airlive WL-5460AP v2 problem s heslovanim

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hekerik
Expert
Expert

airlive WL-5460AP v2 problem s heslovanim

Príspevok od používateľa hekerik »

ahojte mam toto zariadenie a mam s nim aj dost velky problem a to : nemozem sa dostat do heslovania .... skusal som sa dostat do FW modemu ale cez predvolenu IP sa mi to nedarí.... nepodarilo sa pripojit mi vypiše ... a tak vás zase ziadam o pomoc alebo o niake napady a tie male LEDky co su na nom svietia jak maju to som kontroloval a skusal som sa do neho dostat aj tak ze so msa do neho cez wifi napojil a aj tak ze som si ho jednoducho cez ethernet kabel spojil s notebookom a itak som sa do neho nedostal.... :nono:
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: airlive WL-5460AP v2 problem s heslovanim

Príspevok od používateľa h.olub »

len pre poriadok,skusal si tuto predvolenu IP -> 192.168.1.1 ?

mozno bude problem v spojeni s routrom, ked sa tam chces napojit cez wifi musis byt pripojeny na siet ktoru dany router vytvara, takisto cez ethernet......pri prepojeni cez kabel mas nastavene automaticke pridelovanie IP a tieto ostatne veci ?
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Predvolena IP je 192.168.100.252. Mas na sietovke vobec nastavenu IP v poole 192.168.100.x ?
hekerik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa hekerik »

vsetko mam nastavene na automatiku a skusal som tu IP co tu dal masterdead ta druha Ip je na DNS rootre a masterdead nwm kde to skontrolovat

//autoeditácia príspevku (20 Mar 2011, 19:37)
ale taka mala poznamka ako vidite tak internet mi ide len do wifi sa nedostanem maximalne do DNS rootra a tam wifi nemam :D preto to mam tak debilne..
Napísať odpoveď