Sluchatka by som chcel hlavne na pozeranie filmov, hudbu...takze ide hlavne o to aby som nerusil ludi na okolo a aby vydrzali nejake buchnutie, kedze ich budem nosit po vonku a dizajn je +. Cena okolo 50 € + -. Dik
Sluchatka
Sluchatka
Zdravim, rozmyslam nad nejakymi sluchatkami a preto by som vas chcel poprosit ci by ste mi nepomohli. Vobec neviem aku znacku vybrat. Pozeral som zatial na tieto, ale tu som niekde cital, ze sa moc neoplatia na [url]hudbu...http://www.progamingshop.sk/steelseries ... 33496.html[/url]
Sluchatka by som chcel hlavne na pozeranie filmov, hudbu...takze ide hlavne o to aby som nerusil ludi na okolo a aby vydrzali nejake buchnutie, kedze ich budem nosit po vonku a dizajn je +. Cena okolo 50 € + -. Dik
Re: Sluchatka
nejake KOSS alebo Sennheiser - s tymito mam (a myslim ze nie len ja) najlepsie skusenosti, vybrat si uz potom staci len tie ktore ti vyhovuju funkcne, cenovo a aj z hladiska dizajnu
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ chceš kvalitny zvuk, tak zabudni na sluchadla od "počitačovych" firiem (steelseries, creative, Roccat atd.). Za nejakych 60e už maš slušne hrajuce "značkove" sluchadla, ktore budu hrať ďaleko lepšie ako čokoľvek od tychto vyrobcov.
Napr. Audio-Technica ATH-T400, Denon AH-D501, Shure SRH240, Sennheiser HD 448
Poprípade Beyerdynamic DT 235Ryan Giggs napísal:Pokiaľ chceš kvalitny zvuk, tak zabudni na sluchadla od "počitačovych" firiem (steelseries, creative, Roccat atd.). Za nejakych 60e už maš slušne hrajuce "značkove" sluchadla, ktore budu hrať ďaleko lepšie ako čokoľvek od tychto vyrobcov.
-
Ryan Giggs
VIP
Ano, na tie som zabudol. A ešte pridam Sennheiser HD 438.
dik za rady
...tie sennheiser vyzeraju dost luxusne a na tu znacku som pocul len dobre ohlasy, teraz sa musim rozhodnut medzi 438 a 448 
-
Ryan Giggs
VIP
Akurat som si všimol že to chceš aj na vonku. To u tychto sluchadiel nie je dobry napad. Všetky su to domace modely. Su priliš veľke. Snaď len tie Beyerdynamicy a aj Denony sa daju ako-tak nosiť vonku.
hej? tie sa mi praveze po dizajnovej stranke najmenej pacia 
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Sennheisery su sice veľmi dobre, ale su to veľke kravy. Vyzeral by si s nimi ako kozmonaut.
Na von su dobre napr. Audio-Technica ATH-SJ5, Audio-Technica ATH-FC700, AKG K 518 DJ, AKG K430, Sennheiser HD 228
Na von su dobre napr. Audio-Technica ATH-SJ5, Audio-Technica ATH-FC700, AKG K 518 DJ, AKG K430, Sennheiser HD 228
tieto vyzeraju byt fajne Audio-Technica ATH-SJ5, zoberiem si asi tieto, dik za radu
K+
ja mam techniky za 2 cosi eura a idu mi polroka 
jednoznačne KOSS
-
Ryan Giggs
VIP
Nesranduj. Jedine Kossy ktore dokazu konkurovat inym sluchadlam v rovnakej cenovej kategorii su Porty. Ostatne su slabota. Sami o sebe su ok, ale ak ich porovnas s inymi, uz take ok nie su.
mozno si si vybral podla designu, ale mozem povedat ze som mal na usiach Sennheiser HD 228 a hraju neskutocne a su aj strasne pohodlne(co ma dost prekvapilo)
mozno som trochu zatazeny na znacku kedze mam uz dvoje sluchadla Sennheiser ale pokial budes mat moznost urcite oprobuj
mozno som trochu zatazeny na znacku kedze mam uz dvoje sluchadla Sennheiser ale pokial budes mat moznost urcite oprobuj
-
Ryan Giggs
VIP
Audio-Technica za 2€? To si trošku mimo.Codyman napísal:ja mam techniky za 2 cosi eura a idu mi polroka
Ano, hraju dobre. Ale tie ostatne nie su zvukovo o nič horšie, v niektorych pripadoch naopak.markus napísal:mozno si si vybral podla designu, ale mozem povedat ze som mal na usiach Sennheiser HD 228 a hraju neskutocne a su aj strasne pohodlne(co ma dost prekvapilo)
Niesom mimo V rk v tescu ich maju za 2 alebo 3 euraRyan Giggs napísal: Audio-Technica za 2€? To si trošku mimo.
Ano, hraju dobre. Ale tie ostatne nie su zvukovo o nič horšie, v niektorych pripadoch naopak.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Audio-Technica a "Technika" je dosť veľký rozdiel.
Jaj tak sorry ale ja myslim obyc. techniky a su perfektnejohny541 napísal:Audio-Technica a "Technika" je dosť veľký rozdiel.
-
Ryan Giggs
VIP
Ak by niekde mali akykoľvek model (Audio-Technica) za 3€, v tom momente si letim kupiť niekoľko kusov. 
nooo tak dali ste mi chrobaka do hlavy, neviem sa rozhodnut medzi tymito: Sennheiser HD 228 a Audio-Technica ATH-SJ5...