Chcem kúpiť auto
-
xH4wK
Re: Chcem kúpiť auto
No nic, idem si spravit pre a proti ... a porozmyslam ... poradim sa este a ludmi z klubu co a jak a uvidim.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja Ti nerozumiem, chlapce... najskor sem prides s komentarom "Potrebujem diesel ... ceny benzinu idu do extremov ..." a teraz tu vypisujes o 170konovych sestvalcovych benzinovych dvaapollitroch...
ved pisal ze ho inspiroval tvoj koment....tak zrejme zmenil nazor na vec
//a pokial bude mat ten dvojliter aspon trochu podobnu spotrebu co mal pred tym na 1.8 tak to neni az take strasne
//a pokial bude mat ten dvojliter aspon trochu podobnu spotrebu co mal pred tym na 1.8 tak to neni az take strasne
-
RATZINGER666
Darca
inspiroval ho moj koment, takze sa mu uz benzin nezda taky drahy a odteraz mu nebude vadit nechavat na pumpach take peniaze, ako sam opisoval?
// spotreba bude taka ista, ved aj 318i je dvojliter, prip. ten starsi je, tusim, 1,9l...
// spotreba bude taka ista, ved aj 318i je dvojliter, prip. ten starsi je, tusim, 1,9l...
tak to neviem ako nazor zmenil....nech sa vyjadri on
-
xH4wK
Rozhodnutie padlo zrejme na E46 330D r.v. 2002+
Podla skusnosti ludi z klubu to vychadza najlepsie.
Spotreba (Kazdopadne bude lepsia ako na benzine),Vykon(Neporovnatelny z mojou 1.
,Nahradne diely takmer rovnake ako u 320D, Mam vyhliadnute 2 kusky, jeden na SVK a druhy v CZ oba z klubu a v perfektnej starostlivosti.
Podla skusnosti ludi z klubu to vychadza najlepsie.
Spotreba (Kazdopadne bude lepsia ako na benzine),Vykon(Neporovnatelny z mojou 1.
-
Point
Professional
[email protected] v zlom..ale stazoval si sa, ze kazdy tyzden chodis tankovat za 35e a uz ta nebavi odopierat si vylety kvoli tomu, ze benzin je drahy..dufam, ze si si vedomy toho, ze 3liter diesel nebude zrat 6l .. myslim, ze uz viac povedat ani netreba..kazdopadne vela stastia..hlavne nech si spokojny ty
-
xH4wK
nie nebude, bude zrat 6,6 (Kombinovane)
To uz prezijem, pri tom naraste vykonu, pri tom ze to je o 4 roky novsie auto, pri tom ze je to 6 valec, pri tom ze mam istotu v akom je stave
A vylety si budem moct viac dovolit, lebo zerie ~5 na dlhe vzdialenosti po dialnici
Myslim, ze mne od zaciatku slo o to, ze ta spotreba pri 1.8 bola neumerna tomu vykonu a krutaku...
No uvidim, potom dam feedback este po kupe
To uz prezijem, pri tom naraste vykonu, pri tom ze to je o 4 roky novsie auto, pri tom ze je to 6 valec, pri tom ze mam istotu v akom je stave
A vylety si budem moct viac dovolit, lebo zerie ~5 na dlhe vzdialenosti po dialnici
Myslim, ze mne od zaciatku slo o to, ze ta spotreba pri 1.8 bola neumerna tomu vykonu a krutaku...
No uvidim, potom dam feedback este po kupe
-
Point
Professional
sranda je hlavne to, ze 1.4, 1.6, 1.9, 3.0 v diesli, zeru tak isto..
Dufam, ze s tou spotrebou to nemyslis vazne. Ked si u 318i robil za 8, pri 330d to urcite nebude tych 6,6. Inac nechcem ta vidiet ked to budes musiet servisovat, 330d neni 2liter atmosfera. Pri kupe by som dal asi pozor na pazvuky od prednej napravy, ten motor je predsalen nejaka vaha. Hlavne aby si bol TY spokojny.
6.6? len tak namatkovo som pozrel spritmonitor a tieto ~200konove diesle zeru najcastejsie od 6.9 do 8.5
-
xH4wK
Fakt zaujimave.... http://img508.imageshack.us/img508/4620/pb150342.jpg
Ak sa mi nebude pacit a budu v zlom stave vezmem nieco ine...
mam kopu priestoru zatial.
Neunahlim sa ako pri 318i..
Co sa tyka servisu, pri jednom co mam vyhliadnute:
Investice: po výměně tlumičů Bilstein B4 + horní uložení a prachovky, nové přední ramena + silentbloky, nové silentbloky motoru, nová spojka (setrvák je jako nový), nový vlnovec, nová baterie, nové komplet přední brzdy s čidlem, nové zadní desky s čidlem, nový alternátor, nové klínové řemeny, diferák quaif torsen s olejem, loni měněna chladící kapalina, brzdovka, servo olej...
Výměna navi MKIII za MKIV s češtinou + mapy s radarama 2010, tónovaná okna předek propustnost 72% zadek propustnost 22%, dále nahráno US dení svícení, blinkry po odemčení, zátěžová dečka spolujezdce. AE ccfl bílé, leštěný hliník kroužky v budíkách, výměna lišt v interiéru za alu cube antracit, přední origo Mpaket 2 nárazník s mlhovkama, BT HF Nokia...
Za mě mělo auto max. péči, po zakoupení při 90tis Km jsem vyměnil veškeré náplně, servo, brzdová kapalina, klima, žhavicí svíčky, palivový filtr atd.
Olej měněn po 15tis, palivový filtr po 45tis (je tam 2hý, další by se měl vyměnit při 180tis Km)
Nechal jsem vykuchat katy, zaslepil jsem EGR a vyčistil sání, auto jede jak z praku a zelený ať si trhnou. Při té příležitosti jsem nechal zkontrolovat turbo a je jak nové.
2 rychlost točí cca 5000ot./min = 80km/h
3 rychlost točí cca 5000ot/min = 140km/h
4 rychlost 4600ot/min = 200+ km/h - bohužel jsem to nemohl vyzkoušet do konce
5 rychlost ????
Přez veškeré úpravy auto projde bezproblému STK i emisema
Ak sa mi nebude pacit a budu v zlom stave vezmem nieco ine...
Neunahlim sa ako pri 318i..
Co sa tyka servisu, pri jednom co mam vyhliadnute:
Investice: po výměně tlumičů Bilstein B4 + horní uložení a prachovky, nové přední ramena + silentbloky, nové silentbloky motoru, nová spojka (setrvák je jako nový), nový vlnovec, nová baterie, nové komplet přední brzdy s čidlem, nové zadní desky s čidlem, nový alternátor, nové klínové řemeny, diferák quaif torsen s olejem, loni měněna chladící kapalina, brzdovka, servo olej...
Výměna navi MKIII za MKIV s češtinou + mapy s radarama 2010, tónovaná okna předek propustnost 72% zadek propustnost 22%, dále nahráno US dení svícení, blinkry po odemčení, zátěžová dečka spolujezdce. AE ccfl bílé, leštěný hliník kroužky v budíkách, výměna lišt v interiéru za alu cube antracit, přední origo Mpaket 2 nárazník s mlhovkama, BT HF Nokia...
Za mě mělo auto max. péči, po zakoupení při 90tis Km jsem vyměnil veškeré náplně, servo, brzdová kapalina, klima, žhavicí svíčky, palivový filtr atd.
Olej měněn po 15tis, palivový filtr po 45tis (je tam 2hý, další by se měl vyměnit při 180tis Km)
Nechal jsem vykuchat katy, zaslepil jsem EGR a vyčistil sání, auto jede jak z praku a zelený ať si trhnou. Při té příležitosti jsem nechal zkontrolovat turbo a je jak nové.
2 rychlost točí cca 5000ot./min = 80km/h
3 rychlost točí cca 5000ot/min = 140km/h
4 rychlost 4600ot/min = 200+ km/h - bohužel jsem to nemohl vyzkoušet do konce
5 rychlost ????
Přez veškeré úpravy auto projde bezproblému STK i emisema
-
D4vid
Medium Star
6,6?
V meste za studena tak 11
A mimo mesta 8
V meste za studena tak 11
-
Suffel
Guru
-
uNreal_saTch^
Professional
velmi sa mi paci ten screen, najma pod tou spotrebou, ze priemerna rychlost 37.9 :DH@wk napísal:Fakt zaujimave....
Zdravim Vas! Zhruba pred rokom ste tu bratovi slusne poradili pri kupovani noveho auta, tak som si dosiel po radu aj ja
Cenovy strop by mal byt niekde okolo 13000€ vratane prvotneho servisu po kupe, no neviem ci ist do benzinu alebo dieslu, popripade LPG. Rocne najazdim okolo 15000km z toho 60% dialnica, 20% okresky a 20% mesto. Momentalne jazdim 77kW JTDcko a pod tuto vykonovu hranicu by som nechcel ist, bravo z roku 2000 ktore mam je pomerne lahke a ak treba vie s nim ten motor celkom zacvicit
Teraz nemam na mysli "zavodenie" po obchvate a okreskach, z toho som uz vyrastol
No ocakavam, ze ked budem potrebovat predbiehat a budem mat nalozenych dalsich 2 ludi s batozinou nebudem potrebovat usek jak brno na to aby sa bezpecne aj podarilo, ale podradim a zachvilu mam pomalsieho kolegu v premavke v spatnom zrkadle
Takze poziadavky su urcite vacsi kufor do ktoreho bez problemov zlozia batozinu 3 ludia, 4/5 dverove, sedan/liftback/hatchback, manual. prevodovka a z dovodu casteho jazdenia mimo mesta by urcite potesil aj tempomat. Nakolko sa bojim auta s vysokym najazdom, chcem si ho nechat aspon 5 rokov, idealne by bolo max 2-3 rocnedo tych 60k km. Kombinovana spotreba by mohla byt do tych 6,5-7l.
Mojimi favoritmi su zatial:
http://toyota-avensis.autobazar.eu/20-d ... 18719.html
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-tdci ... 32158.html
http://toyota-auris.autobazar.eu/22-d-4d-id1782718.html
http://ford-focus.autobazar.eu/16-tdci-id1482884.html
Mojimi favoritmi su zatial:
http://toyota-avensis.autobazar.eu/20-d ... 18719.html
http://ford-mondeo.autobazar.eu/18-tdci ... 32158.html
http://toyota-auris.autobazar.eu/22-d-4d-id1782718.html
http://ford-focus.autobazar.eu/16-tdci-id1482884.html
-
xH4wK
A ? na kratke vzdialenosti v meste dajme tomu uplne normalny priemer.uNreal_saTch^ napísal: velmi sa mi paci ten screen, najma pod tou spotrebou, ze priemerna rychlost 37.9
Predavajuci je z Prahy
Toto je konkretne priemer za 120 km
Sam mam na svojej 318 priemer 40km/h a to jazdim v meste len 10%.
ten co odfoti spotrebu na 330D musi byt blazon.. chcel by som vidiet ako by si chodil na tom aute tak aby si mal tu spotrebu jemnucky plyn pomalicke rozbiehanie tak urobil tu priemerku aj ja som pokukoval po 330d(320D) nakoniec som sa rohodol pre mondeo
-
RATZINGER666
Darca
k tej spotrebe - znamy mal e61 530d a pod 8 mu to neslo...
k tomu inzeratu - byvaly majitel vyzera na mladeho zavodnika a rebela... a okrem toho este chcem vidiet, ako so zaslepenym egr a vykuchanym katom spravi dymy...
k tomu inzeratu - byvaly majitel vyzera na mladeho zavodnika a rebela... a okrem toho este chcem vidiet, ako so zaslepenym egr a vykuchanym katom spravi dymy...
-
xH4wK
Neriesim kto mal to auto, riesim aktualny stav a ako bolo o neho starane.
Dalej by som neporovnaval 530D a 330D...
Od 3 rozlicnych ludi mam rozdielne info o ich spotrebe pri 135kW motore ... ale priemer nad 7 nema nikto z nich.. nejazdia ako dochodcovia.
Pozri na forum kludne...
Dalej by som neporovnaval 530D a 330D...
Od 3 rozlicnych ludi mam rozdielne info o ich spotrebe pri 135kW motore ... ale priemer nad 7 nema nikto z nich.. nejazdia ako dochodcovia.
Pozri na forum kludne...