Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa tomasmate »

H@wk napísal:Neriesim kto mal to auto, riesim aktualny stav a ako bolo o neho starane.
Aktualny stav bude zodpovedat tomu, ako sa majitel o auto staral. Vykuchane katy a zaslepene EGR nevesti nic dobre. Toto nieje sposob ako vyriesit dane problemy.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no uz sa tesim na ten stav, v akom bude... predpokladam, ze zadne gumy budu zlietane na kord...

preco by si neporovnaval 330d a 530d? uz sa tesim, ako tu niekto vytiahne, ze 5er je tazia o 150kg...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Dalsi co mam vyhliadnuty bol pred rokom kupovany priamo z BMW KE ... je v top stave, tankovane boli iba premiove paliva, nie je nic vykuchane ani zaslepene, nic neklepe ani nebucha a ma 160kkm... v zime mal typek priemerku 6,8l...

A ano neporovnavaj 530D 160kW a 330D 135kW, rozlicne motory.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to znie uz podstatne lepsie... mas inzerat?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Aké máte názory na toto auto? Čo si treba všímať pred kúpou? Čo je isofix?
http://peugeot-407-sw.autobazar.eu/16-h ... 76835.html
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Za tu cenu je to celkom schopne auto. Motor je v pohode na beznu prevadzku, na zavodenie to vsak nebude, pri predbiehani by som si bol istejsi 2 litrom.
Pre mensiu rodinu fajn, avsak vzadu neni az tolko miesta ako sa moze zdat. K poruchovosti, najcastejsie odchadzali turba koli nedostatocnemu mazaniu, polamane kluky. Vseobecne je menej spolahlivy ako 2.0HDi, ten je uplne niekde ine. Hlavne sa mi nepaci stav volantu, pri tych km by mal vyzerat lepsie.
Isofix je dvojbodove uchytenie autosedacky. Na karoserii su take dve kotvy do ktorych zapadne zarazka na sedacke. GL

EDIT: Toto by si si mal precitat http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... ?tid=67063 . Mozno ta to odradi od kupy, mozno presvedci o tom, ze proste 2 liter je spolahlivejsi.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ďalší náš kandidát.
http://autobazar.autovia.sk/opel-meriva ... -m5-954368

Dnes sme sa boli na tom previesť a ide to lepšie ako tá 307SW. Mali sme z toho auto lepší pocit ako z Pežota.
Čo hovoríte na Ople? Na motor 1.7CDTI?

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 8:21)
Som tu zas.
Plánujem cez leto kúpiť nejaké lacné študentské auto do 1000€. (možno len 500, uvidíme)
Pozerám sa po VW Golf III, Polo III, Ibiza, Cordoba, Motorizácia 1.4 8v alebo 1.4 16v možno 1.9SDI, alebo Mazda 323 1.5DOHC, Honda Civic 1.4, 1.5 VTEC.
Ak by som mal rozpočet len 500€, tak vezmem Feliciu 1.3 40/50kw, možno 1.9D (skôr nie).
Neviem, či mám ísť do ropáka alebo nie.

Budem na tom chodiť do školy, trasa PE-BN - 20KM x2, piati ľudia, takže mi ide o spotrebu, preto len maloobjemový benzín alebo ropák.

Čo myslíte, ropák alebo benzín? Alebo nejaké iné auto?
xH4wK

Je ~9500 eur vela/akurat/malo za E46 330D 135kW r.v. 2002, v 100% stave po majitelovi ktory sa k autu spraval perfektne so skutocnymi km (150kkm) ktore bolo kupene v BMW priamo na SVK, po 2 majitelovi s nasledujucou doplnkovou vybavou ?
Prílohy
197258_1751403076131_1570520424_1613208_4918866_n.jpg
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to je vela, aj keby bolo pozlatene... ved to je 10rocne auto...
xH4wK

A kolko je taka normalna cena
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ak by som bol na mol, za desatrocnu dizlovu 3er by som dal tak max. 7 a pol, ak by bola v takom stave, ako opisujes... keby to bolo aspon kupe a bolo to myslene ako zberatelsky kusok, tak podstatne viac, ale inak je ta cena, ktoru si pisal, absolutne prehnana... za 10 000e si ludia kupuju fungel nove auta, a to nie ziadne sparky apod., napriklad uplne noveho ceeda, toto ma 10 rokov...

a pri 150kkm zvyknu na autach odchadzat kadejake veci, co vsetko je menene za poslednych 30kkm?
xH4wK

No je to 9 rocne auto v takmer full vybave, tak ja neviem...
Co bolo menene, nejake silenty na prednej naprave, brzdy v predu komplet a standardny servis... proste nic mu neodyslo...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cize take ako remen motora pod. veci ma tiez nove, ano?
xH4wK

jj, aj preventivne menil oleje v prevodovke atd...
Co sa tyka rozvodov, tam je retaz.
Menil aj separator oleja
On to kupil priamo v blave z BMW pred rokom aj nieco, takze serviska atd tam je
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Ved práve to môže byť problém, že jemu ešte nič neodišlo. A keď to auto kúpiš, tak si budeš časom trhať vlasy, lebo budeš musieť kopu vecí vymieňať.
xH4wK

Neviem ci je dobre cakat ze nieco odijde ... proste ak to prijde tak to prijde, ale podla toho co som o nom pocul na klube je to pohodat, netlacil tomu autu urcite takze motor bude v dobrom stave, tam nema moc co odijst by som povedal okrem veci ako turbo/vstreky/cerpadlo, ale to sa urcite neprejavuje pri normalnej jazde skor ako pri 250 000 ... a tolko najazdim najskor o par rokov... taktiez planujem auto setrit a netlacit co to da, ved nechcem aby skoncilo ako srot.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tam nema moc co odist? :D to nemozes mysliet vazne... ano, pri 150kkm zacinaju pomalicky odchadzat mechanicke casti naprav, tlmice, spojky, turba, pokial z toho nebolo nic menene, priprav sa, ze niektore veci zacnu pomaly odchadzat... to, ze ma auto "iba" 150kkm nalietane este neznamena, ze to je pri kupe vyhoda... skor nevyhoda...

co sa tyka tej ceny - to je fuk, v akej je vybave, ta nema hodnotu takych penazi... a je to obycajne auto, ziadna rarita... ja neviem, za co chces dat tolko penazi... za 9500e mas krasnu zanovnu skodu octavia rv 2006-2007 vo vybave comfort alebo elegance s 2,0TDI CR 140k motorom a DSG automatom, ktora je vacsia, lepsia a pohodlnejsia... alebo dohodis tisicku a zozenies aj 170k OIIRS... neviem, co Ta k tej trojke taha...
xH4wK

Neviem ale asi radsej sa budem vozit v starsom aute o 2 - 3 roky (Facelift je do r. 2005), ale vo full vybave, z hifi audio, digi klima, stresne okno, sportova sedacky polokoza atd atd... jak v ochcafke z 2006 z ovela slabsim motorom, bez vybavy za rovnaku cenu
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:D tak si teda kup to bavo, k Tebe sa hodi :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

H@wk, ty si presny, ale uplne PRESNY typ sedlaka Slovaka. Sorry, ze to musim takto napisat, ale je to tak.

Ja sa vozim na Octavii Combi II 4x4 1.9 TDi z roku 2006. Auto je v plnej vybave, teda od polokoze, navigacie vstavanej, parkovacich senzorov vpredu vzadu, automatickej klimy, vyhrievanych sedaciek, hifi audio, xenonov, 17" original diskov atd..

Nie preto, ze ho mam, ale je to jedno perfektne, velke a pohodlne auto, do ktoreho napcham v pohode 5 ludi, ich tasky a bez problemov sa odvezieme 500-600km kamkolvek s vybornou spotrebou. Servis mam ovela lacnejsi a dostupnejsi a to sa vozim len na obycajnej ochcavke.
Napísať odpoveď