Dragon Age 2
-
maggio1221
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dragon Age 2
Mám taký spoiler dotaz. Chcel by som sa spýtať či si to viacerí všimli
Takže, keď vám dá Anders misiu že mu máte pomôcť zbaviť sa Justisa, tak mu pomáhate zbierať tie veci čo potom neskôr použije na odpálenie Cantry, no lenže prvý krát keď som to hral tak som mu s tým nepomohol a aj tak to spravil, čo bolo dosť zaujímave, lebo neviem ako to nakoniec spravil, keďže som mu s tým nepomohol vôbec, a ďalšia vec čo som si všimol bola Merill tej ste mali pomôcť s tým zrkadlom, posledný kúsok nájsť ale to som nenašiel, nechcelo sa mi to robiť no ale ona aj tak mala na konci to zrkadlo celé, čo je tiež trošku od veci, takže tak no, neviem, celé to bolo nejaké čudné, ten koniec a tá Meredith, ja som ju chcel kilnuť už niekde v strede hry. Ale príbeh bol na konci veľmi dobrý, potešilo ma že som stretol starých známich z jednotky a tak, no ale vadilo mi že sa stále opakovali tie miesta a tak, to bolo oničom. Dúfam, že Bioware s tým niečo do budúcna spraví a neposerie tak trošku aj príbeh Mass Effect 3.
Zle to bolo... cele zle, takto to nema vyzerat ze niekto spravi hru len pre to ze jednotka bola dobra tak idu ryzovat zo znacky a odflaknu to... takto fakt nie ...
Ale prd, hra bola celkom dobrá..niektoré veci vylepšili, iné zase pokazili ale celkovo to hodnotím kladne..je pravda že tá hra stratila epickosť ale aj tak to nebolo také zlé?
Čo sa ti tam konkrétne nepáčilo?
Čo sa ti tam konkrétne nepáčilo?
Ja súhlasím s Jake-om. Zatiaľ najväčší fail od Bioware. Rovnaký postup ako v Mass Effect - čím ďalej, tým menej RPG prvkov a tým viac akčnejšia mlátička. Mohli by si tvorcovia uvedomiť, že slávu a úspechy získali dielami ako Baldurs Gate a Planescape Torment, čo boli čistokrvné RPG hry kde dovolím si povedať boli tie RPG prvky na trochu vyššej úrovni než v DA2 a ME2.
No je viac než jasné že tých RPG prvkov tam ubudlo ale aj tak..
mne sa to páči, to že tomu pridali dynamiku je pre mňa len + ...
ale to je len môj názor takže tak..
mne sa to páči, to že tomu pridali dynamiku je pre mňa len + ...
ale to je len môj názor takže tak..
-
vonjose
Expert
Celkom sklamanie táto hra. Strašne pokazili súbojový systém. Nedá sa taktizovať, tie postavy nerobia čo im prikážete. Napr. sa mi stane že povedzme Andersa mi obkľúčia, tak mu prikážem aby odbehol kúsok preč, odpauznem, Anders sa ani nepohne...
Každý boj sa dá ubehať -> nepriateľ na vás začne útočiť, vy odbehnete, priskočíte zas k nemu, odbehnete atď. Origins ma bavilo hlavne kvôli tomu že to bolo dobré RPG, nechcem akčnú hru.
V príbehu je pár nezrovnalostí, tie tu už niekto spomínal. Na druhej strane ma celkom potešila prítomnosť starých známych.
Napriek tomu ma hra bavila. Hodnotenie za mňa 7/10
V príbehu je pár nezrovnalostí, tie tu už niekto spomínal. Na druhej strane ma celkom potešila prítomnosť starých známych.
Napriek tomu ma hra bavila. Hodnotenie za mňa 7/10
-
Eru
Light Professional
no po prejdeni hry na 3 rozne sposoby, za kazdy class (warrior, mage, rogue), splneni vsetkych vedlajsich questov a ziskani vsetkych achievmentov musim povedat, ano sklamanie, ale stale je to hra pri ktorej mi nerobilo problem ju prejst 3 krat za sebou a vzdy sa pri tom bavit
-
Royalflush
Guru wannabe
Čeština na download asi ešte nevyšla, čo?
Toto je pecka hra a ide mi na medium vo full hd 
Skusal som to hrat na obtiaznosti nightmare ale zdalo sa mi to neprejditelne. Ale ak mam hodnotit hru tak je to ovela slabsie ako Dragon Age Origins.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
niekto kto má túto hru kúpenú? Darujem DLC
Ahoj ja by som ten DLC veľmi rád uvítal. Bol by som ti vďačný.MichalkoOo napísal:niekto kto má túto hru kúpenú? Darujem DLC