Zdravim,
viete mi niekto povedat ako spravit aby bol windows.forms-ovy pictureBoxkomponent vo visal C# 2008 doublebuffered? teda aby pri prekreslovani grafiky neblikal?
viem ze sa o tom da zopar veci vygooglit, ale nasiel som povacsine priklady vo visualbasicu, alebo nejake priklady, ktore som asi presne nepochopil.
Mate niekto nejaky zdojovy kod v C#, ktory by riesil prekreslovanie cez nejaky buffer, pripadne odporucit nejaky iny standadny komponent (okrem Form), ktory ma doublebuffering implementovany a da sa len jednoducho zapnut?
doublebuffering pictureBox visual C#
Re: doublebuffering pictureBox visual C#
to je jeden z prvych vysledkov na google, takze to som nasiel uz predtym, ale mi to nepomohlo..nejde to ani skompilovat pod VS 2008.
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Stacilo len citat co VS pise, kedze to bola starsia solution, tak trebalo napisat jeden kratky suborik, thats all>
P.S A ano dakedy spravne hladat a budes mat odpoved na prvej strane googlu;)
P.S A ano dakedy spravne hladat a budes mat odpoved na prvej strane googlu;)
- Prílohy
-
- doublebuffering_src.zip
- Zdrojak
- (61.9 KiB) 16 stiahnutí
dakujem, robim s visualkom zatial len par dni takze som nevedel vytvorit ten assembly info subor, ktory kompilator nevedel najst, moja chyba..urcite sa to dalo zistit na webe
idem teda skusit rozbehat tu funkcionalitu na picturebox, pripadne pouzijem komponent, ktory autor vytvoril
idem teda skusit rozbehat tu funkcionalitu na picturebox, pripadne pouzijem komponent, ktory autor vytvoril