Stavkovanie
-
Scorpion90
King
Re: Stavkovanie
Neber to ako kritizovanie, nic zle som mu nenapisal. Len som skonstatoval, aku pravdepdobnost vyhry mal jeho tiket. (prakticky ziadnu - pritom to vyzeralo, ze je so sebou celkom spokojny)
Ver mi, ze by som rad aj pochvalil. Preco nie
Ver mi, ze by som rad aj pochvalil. Preco nie
tvoje ďalšie príspevky ako :
btw priama otázka: koľko tisíc eúr si už vyhral na podavaní? keď len každého kritizuješ za jeho tikety
alebo
a ty mne hovoríš aby som si miernil ego...Scorpion90 napísal:Chyba bude niekde medzi monitorom a stolickou, mne to ziadne problemy nerobilo
btw priama otázka: koľko tisíc eúr si už vyhral na podavaní? keď len každého kritizuješ za jeho tikety
proste byt ziskovy na jedno eurovkach je ked ich podas v zivote asi 5 a vyhras 1-2 krat a uz nikdy nepodas.
Alebo vyhrat raz 100 000 na intergalaktickom tikete co padne raz za rok
Alebo vyhrat raz 100 000 na intergalaktickom tikete co padne raz za rok
-
Scorpion90
King
No k:
a) a nie je tak? Keby sa vsetci pri tipovani riadili rozumom a pravidlami matematiky a pravdepodobnosti, tak to stavkove mozu zabalit. To ze to nevies pochopit, uz nie je moj problem. Teraz ,ked ma kritizujes ty- skus mi to nejak logicky dokazat, ze sa mylim
b) to sa netykalo samotneho tiketu, a btw. bolo tiez napisane spravne, kedze vsetkym okrem dotycneho to slo..
Preco by som ti mal dokazovat, kolko som na tipovani vyhral/prehral? Co by si tym ziskal? Tak ako som uz x-eur ziskal, tak som x-eur stratil. Zivim sa tym, a znacnu cast mojich prijmov tvori prave prijem z tipovania (v mojom pripade je lepsie napisat obchodovania). Kazdy moj - podla teba kriticky - prispevok smeruje k tomu, aby som upozornil tych, co sa divaju na tie tikety, ze tudy cesta nevede. Ak podavas len pre zabavu, tak OK, ale ak chces na tipovani zarabat, tak je dobre rozlisit co je dobry tiket a co je blud. Par ludi na fore, co som si vsimol, uz pochopilo, co sa asi snazim napisat.
a) a nie je tak? Keby sa vsetci pri tipovani riadili rozumom a pravidlami matematiky a pravdepodobnosti, tak to stavkove mozu zabalit. To ze to nevies pochopit, uz nie je moj problem. Teraz ,ked ma kritizujes ty- skus mi to nejak logicky dokazat, ze sa mylim
b) to sa netykalo samotneho tiketu, a btw. bolo tiez napisane spravne, kedze vsetkym okrem dotycneho to slo..
Preco by som ti mal dokazovat, kolko som na tipovani vyhral/prehral? Co by si tym ziskal? Tak ako som uz x-eur ziskal, tak som x-eur stratil. Zivim sa tym, a znacnu cast mojich prijmov tvori prave prijem z tipovania (v mojom pripade je lepsie napisat obchodovania). Kazdy moj - podla teba kriticky - prispevok smeruje k tomu, aby som upozornil tych, co sa divaju na tie tikety, ze tudy cesta nevede. Ak podavas len pre zabavu, tak OK, ale ak chces na tipovani zarabat, tak je dobre rozlisit co je dobry tiket a co je blud. Par ludi na fore, co som si vsimol, uz pochopilo, co sa asi snazim napisat.
mňa len naviac serie to že vieš každého skritizovať ale aby si nám ty ukázal neaký tvoj tiket ktorý by sme mi mohli skritizovať tak to nie, alebo neaké tipy sem hodiť, tak to už dvojnásobne nie
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked sa tym zivis a mas v tom velku prax tak by si veru mohol sem nieco aj postnut , ci uz vyherne tikety alebo tipy 
-
Scorpion90
King
Skus mi prosim konkretne napisat, v com podla teba, je ta "kritika" nespravna. V com sa mylim, skus mi to nejako logicky vyvratit, ze moje slova nie su vhodne..
Osobne si myslim, ze davat sem tipy nema velky vyznam. Opisovanim sa clovek nic nenauci. Je to ako keby si chcel naucit niekoho soferovat a posadil by si ho na zadne sedadlo, nech sa pozera. Malo by to nejaky vyznam? Samozrejme, ze nie. Mas plno stranok, kde pomerne uspesni a skuseni ludia pisu o tipovani. Skus si ich precitat, a na viac veci zmenis nazor. Napisem ti par vlastnych zasad, ktorymi sa riadim:
1.) Cim menej futbalu, tym lepsie. Na prvy pohlad nelogicke, co? Ved predsa to je uplny zaklad tipovania!! Omyl - toto iste si povedia dalsie miliony tiperov, a tym prinutia stavkove, aby tento sport viac sledovali. Tym padom najst value (hodnotu) v kurze je takmer nemozne. Toboz nie pri velkych timoch, kt. sponzoruju stavkove. G8 som nemal na tikete uz dobrych par rokov. Najvacsi zisk sa dosahuje pri basketbale a tenise..
2.) 3 zapasy na tikete je extrem! V drvivej vacsine tipujem solo, vynimocne dva zapasy. Obcas nie je zle si dat aj "sledovacku", ale to len tak prezabavu, nie pre realny zarobok. Ked das jeden zapas s kurzom 1.8, matematicka pravdepodobnost vyhry je 55.56 %, ked o zapase nieco vies, tak realna je este vyssia. Ked nasekas na tiket 8 zapasov s kurzom 1.8 je mat.pravdepodobnost 0,009 %. K tomu nemam co dodat..
3) Disciplina. Bank musi ist hore postupne a pomaly, nie skokovo. Toto je kruty fakt.. A to neznamena, ze musis zacat s tisickami eur. Napr. v bet-at-home som zacinal len vdaka kuponu tu z fora (nedal som im ziadne vlastne peniaze), a uz som vyberal 3x (prvykrat 150e, potom 500e, a naposledy cez 700e). Zvacsa "20-tkari" prichadzaju o vacsinu banku velmi rychlo, a potom s urputnym modlenim daju cely zostatok na nejaky zapas, ze bud-alebo.. Takto to nefunguje..
4) Vyber stavkovej. Pre mna je tazko pochopitelne, ako si moze vacsina tiperov vybrat take lolkovske SK ako je fortuna alebo nike. Obcas sa tam sice najde nejaky ten ulet, ale drviva vacsina kurzov je podhodnotena. A podavanim podhodnotenych kurzov sa zisk z dlhodobeho hladiska neda dosiahnut. Je rozdiel mat hladinu 1.8-1.8 alebo 1.95-1.95, snad suhlasis?
5) Statistika nic neznamena. Dalsi kruty fakt.. To, ze ma niekto z poslednych 5 zapasov 5 vitazstiev este nemusi znamenat, ze je vo forme..atd
GL a vela rozumu pri tipovani
Osobne si myslim, ze davat sem tipy nema velky vyznam. Opisovanim sa clovek nic nenauci. Je to ako keby si chcel naucit niekoho soferovat a posadil by si ho na zadne sedadlo, nech sa pozera. Malo by to nejaky vyznam? Samozrejme, ze nie. Mas plno stranok, kde pomerne uspesni a skuseni ludia pisu o tipovani. Skus si ich precitat, a na viac veci zmenis nazor. Napisem ti par vlastnych zasad, ktorymi sa riadim:
1.) Cim menej futbalu, tym lepsie. Na prvy pohlad nelogicke, co? Ved predsa to je uplny zaklad tipovania!! Omyl - toto iste si povedia dalsie miliony tiperov, a tym prinutia stavkove, aby tento sport viac sledovali. Tym padom najst value (hodnotu) v kurze je takmer nemozne. Toboz nie pri velkych timoch, kt. sponzoruju stavkove. G8 som nemal na tikete uz dobrych par rokov. Najvacsi zisk sa dosahuje pri basketbale a tenise..
2.) 3 zapasy na tikete je extrem! V drvivej vacsine tipujem solo, vynimocne dva zapasy. Obcas nie je zle si dat aj "sledovacku", ale to len tak prezabavu, nie pre realny zarobok. Ked das jeden zapas s kurzom 1.8, matematicka pravdepodobnost vyhry je 55.56 %, ked o zapase nieco vies, tak realna je este vyssia. Ked nasekas na tiket 8 zapasov s kurzom 1.8 je mat.pravdepodobnost 0,009 %. K tomu nemam co dodat..
3) Disciplina. Bank musi ist hore postupne a pomaly, nie skokovo. Toto je kruty fakt.. A to neznamena, ze musis zacat s tisickami eur. Napr. v bet-at-home som zacinal len vdaka kuponu tu z fora (nedal som im ziadne vlastne peniaze), a uz som vyberal 3x (prvykrat 150e, potom 500e, a naposledy cez 700e). Zvacsa "20-tkari" prichadzaju o vacsinu banku velmi rychlo, a potom s urputnym modlenim daju cely zostatok na nejaky zapas, ze bud-alebo.. Takto to nefunguje..
4) Vyber stavkovej. Pre mna je tazko pochopitelne, ako si moze vacsina tiperov vybrat take lolkovske SK ako je fortuna alebo nike. Obcas sa tam sice najde nejaky ten ulet, ale drviva vacsina kurzov je podhodnotena. A podavanim podhodnotenych kurzov sa zisk z dlhodobeho hladiska neda dosiahnut. Je rozdiel mat hladinu 1.8-1.8 alebo 1.95-1.95, snad suhlasis?
5) Statistika nic neznamena. Dalsi kruty fakt.. To, ze ma niekto z poslednych 5 zapasov 5 vitazstiev este nemusi znamenat, ze je vo forme..atd
GL a vela rozumu pri tipovani
so všetkým súhlasim, no väčšina ľudí tuna si nemôže dovoliť dať tiket za stovky eúr, preto skúšaju dávať tikety za menej peňazí a motyka niekedy určite vystrelí. Tak ako napríklad pri lote, keno10 a podobne, tam si myslím že je šanca vyhrať ešte menšia
-
Sagittarius
Guru
Ale ani to, že je vo forme nemusí znamenať, že vyhrá. Ale myslím si, že štatistika je každopádne lepšia než nič.Scorpion90 napísal:5) Statistika nic neznamena. Dalsi kruty fakt.. To, ze ma niekto z poslednych 5 zapasov 5 vitazstiev este nemusi znamenat, ze je vo forme..atd
Vo väčšine prípadov áno a ešte pri stávkovaní to môžeš ovplyvniť výberom, kdežto na výbere pri Lote nezáleží. Ale pri veľmi vysokých sumách sa to obracia. Tá suma je cca. 1 mil. €, potom je hľadiska pravdepodobnosti lepšie podať Loto, ak berieme, že tiket má pravdepodobnosť = 1/kurz. Ale pri takých sumách sú toto len teoretické bláboly, ale je to tak.Filipito napísal:Tak ako napríklad pri lote, keno10 a podobne, tam si myslím že je šanca vyhrať ešte menšia
A inak, nemá niekto nejakú dobrú taktiku na Betfair? Napr. Podám pred zápasom (ktorý je v Live stávkach) na remízu a keď padne prvý gól na neremízu, tak aby som tak, či v zisku. Obdobne je to pri under/over. Len môže existovať aj niečo lepšie, tak ak máte nejaké nápady, tak sem s nimi...
A jednou z najväčších výhod Betfairu je, že oni narozdiel od iných SK majú záujem na tom, aby ste vyhrávali, resp. pri najhoršom je im to jedno, lebo tak, či tak niekto vyhrá. A pri ostatných SK (mimo ostatných búrz stávok) je to práve naopak...
Tak des som dal experta !
IFK Helsinki - jokerit
Hr. Kralove - Pribram
Pori - Espoo
Ferreira - Benefica
Rauma - Kuopio
Bochum - Cottbus
Trinec - Slavia
Usti n.L. - Chmutov
Wilton K - Peterborough
Bursa - Ankaragucu

IFK Helsinki - jokerit
Hr. Kralove - Pribram
Pori - Espoo
Ferreira - Benefica
Rauma - Kuopio
Bochum - Cottbus
Trinec - Slavia
Usti n.L. - Chmutov
Wilton K - Peterborough
Bursa - Ankaragucu
-
Silmer
Darca
vyuzivate niekdo profistavku vo fortune? vklad 30evri bez manipulacnych poplatkov.
Tesne pred koncom druhej tretiny je vymaľované
stav 3:3x
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Gl0p0bE%3D
Tipovaniu zdar !!!
stav 3:3x
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Gl0p0bE%3D
Tipovaniu zdar !!!
-
t0m4s3
Admin
Presne toto je stavkovanie a nie 10zapasov s kurzom 4000 za pol evri. To si rovno mozes kupit Loto tiket.
http://www.eulivescore.com/tennis/61953 ... d-tursunov
neviete niekto kedy sa hrá toto alebo či sa to už hralo? lebo nikde to neviem nájsť
//už nič
neviete niekto kedy sa hrá toto alebo či sa to už hralo? lebo nikde to neviem nájsť
//už nič
-
Scorpion90
King
Saggitarius:
-> samozrejme, ze mas pravdu. Je to ako s ohnom - dobry sluha, zly pan. Len sa mi jezia vlasy na hlave, ked na nejakej tiperskej stranke vidim ako zdovodnenie tipu, ze "domaci uz 5 zapasov neprehrali"
J.O.S.E
-> Velka pochvala, az na tu stavkovu. Ale toto je jediny sposob, ako byt na tipovani ziskovy. Takychto tiketov staci par do mesiaca, aby si mal slusnu vyplatu..
-> samozrejme, ze mas pravdu. Je to ako s ohnom - dobry sluha, zly pan. Len sa mi jezia vlasy na hlave, ked na nejakej tiperskej stranke vidim ako zdovodnenie tipu, ze "domaci uz 5 zapasov neprehrali"
J.O.S.E
-> Velka pochvala, az na tu stavkovu. Ale toto je jediny sposob, ako byt na tipovani ziskovy. Takychto tiketov staci par do mesiaca, aby si mal slusnu vyplatu..
-
guess.whoo
Redeemer
neviete preco bol odlozeny zapas ruskej ligy Samara Kr.Sovietov - CSKA Moskva?
-
Scorpion90
King
The Russian Championship second match-day fixture Krylya Sovietov vs PFC CSKA was postopned because of the bad pitch condition at Metallurg stadium in Samara. The new date of the match will be appointed later
-
Sagittarius
Guru
By si sa čudoval, ale dosť často sa nájde najvyšší kurz práve našich SK, nie ani tak Fortuny, ale Niké. Aj keď ako som sa pozrel tento práve takým nebol, ale zase málo ľudí si môže (a možno ani nechce) dovoliť mať na účte v 10 SK cca. 500 € (v každej).Scorpion90 napísal:-> Velka pochvala, az na tu stavkovu. Ale toto je jediny sposob, ako byt na tipovani ziskovy. Takychto tiketov staci par do mesiaca, aby si mal slusnu vyplatu..
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa to este nedalo vygooglit, diky moc
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2011, 21:29)
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2011, 21:29)
to je pravda, tiez sa mi uz viac krat stalo, ze lepsi kurz bol v nike ako v bet365Sagittarius napísal:
By si sa čudoval, ale dosť často sa nájde najvyšší kurz práve našich SK, nie ani tak Fortuny, ale Niké. Aj keď ako som sa pozrel tento práve takým nebol, ale zase málo ľudí si môže (a možno ani nechce) dovoliť mať na účte v 10 SK cca. 500 € (v každej).
Dnes sa hral pre mňa zaujímavý zápas: Zug - Davos
kurz sa postupne znižoval z 2,15
2,1
2 - čo bol neklamný znak, že Davos bude chcieť rozhodnúť o svojom postupe do finále už na ľade súpera Zug-u
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... eXdUyp4%3D
Výsledok: Zug - DAVOS 1:6 (0:3, 1:3, 0:0)
Konečný stav série: Zug - DAVOS 0:4
Tipovaniu zdar
kurz sa postupne znižoval z 2,15
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... eXdUyp4%3D
Výsledok: Zug - DAVOS 1:6 (0:3, 1:3, 0:0)
Konečný stav série: Zug - DAVOS 0:4
Tipovaniu zdar