že ním zjavne rozrážaš mraky) kydy na ateistov, tvoje absolútne demagogické snahy o pripísanie bohvieakých aktivít IBA ateistom (viď jeden z tvojich posledných príspevkov ohľadom zbraní, Kalašnikova, atď, pričom o týchto veciach zjavne nič nevieš a v histórii máš riadne diery, spôsobené asi vadnou historiografiou, ktorú vám predkladali sutanisti), proste snaha navodenia ilúzie, že ty si proste ubermensch a my sme stratení v materiálnom svete.
Vďaka tebe teraz ľahšie chápem, ako mohla v minulosti cirkev a veriaci vykonávať to, čo vykonávali, vďaka tebe chápem, ako môže byť niekto fanatikom, fundamentalistom a krajne ortodoxným jedincom, ktorý celé okolie, realitu a históriu ohýba tak, aby sa prispôsobili jeho požadovanému tvaru. Si dôkaz toho, že osvietenstvo a reformácia sú vo svete stále potrebné aj v 21. storočí. Nebudem písať, že ťa ľutujem, pretože by to nebola pravda, skôr si myslím - ži si vo svojom vlastnom svete a dobre ti tak
Takže si pripíš plus, tieto veci si mi celkom objasnil, aktivitu v týchto témach znižujem, to však neznamená, že keď tu vygrcneš nejakú kardinálnu sprostosť, o ktorej nič nevieš, tak ti ju samozrejme vyvrátim. HOWGH.
-
lollo
Professional
nemamm slov pretoze sme od obtazovani deti knazmi zisli na DT a ID
nuz ja som hlupy ateista a preto neverim nicomu cize zo mnou sa neoplati diskutovat
aj tak stale nechapem preco musim verit v nieco aby som sa mal dobre? preto ze si to neviem vysvetlit alebo sa na to opytat?
toto mi objasni, sice podla teba som zaostaly/obmedzeny cize nebudes na mna mrhat casom a pismenkami
btw aj pan farar je len clovek, tym chcem povedat ze nemusi mat stale pravdu
ale co ja o tom viem ved podla teba nechodim ani do kostola
uplink mas aj sektu?
nuz ja som hlupy ateista a preto neverim nicomu cize zo mnou sa neoplati diskutovat
aj tak stale nechapem preco musim verit v nieco aby som sa mal dobre? preto ze si to neviem vysvetlit alebo sa na to opytat?
toto mi objasni, sice podla teba som zaostaly/obmedzeny cize nebudes na mna mrhat casom a pismenkami
btw aj pan farar je len clovek, tym chcem povedat ze nemusi mat stale pravdu
uplink mas aj sektu?
-
uplink
VIP
Lollo že máš ty ešte odvahu písať do témy a narážať na mňa
...btw. ak tam chceš skončiť len napíš, totižto nemám náladu zabíjať čas s retardovaným deckom čo vie o živote holý kkt, notorickým church haterom, netopierom čo sa pridáva na vítaziacu stranu a borcom ako Ty
takže kľudne do toho...tiež by si mohol spomenúť môjho otca alkoholika ako ten primitív nadomnou, už neviem ktorý, nevidím na ich odpovede, je to len taký "šum" 
Spoiler
btw. to že si chcel darovať vgačku pre hojko.com server je krásne a šlachetné - za to Ti patrí všetká česť a chvála, ale to že výsledok bol že si ma prehnal chorého taxíkom ku Tebe na intrák, vodil ma tam po poschodiach [človek by čakal že ju budeš mať prichystanú, vzhľadom na to že som Ti hovoril že sa ponáhlam pred tým než som došiel] a prehrabával sa v scrap metali predo mnou asi pol hodinu - bezvýsledne - žiadnu si tam nemal, ja viem, mal si dobrú myšlienku, ale skončila hrozne. A nakoniec som teda musel ísť aj tak taxíkom do agemu a kúpiť novú, to už nie je až tak celkom pekné. Suma sumárum Tvoja iniciatíva ma [neskôr mastera a hojka] vyšla na 50 eur. Preto sa čudujem Tvojej odvahe do mňa rýpať - akokoľvek. Ale tak budiš.
lollo pozor, uplink je elitár.ak tam chceš skončiť len napíš, totižto nemám náladu zabíjať čas s retardovaným deckom čo vie ho živote holý kkt, notorickým church haterom, netopierom čo sa pridáva na vítaziacu stranu a borcom ako Ty
Mám taký pocit, že uplink ma zamestnávateľa jednu nemenovanú politickú parlamentnú stranu začínajúcu sa na K-á
Uplink:Postovať toho jogína bola myslím si hlúposť.Ak niekto také schopnosti aj má tak ich nemá určite potrebu predvádzať svetu.Veď keby to naozaj ovládal a dalo by sa to využiť tak by zachránil milióny životov.Tak či tak to nie je nepriestreľné.Takisto ako žiadne iné video alebo argument.Je zbytočné sa tu hádať.K tomu jogínovi sa ešte vyjadrili:
To len tak na okraj.Proste diskutovať sa dá podľa mňa aj bez zbytočných útokov,irónie,ponižovania a stavania sa niekam nad ostatných (to sa netýka len teba).LeboIn formal reports, there were several flaws in procedure noted. For one, there is only one low-res, video-only, narrow-angle camera monitoring him. There are several points throughout the monitoring where Prahlad Jani is allowed to step outside of the camera’s view angle. He’s also repeatedly allowed to have visitors, and all his regular repeat visitors have the curious habit of coming in large groups crowding around him in just such a way that he can’t be seen. Also, he’s allowed to receive gifts which he never seems to open on camera. And he’s allowed to bathe off camera as well. All prime opportunities to sneak food and drink. In the prior “general” study, he was also allowed to come and go as often as he wanted and was simply followed whenever he left.
Secondly, there are vital signs being monitored, but there are several points where the wrong machine is being used to measure the wrong vital signs (e.g. an EEG being used as a heart monitor), and also the data being collected is largely irrelevant to the question of food and drink.
Thirdly, while doctors and scientists from other organizations and nations were allowed to visit and look at the data, but were not permitted to do or even propose any tests of their own. Moreover, they were only allowed to see certain samplings of the overall dataset and an extremely edited and abridged copy of the video archives, not a full copy.
That said, the real fraudster is the examining doctor Sudhir Shah. Prahlad Jani is not the first “breatharian” he’s put forth, nor is it even the first time he’s put Prahlad Jani himself as his puppet. He did it once before over a decade ago, and it didn’t work then. The charlatans have been exposed as cheats and frauds several times before. Hell, he has put forth at least 2 who were caught in the act of cheating way back when Rajiv Gandhi was PM, and there have been at least 3 since then. Each and every time, Sudhir Shah himself was setting up the procedure with opportunities to cheat in mind and hides those cheats. Why on Earth would anyone believe it’s any different this time around?
-
uplink
VIP
Tru enough zeky 
-
lollo
Professional
uplink napísal:Lollo že máš ty ešte odvahu písať do témy a narážať na mňa...btw. ak tam chceš skončiť len napíš, totižto nemám náladu zabíjať čas s retardovaným deckom čo vie o živote holý kkt, notorickým church haterom, netopierom čo sa pridáva na vítaziacu stranu a borcom ako Ty
takže kľudne do toho...tiež by si mohol spomenúť môjho otca alkoholika ako ten primitív nadomnou, už neviem ktorý, nevidím na ich odpovede, je to len taký "šum"
Spoiler
btw. to že si chcel darovať vgačku pre hojko.com server je krásne a šlachetné - za to Ti patrí všetká česť a chvála, ale to že výsledok bol že si ma prehnal chorého taxíkom ku Tebe na intrák, vodil ma tam po poschodiach [človek by čakal že ju budeš mať prichystanú, vzhľadom na to že som Ti hovoril že sa ponáhlam pred tým než som došiel] a prehrabával sa v scrap metali predo mnou asi pol hodinu - bezvýsledne - žiadnu si tam nemal, ja viem, mal si dobrú myšlienku, ale skončila hrozne. A nakoniec som teda musel ísť aj tak taxíkom do agemu a kúpiť novú, to už nie je až tak celkom pekné. Suma sumárum Tvoja iniciatíva ma [neskôr mastera a hojka] vyšla na 50 eur. Preto sa čudujem Tvojej odvahe do mňa rýpať - akokoľvek. Ale tak budiš.
jeboooooo :DDDDDD naco vytahujes nieco co tu vobec nepatri? ano, myslel som ze ju mam a chudak si bol chory..ja som ti nekazal ze musis po nu prist, mohol som ti ju doniest or sa dohodnut
odmietam s tebou diskutovat, aj tek stale nechapem preco si to vytiahol tu grafiku
dickhead
No už by aj hádam stačilo.
-
uplink
VIP
Nechápem akou náhodou si sa dostal na vysokú školu, ale vzhľadom na to že nevieš pochopiť keď nepíšem o Tebe v celkom jasnom štýle, tak si s Tebou nemám čo ďalej povedať. Dickheada máš v zrkadle, s tým životom to patrilo Hughitovi, ale už to patrí aj Tebe. Čumák nie som, možno tak ty 140 cm trpaslík a retardované decko bol Hughito, čo bolo cpt. obvious ale už si aj Ty. Zober to prosím Ťa ako urážku, chcem mať problém. Verejne si ma urážal so sektou. Urážaš bezdôvodne farárov, rad radom. J*beš sa do témy, kde si neprispel ani jedným príspevkom [tobôž rozumným] na 28mich stranách. Netopier je Markus. Hater je seth82. Samozrejme Ty primitívne duté poleno si to všetko vztiahol na seba a vieš prečo? Lebo si primitív, ako ináč. Dovi dopo.lollo napísal:jeboooooo :DDDDDD naco vytahujes nieco co tu vobec nepatri? ano, myslel som ze ju mam a chudak si bol chory..ja som ti nekazal ze musis po nu prist, mohol som ti ju doniest or sa dohodnuttak nerob ramena :DDD ja viem o zivote holy kkt? toto si vyprosim aby nejaky cumak co ma videl raz aby povedal aky som, retardovanym deckom? davaj pozor na slova ktore pises,(aby som to nezobral ako urazku a nemal si problem) ja som ta nikde verejne neurazal, a ver tomu ze nie som hater ani netopier
odmietam s tebou diskutovat, aj tek stale nechapem preco si to vytiahol tu grafikusi smiesny a tvoje argumentovanie je na zaklade toho ze sa povysujes?
))
dickhead
a Tvoju "dobrú vôľu" som spomenul z jednoduchého dôvodu. Primitívne si zareagoval v tejto téme na mňa, farárov a moje názory. Ja som teda primitívne zareagoval na Teba. No a potom si to zabil keď si dokázal že nevieš čítať.uplink napísal:Lollo že máš ty ešte odvahu písať do témy a narážať na mňa<- potiaľto to patrilo Tebe...btw. ak tam chceš skončiť len napíš <- tu sa už odvolávam na obrázok, ktorý je v prilohe, totižto nemám náladu zabíjať čas s retardovaným deckom čo vie o živote holý kkt <- hughito, notorickým church haterom <- seth82, netopierom čo sa pridáva na vítaziacu stranu <- silmarill a markus a borcom ako Ty <- prečo by som písal ešte "borcom ako Ty", keby boli všetky myslené na Teba? To už Ti v tom Tvojom zakrslom mozgu nedoplo, čo?
takže kľudne do toho...tiež by si mohol spomenúť môjho otca alkoholika ako ten primitív nadomnou <- silmarill, už neviem ktorý, nevidím na ich odpovede, je to len taký "šum"
Problém je v postihoch ako Ty. Nesleduješ tému a potom len prídeš a kopneš si keď už je po boji. Keby si totižto prečítal aspoň posledné 3 strany, pochopil by si že tie superlatívy nepatria ani jeden Tebe. Avšak Ty s Tvojím kví kvé zhoretého elektrického obvodu si nebol ani natoľko schopný a taktný, aby si si dal tú námahu si to zistiť a tak si na to doplatil. Gratulujem.