Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
SEID nie, poplatky nie su. Musis mat ale kartu aktivovanu na nakup cez internet.
aha a za to je nejaky poplatok? alebo myslis internet banking?
-
Fabo
Hardcore addict
ked nemas keketnu banku tak nie je
mám ČSOB, vedel by si mi napísať presne ako to mam spojazdniť na paypal?
-
t0m4s3
Admin
Najprv si zisti ci tvoja karta podporuje internetove platby, potom sa mozme bavit dalej.
Ach, neviem čo je na tom také zložité. Zaregistruješ sa na PayPal, pridáš si tam svoju kreditku a ak tvoja kreditka podporuje internetove nákupy tak môžeš nakupovať.
dobry den,
potrebujem poradit, pred par dnami som si objednal zopar veci (15.3.2011) ... peniaze mi stiahlo cez paypal ... ako zistim, co je s objednavkou ?? ... dakujem
potrebujem poradit, pred par dnami som si objednal zopar veci (15.3.2011) ... peniaze mi stiahlo cez paypal ... ako zistim, co je s objednavkou ?? ... dakujem
-
chlapec10
Addict
do mailu by ti malo prist potvrdenie, v nom aj cislo objednavky... to zadas na ich webe a vies....
ak si u nich registrovany, tak to mas lahsie, vsetky objednavky tam mas ulozene
ak si u nich registrovany, tak to mas lahsie, vsetky objednavky tam mas ulozene
som aj registrovany, ale ak si prezeram: My Account .. tak nikde nemam ziadne objednavky (na 100% som objednal, stiahlo peniaze z kreditky a na paypale mam tiez tranzaksiu - ak klinem na nu, tak su tam tie vyrobky co som kupil)
a na emal mi neprisiel zaiden email, alebo este ma prist, nechapem
.... tak preto netusim co s tym je
a na emal mi neprisiel zaiden email, alebo este ma prist, nechapem
.... tak preto netusim co s tym je
-
chlapec10
Addict
a co ti hovori historia paypalu?
... ze tranzakcia uspesne prebehla.
Uz som nieco nasiel na: http://services.dealextreme.com/
a vola sa to: - Order not shown in DX account - order number not sent to you via e-mail and does not show in your DX account
vyplnil som ziadost, tak uvidime co bude (chcelo tam hlavne 17 mieste cislo z paypalu)
diki za ochotu, budem informovat priebeh
Uz som nieco nasiel na: http://services.dealextreme.com/
a vola sa to: - Order not shown in DX account - order number not sent to you via e-mail and does not show in your DX account
vyplnil som ziadost, tak uvidime co bude (chcelo tam hlavne 17 mieste cislo z paypalu)
diki za ochotu, budem informovat priebeh
-
chlapec10
Addict
informuj 
mne predvcerom prisla konecne lampa na komare... sice som ju objednaval 5. novembra
ale to nevadi
Zase, ale na ich obranu musim povedat, ze mi hned ponukli vratenie penazi... ale necel som, aj som na to zaubudol, a potom mi prislo zrazu ze poslali
Ked to uz ale poslali, tak som to tu mal za cca 10 dni co mi prisiel email o odoslani z DX
mne predvcerom prisla konecne lampa na komare... sice som ju objednaval 5. novembra
Zase, ale na ich obranu musim povedat, ze mi hned ponukli vratenie penazi... ale necel som, aj som na to zaubudol, a potom mi prislo zrazu ze poslali
Ked to uz ale poslali, tak som to tu mal za cca 10 dni co mi prisiel email o odoslani z DX
Hm, znova nejako neodpovedaju na ticket ktorý som poslal asi pred 3 dnami... :-/
Ja som mal tiez kopec problemov teraz. Ak ta ignoruju, napis pod nejaky item co si si objednal do diskusie, ze si zufaly co sa tyka pristupu obchodu, lebo to a to a ignoru ta a pod. Im to tam reportne nejaky ich pracovnik a vyriesia to. Ide im o meno..
Dik, bude to asi trošku zložitejšie keďže moja angličtina nieje najlepšia ale pokúsim sa 
uz je vsetko v poriadku ... dneska mi prisiel email v ktorom ma informuje, ze zasielka bola odoslana ... tak teraz uz len cakat
nazdar chcel by som objednat par veci z DE no nemam paypal. Pomohol by mi prosim niekto?
-
chlapec10
Addict
http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.htmlpeto4581 napísal:nazdar chcel by som objednat par veci z DE no nemam paypal. Pomohol by mi prosim niekto?
-
rebrik5
Medium Star
Objednal som si okuliare ktore boli odoslane dna 8.3. Objednaval som este veci ktore boli odolasne dna 27.2 a 11.3 vsetko doslo len tie okuliare este stale nie. Mam este cakat alebo im napisat?