Nákup pečiva
-
wackobacko
Novice
Nákup pečiva
Dobrý deň , mam taký problém že vždy keď si chcem kúpiť čokoládovník v obchode dosť často sa mi stava že je naplnený lekvárom , alebo tvarohom . Neviete mi poradiť ako sa dá určiť čo sa v ceste nachádza? Niekedy z čokoládovníka trčí čierna hmota takže sa dá usúdiť že je to čokoláda ale inokedy keď mam chuť na lekvárnik tak často nechtiac kúpim tvarohovník alebo orechovník.Nemám rád tvaroh pretože som po ňom vždy smädný a musím si ísť kúpiť vodu.
Re: Nákup pečiva
neviem ako u vas , ale u nas je tvarhovoník vždy z vrchu dierkovany, lekvarovnik nie , žiadne dierky ani po vydličke a orechovnik nvm
ale podla mna aj vôňou by si to mohol rozoznať
Staci do peciva strcit prst a hned zistis co to je zac. Pripadne mozes nakupovat v obchode kde to maju pekne roztriedene, ja som zatial vzdy kupil spravne 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak, vsak by to malo byt pekne pri cedulke oznacene spravne. Poprpade terno mava osobitne pult, kde ta teta obsluzi, ked si vypytas
Alebo sa opytaj personalu.
-
lekoklatik
VIP
A keď netrafíš správne, bác hneď skúsiť "šťastie" znovu. Good Luck.
Mimochodom my tu v Ostrave tiež máme tetu za pultom a tá mi aj
povie že "ujo, nechte si chutnat, ty jsou ješte dnešní", vždy s úsmevom.
Nuž darmo. kto sa pýta, ten sa má.
Mimochodom my tu v Ostrave tiež máme tetu za pultom a tá mi aj
povie že "ujo, nechte si chutnat, ty jsou ješte dnešní", vždy s úsmevom.
Nuž darmo. kto sa pýta, ten sa má.
-
Janio
Zablokovaný
? Neviem, ako u vás, ale keď kupujem zabalené tak to na tom papieriku píše nie ? A, ak nie je zabalené, tak hádam rozoznám bielu farbu napr. od lekváru, čo je červenej farby 
Fakt šialená téma...
Prečítaj si čo kupuješ buď na obale alebo na štítku poblíž tovaru. Musí to byť zo zákona označené cenou a obsahom. Ak to tam neni spýtaj sa a ak máš čas tak sa aj sťažuj kľudne....
Prečítaj si čo kupuješ buď na obale alebo na štítku poblíž tovaru. Musí to byť zo zákona označené cenou a obsahom. Ak to tam neni spýtaj sa a ak máš čas tak sa aj sťažuj kľudne....
-
lekoklatik
VIP
Jasné lebo buchta sa od jakživa balí do tesco sášku s nápisom buchta lekvárová ty pacient.Janio napísal:? Neviem, ako u vás, ale keď kupujem zabalené tak to na tom papieriku píše nie ? A, ak nie je zabalené, tak hádam rozoznám bielu farbu napr. od lekváru, čo je červenej farby
Neviem čo kupuješ ty, ale v klasickej pekárni buchta balená nie je.
A akú farbu má rozoznávať? Veď o tom píše a my normálejší vieme, že sa buchta nepredkladá
rozrezaná na polovicu. Tá plnka je v ceste, nie okolo neho...
-
yoggy
-
uplink
VIP
V každých potravinách by zo zákona malo byť zloženie všetkých pekárenských, šalátových a vôbec extra v potravinách vážených produktov.
-
lekoklatik
VIP
Ale uplink. Nože sa kukni bez tých ružových okuliarov
keď pôjdeš nabudúce do potravín. Jémine, čo všetko
by "malo" byť a nie je : )
keď pôjdeš nabudúce do potravín. Jémine, čo všetko
by "malo" byť a nie je : )
V poslednej dobe sa mi zopár krát stalo, ze som kupoval nejake kolace s naplnou:
1.) spytal som sa aka je napln (chcel som makovu)...pri jedeni som zistil, ze je to orech....
2.) spytal som sa aka je napln (chcel som makovu)...pri jedeni som zistil, ze je to tvaroh....
3.) vsimol som si, ze tvar a farba polevy súhlasia s vcerajsim tvarohovym kolacom, tak som sa spytal, ci je tam tvaroh...pri jedeni som zistil, ze je to mak....
este som nikdy nemal, co som chcel
1.) spytal som sa aka je napln (chcel som makovu)...pri jedeni som zistil, ze je to orech....
2.) spytal som sa aka je napln (chcel som makovu)...pri jedeni som zistil, ze je to tvaroh....
3.) vsimol som si, ze tvar a farba polevy súhlasia s vcerajsim tvarohovym kolacom, tak som sa spytal, ci je tam tvaroh...pri jedeni som zistil, ze je to mak....
este som nikdy nemal, co som chcel
No mne chútia všetky, tak zoberiem od každého viacero, a je to o rannom prekvápku, nie?
ked ale borec chce cokoladovnik, z tvarohovnika je chudacik smadny !
-
Janio
Zablokovaný
klátik
Nauč sa čítať... Nepísal som, že každý je zabalení? Takže kľud! Nezabalené sú väčšinou roztriedené a na cenovke píše názov a cena, takže neviem, aký problém mu robí sa pozrieť... AK nie je ani to roztriedené, tak nech sa spýta nie ? Načo má ústa ? Myslím, že to musí byť rozdelené a ak nie, tak nech sa ide sťažovať... Neviem čo by sme mu tu malo radiť, ako to "rozoznať" alebo čo. Veď, ak neuvidí, čo je dnu nikto mu s tým nepomôže a my telepatický na dielku už vôbec nie! A strkať prsty do pečiva, aby zistil čo tam je - no FUJ !
Takže klátik, láskavo sa preber
// Pinčo prestaň tu vyplakávať nad -1 Je to už trápne, ty karma onanista
Takže klátik, láskavo sa preber
// Pinčo prestaň tu vyplakávať nad -1 Je to už trápne, ty karma onanista
-
Grim
Darca
...ak chceš čokoládovník a dostaneš tvarohovník tak to treba reklamovať...
//...najlepšie si z neho odhryznúť ešte pred predavačkou...
//...najlepšie si z neho odhryznúť ešte pred predavačkou...
To hovorí ten, čo dostal 3x rozbité akvárko a nevedel otvoriť hubu, ale psst 
//ty si strašný tragéd. Daj si facku Janio!
//ty si strašný tragéd. Daj si facku Janio!
-
seth82
Darca
OMG. Zaobstaraj si F-Lúč z Futuramy.
- Prílohy
-
- 39146.gif
- u mad?
- (274.2 KiB) 1093 stiahnutí