Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Najlepšie vs. najhoršie rande v živote.

Príspevok od používateľa kathleen »

nostalgicka tema :)

:plus: co do obsahu:nebolo to tak celkom rande.. moj idol z vedlajsej skoly, ktory sa mi pacil a pisali sme si (romanticke) LISTY, ma asi po 2 rokoch vyhladal (dlho nevedel, kto vlastne som), skvele sme si sadli;
co do formy: chalan chcel na mna urobit dojem, tak ma pozval do restauracie na veceru prisvieckach.
co do chemie: po vecernej prechadzke celonocna romantika na chate

-> tieto 3 prvky sa mi este nepodarilo spojit :D

:minus: jednemu chalanovi z netu som dala sancu, mali sme urcite spolocne temy, ale nesadli sme si komunikacne. mala som pocit, ze nech poviem akukolvek kravinu, bude sa nad nou hlboko filozoficky zamyslat :D proste nuda.

SRneC
otazka typu "doekdy mas cas" alebo "kedy ide bus" boli aj u mna vzdy zdroj trapasov. najlepsie si uz vopred nieco vymysliet a sam si rozumne urcit cas.
INsomNIA
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Skvela tema!Zabavam sa na vasich zazitkoch a spominam na svoje. :lol:

:plus: Panecku...tak to bol jeden šermíř,ktory ma videl na jednej akcii,zohnal si cislo a napisal tak krasnu SMSku,ze :smt007
A tak sme sa dohodli na vejlet,lenze zmeskala som vlak a tak z toho nebolo nic.No nakoniec prisiel do nasho mesta a prezila som krasnych 5 hodin...Mali sme si co povedat,bolo to napinave,on bol sympaticky(a vyzeral ako Lars Jensen) a bol krasny aprilovy den :lol: (pamatam aj datum :D )
Zaverom som okusila napoj "vraj sermiarov" - pivo so zelenou a stastne sla domov kaslajuc na pisomku z matematiky,ako vlastne stale :lol:

:minus: Azda vsetky ostatne...furt tomu cosi chybalo...budto dobrodruzna prichut alebo vtip dotycneho. :lol:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

vsetky prebehli viac menej solidne... az na posedenie u rodicov byvalej - tam sa zvrtla rec na vojensku sluzbu, kde som sa pochvalil modrou knizkou a dost nelichotivo som sa vyjadril na adresu zelenych gum
.
nasledne mi bolo povedane, ze otec ex je byvaly vojak z povolania :D
Napísať odpoveď