Čo všetko ste obetovali, aby ste dostali muža alebo ženu?
Re: Čo všetko ste obetovali, aby ste dostali muža alebo ženu?
Bol som ochotný obetovať moju hrdosť a sebaúctu a aj som ich obetoval. Keďže (veľmi nerozumne) padli za obeť, teraz už pre ženy nemám čo obetovať 
Neviem či zrovna "obetovať" je to správne slovo, ale budiš
"Obetovala som" svoj rýchly a hektický životný režim a zostala som (chvíľku
) na jednom mieste, za obeť padlo aj zopár sĺz a bezsenných nocí, "obetovala" som svoj čas (rada), do tomboly vložila hodiny smiechu (rada), pár hodín spánku na nočné prechádzky (rada), zopár drobných na kofolu a na zmrzlinu (rada) a na koniec jeden prsteník (veľmi rada
) Na oplátku som dostala to isté...
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Marjanka prečo mi veľmi pripomínaš ithori ?
//Prečo ma tu prirovnávate ku qwertymu ? (len pretože, že mám par pixelov červených ?)Koniec koncov nie je až taký hlupák ako sa zdá... Študuje na VŠ a povedal by som, že sa mu to darí + dodržiava gramatiku etc. Sú tu oveľa sprostejší ľudia ako qwerty a ja...
Inak zdá sa mi, že "Nie, som ithori" nemá byť čiarka. Pretože to prve popreš a potom "som ithori" či to sa len mne zdá ?
A aby som nedostal banán za OT. Pretože módi veľmi radi banujú ak môžu tak:
Chcel som jedno dievča, ktorej sa strašne páči keď niekto hra na gitare... Keďže ja som hrať nevedel, ale chcel som zaujať, tak som sa dlhé hodiny učil a učil... Výsledok - Poslala ma do... ahoj
//Prečo ma tu prirovnávate ku qwertymu ? (len pretože, že mám par pixelov červených ?)Koniec koncov nie je až taký hlupák ako sa zdá... Študuje na VŠ a povedal by som, že sa mu to darí + dodržiava gramatiku etc. Sú tu oveľa sprostejší ľudia ako qwerty a ja...
Inak zdá sa mi, že "Nie, som ithori" nemá byť čiarka. Pretože to prve popreš a potom "som ithori" či to sa len mne zdá ?
A aby som nedostal banán za OT. Pretože módi veľmi radi banujú ak môžu tak:
Chcel som jedno dievča, ktorej sa strašne páči keď niekto hra na gitare... Keďže ja som hrať nevedel, ale chcel som zaujať, tak som sa dlhé hodiny učil a učil... Výsledok - Poslala ma do... ahoj
Nie, som ithory. V com ti ju pripominam?
Ty mi tiez niekoho pripominas. Pockaj ... a ano qwertyho-xyz
Ty mi tiez niekoho pripominas. Pockaj ... a ano qwertyho-xyz
-
Soviet
Darca
Tak tak. Tiez som obetoval nemale prachy, volny cas a vela zdraveho rozumu. Odvtedy som si povedal, ze mozgove bunky mozem zabijat aj pivom a mam z toho vacsi pozitok.
//marjanka nato, ze mas 4ri prispevky vies dako dobre, ze kto je ithory..Ale me je to 14
//marjanka nato, ze mas 4ri prispevky vies dako dobre, ze kto je ithory..Ale me je to 14
Soviet napísal: //marjanka nato, ze mas 4ri prispevky vies dako dobre, ze kto je ithory..Ale me je to 14
Marjanka sa nám tu pripájala z googlu ..
Ako som uz pisala v niektorom prispevku, na forum chodim uz niekolko mesiacov. Zaregistrovala som sa vsak len nedavno. Z prispevkov na fore poznam ithory, qwertyho, Grima, Jania a dalsich.
Pisanie ma moc nebavi, zato si rada pocitam zaujimave prispevky a temy.
Pisanie ma moc nebavi, zato si rada pocitam zaujimave prispevky a temy.
-
Clean_Up
Professional
Kedy, ako...Niekedy som obetoval čas, čiže peniaze, nikdy však svoje ego. Som dosť odmeraný k ženám, ktoré sa silou mocou chcú so mnou zoznamovať, takže im maximálne podám ruku a tak často nasleduje otázka z ich strany...a pusa nebude? 
Inokedy som nemusel obetovať nič a bolo všetko.
Záleží to všetko od danej situácie a tak.
Inokedy som nemusel obetovať nič a bolo všetko.
-
halabaster
Darca
Chudatko. Dostal si kosom a to ta poznacilo. Teraz si to vybijas na prislusnickach nezneho pohlavia. V tomto sa podobas na Grima. S tym rozdielom, ze on nedostal kosom ale bol nahradeny.Janio napísal:Chcel som jedno dievča, ktorej sa strašne páči keď niekto hra na gitare... Keďže ja som hrať nevedel, ale chcel som zaujať, tak som sa dlhé hodiny učil a učil... Výsledok - Poslala ma do... ahoj
No nevadi, gitaru si skusil, teraz skus fagot alebo lutnu a snad to vyjde. Drzim paste.
sry za OT ale nedalo mi Janio : strašne mi lezie na nervy ked niekto len preto že je na VŠ má byť inteligentný . To akože ked je qwerty na vysokej tak neni debil ? odkedy vysoka roby z ludi inteligentov ? bohužial slovenske školstvo je dosť v prdely a kvalitne školy spočítam na 2 rukách ostatne su len školy kde beru každeho len nech naplnia normy a možu otvoriť další rok vdaka ktoremu maju peniašky a bohvie či qwerty aj na nejakej VŠ je , lebo už tolko chu**** a výmyslov tu natrepal že nevieme čo je pravda a čo nie
-
Janio
Zablokovaný
halabaster - To bolo už veľmi dávno... koniec koncov som si nato po dlhom čase spomenul až pri tejto téme... Vôbec si sa nehnevám na ženy - veď predsa nájde sa aj výnimka... čiže tá, ktorá ma nechce (výnimka potvrdzuje pravidlo) Jedine čo ma naserie sú kur*y, ešte niečo ? To, že ty nemáš pevnú vôľu a v živote si nič nedokázal, nie je moja starosť...(hlavne napíš čo si obetoval ty) A nie ďakujem stačí mi gitara a klavír 
Zaxman - Ak si si nevšimol, že qwerty si z Vás robi prevažne ženský pohlavný orgán tak ťa ľutujem... (V téme "ako plynie čas" to bolo aj vidieť, ale módi hneď delete. Aj keď to v tej téme bolo asi najlepšie...)
A aj keď príjmu na VŠ tak väčšinou vajčáci po prvom semestri letia, a taktiež pochybujem, žeby mu to foter platil, keby je večný študent... A ja ho nechcem obhajovať, je mi to fuk. Myslíte si čo chcete
Zaxman - Ak si si nevšimol, že qwerty si z Vás robi prevažne ženský pohlavný orgán tak ťa ľutujem... (V téme "ako plynie čas" to bolo aj vidieť, ale módi hneď delete. Aj keď to v tej téme bolo asi najlepšie...)
A aj keď príjmu na VŠ tak väčšinou vajčáci po prvom semestri letia, a taktiež pochybujem, žeby mu to foter platil, keby je večný študent... A ja ho nechcem obhajovať, je mi to fuk. Myslíte si čo chcete
-
hojko
Site Admin
Janio: Obdivuhodne, ze ty dokazes ku*vu indentifikovat podla par prispevkov alebo podla toho, ze si chce kupit velke auto. Obaja vieme na koho narazam, len ma udivuje, ze niekoho dokaze takto deptat cudzi uspech, nebude to zavistou???
Osobne inektiva a narazky kto vsetko moze navstevovat VS si odpustite!!!
Osobne inektiva a narazky kto vsetko moze navstevovat VS si odpustite!!!
-
Janio
Zablokovaný
Hojko ako prepáč, ale ja som nikomu nič nezávidel... Mám jej závidieť, že má auto ? Ja nemám ani vodičský a nevadí mi to. Mám jej závidieť priateľa ? Nie diky... Pravdu povediac nikomu nikdy nič nezávidím a jej už absolútne. A ak to pokladáš za úspech tak ja neviem...
BTW - Neviem podľa príspevkov identifikovať ku*vu, ale keď vedome podvedie priateľa rozbije 2 ročný vzťah a ešte tu pridáva X fotiek ako z pokecu na požiadanie tak myslím, že si o nej každý spraví názor, a tie perverzné veci v jej karme o tom aj svedčia. A tú ľahšiu ženu s nej spravili oni (kvôli príspevkom v karme) ako ja keď som jej to rovno napísal... Takže asi tak
BTW - Neviem podľa príspevkov identifikovať ku*vu, ale keď vedome podvedie priateľa rozbije 2 ročný vzťah a ešte tu pridáva X fotiek ako z pokecu na požiadanie tak myslím, že si o nej každý spraví názor, a tie perverzné veci v jej karme o tom aj svedčia. A tú ľahšiu ženu s nej spravili oni (kvôli príspevkom v karme) ako ja keď som jej to rovno napísal... Takže asi tak
Čo všetko ste obetovali pre to, aby ste dostali osobu, ktorá vás zaujala a zapáčila sa vám? Ak dlho vám trvali niektoré prípady, kým sa to podarilo? Ako dlho ste sa rozhodovali, či ju vôbec pozvať alebo nepozvať na večeru? Stálo vám to za to?
-
Shark NX
Addict
Čo všetko ste obetovali, aby ste dostali muža alebo ženu?
Janio, že ta to furt baví
Si jak nevyhoňená jebáková plantáž.
K téme. Snazenie o vzťah nikdy neberem ako "obetu".
Samozrejme mám pár zážitkov, kde som si pripadal jak dement, lebo ako kolvek dobrý, inteligentný, spoločenský a milý som bol aj tak si vybrala svojho ex, ktorý jej vyprášil najlepšiu kamarátku a ozval sa jej s ospravedlnením.
Ale furt mám chut sa snažiť
Mám podporu jej mamy a jej známych 
Skôr by sa poslednej dobe mohlo opačne pohlavie trochu snažiť. Už som natrafil na 3 slečny ktoré sa na začiatku ozyvali, volali, písali SMS a vymýslali občas program namiesto mna. Ale stačil mesiac a všetku robotu som musel robiť ja. Proste ked sa ozvem je všetko v poriadku, ale stačí sa neozvat 24h a namiesto toho aby sa ozvali ony sa proste "ofučali" že sa neozývam a bolo.
K téme. Snazenie o vzťah nikdy neberem ako "obetu".
Samozrejme mám pár zážitkov, kde som si pripadal jak dement, lebo ako kolvek dobrý, inteligentný, spoločenský a milý som bol aj tak si vybrala svojho ex, ktorý jej vyprášil najlepšiu kamarátku a ozval sa jej s ospravedlnením.
Ale furt mám chut sa snažiť
Skôr by sa poslednej dobe mohlo opačne pohlavie trochu snažiť. Už som natrafil na 3 slečny ktoré sa na začiatku ozyvali, volali, písali SMS a vymýslali občas program namiesto mna. Ale stačil mesiac a všetku robotu som musel robiť ja. Proste ked sa ozvem je všetko v poriadku, ale stačí sa neozvat 24h a namiesto toho aby sa ozvali ony sa proste "ofučali" že sa neozývam a bolo.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
copy that Shark ... niesom povinny byt stale na telefone a vymyslat co, kde, ako
... mam dost svojich problemov a preto ma potesi, ak je zena sem tam kreativna a vymysli nejaky zmysluplny program, alebo ked sa raz za cas ozve aj ona sama ... co nenavidim z duse je "neviem" ... keby som sa pytal na tretiu derivaciu nejakeho krasneho polynomu, alebo vplyv zemskeho magnetizmu na prenosove signaly, tak je odpoved neviem akceptovatelna ... nie vsak ako odpoved na otazku niesi hladna ? nejdeme na veceru ?
... to si prosim slecny pamatajte
a k veci ? ... co ja viem ? asi som neobetoval nic vazne ... volny cas (co nieje obeta v tom pravom slova zmysle) a sem tam nervy pri nahanackach za slecnou cez celu republiku, aby som sa dozvedel, ze vlastne aj tak nema moc naladu ist do toho kina na ktorom sme sa pred styrma hodinami dohodli
... to si prosim slecny pamatajte
a k veci ? ... co ja viem ? asi som neobetoval nic vazne ... volny cas (co nieje obeta v tom pravom slova zmysle) a sem tam nervy pri nahanackach za slecnou cez celu republiku, aby som sa dozvedel, ze vlastne aj tak nema moc naladu ist do toho kina na ktorom sme sa pred styrma hodinami dohodli
suhlasSoviet napísal:Tak tak. Tiez som obetoval nemale prachy, volny cas a vela zdraveho rozumu. Odvtedy som si povedal, ze mozgove bunky mozem zabijat aj pivom a mam z toho vacsi pozitok.
-
fikotek
King
Shodil sem bradku a dredy 
Pantinela napísal:Neviem či zrovna "obetovať" je to správne slovo, ale budiš"Obetovala som" svoj rýchly a hektický životný režim a zostala som (chvíľku
) na jednom mieste, za obeť padlo aj zopár sĺz a bezsenných nocí, "obetovala" som svoj čas (rada), do tomboly vložila hodiny smiechu (rada), pár hodín spánku na nočné prechádzky (rada), zopár drobných na kofolu a na zmrzlinu (rada) a na koniec jeden prsteník (veľmi rada
) Na oplátku som dostala to isté...