delenie slov na webe
-
sINN3R
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
delenie slov na webe
Caute, chcel som sa spytat ci neexistuje nieco take ako delenie slov na webe (napr. pomocou jQuery vyuzitim dakych slovnikov z Wordu...). Nestretol sa niekto s tym uz ? Dik
-
BookEditor
Light Professional
Re: delenie slov na webe
Myslíš niečo ako pevnú medzeru alebo...???
čo máš na mysli výrazom delenie slov?
no neviem podla mna je to jasne že sa chce hrat ako ked sme boli male deti na zakladnej pisali diktaty a museli slová delit ... od vtedy to uz nikde nepouzivam zbytocna vec ...
delenie slov:
faktDlheSlovoKtoreMusimRozdelitLeboSaNezme-
stiloDoRiadku
delenie slov:
faktDlheSlovoKtoreMusimRozdelitLeboSaNezme-
stiloDoRiadku
-
audiotrack
VIP
delenie slow na webe? Wtf? Ak chceš svoj web spraviť seo unfriendly tak prosím. Radšej sprav zarovnanie do boku ak chceš nejaký text plne vyplniť na šírku
-
sINN3R
Medium Star
all: mal som namysli delenie slov ako to robia sadzacie nastroje tj. nie-co roz-de-le-ne. nasiel som nieco na anglicky jazyk ale nepouziva to ziadne slovniky. (http://hyphenator.googlecode.com/svn/ta ... ample.html)
audiotrack: nemyslim si ze ked mam blok textu ktory je v html nedeleny a nasledne po nacitani stranky rozdeleny napr. jquery ovplyvnuje seo (teda este som nepocul o botovi ktory by si pozeral javascript
)
c-ice: mozno by si si mal precitat noviny alebo hociaky serioznejsi dokument, pretoze pisat bez delenia slov je uplne vidlacke a robia to deti na strednej skole ktore sa ucia pisat vo worde
audiotrack: nemyslim si ze ked mam blok textu ktory je v html nedeleny a nasledne po nacitani stranky rozdeleny napr. jquery ovplyvnuje seo (teda este som nepocul o botovi ktory by si pozeral javascript
c-ice: mozno by si si mal precitat noviny alebo hociaky serioznejsi dokument, pretoze pisat bez delenia slov je uplne vidlacke a robia to deti na strednej skole ktore sa ucia pisat vo worde