Licencia na Win7

Informácie o software, ankety...
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Licencia na Win7

Príspevok od používateľa masterdead »

Posledna odpoved na tvoju otazku znie: V pripade znacovkych PC ti autorizovany servis maximalne restorne toverensky image. Ak si kupis nejaku skladacku z obchodu, tak ti ho tiez len preinstaluju na cistu instanciu podla licencie. Ale za tieto ukony sa v 90% pripadov plati.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podpora daneho softu :) Kupujes Windows, volas do Microsoftu, kde maju technicku podporu. Taktiez ESET a podobny maju svoju vlastnu podporu. Servis neruci za software, ktory si ty tam nainstalujes. Darmo by si im posielal problem s windowsom, i ked ho tam predajca ma predinstalovany. A ked aj nechas v notase disk, tak sa moze stat, ze sa ti vrati sformatovany. Popripade tu mas firmy ako Hurican, ktore ti taktiez opravuju sw problemy.
Oni nahodia system do daneho NB a tym to hasne. To uz je len a len na tebe, ci ho budes vyuzivat a ako si ho nainstalujes. Keby sa na toto vztahovala zaruka, tak by som predajcov lutoval :P
majky8888
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majky8888 »

Tak som hľadal manuál 3 dni, nenašiel som ho nikde, v krabici, pri notebooku, v dokumentoch, pri záručných listoch. No proste nikde. Stiahol som si ale manuál z internetu, no ani tam sa nič o preinštalovaní, obnove systému nepíše. Neexistuje nejaký všeobecný postup?
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

keby si aspon povedal aky mas notas
majky8888
Light Expert
Light Expert

Asus K72J, sorry mne už to nezapína. :D

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 14:23)
Huhu, našiel niekto niečo? Hľadám ten manuál všade, ani nijaké CD mi k tomu nedali. :nono:
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

normalne to preinstaluj a pouzi serial key na spodnej strane... ak chces zachovat recovery tak sa mi zda sa daju stiahnut aj recovery image ktore napalis a s toho sa to instaluje ja som to tak robil na lenove
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

CD nedávajú, použi recovery z HDD, lebo tam je všetko ku NB. Isto to je v manuále alebo v helpdesku výrobcu NB, Licenčná čísla nepasujú na všetky série Win, a na CD isto nebudú konkrétnosti ku tomu NB.
majky8888
Light Expert
Light Expert

Skúšal som zapnúť preinštalovanie, no chce to to CD, mám stiahnúť Win a hodiť to na CD?

//autoeditácia príspevku (10 Apr 2011, 20:30)
Alebo teraz rozmýšľam, mám nainštalovaný ccleaner z ktorého by obnova išla jednoducho, má niekto nejakú zálohu, aj základnú a mohol by mi ju poslať? :)
Deefler
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Deefler »

Skúšal si už nejaké klávesy na tu Recovery?(F9 alebo iné)
majky8888
Light Expert
Light Expert

Ano, všetky. Skúšal som postiť počítač v safe móde, no nepomohol som si,... :?

//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 13:13)
Viem že to bude obnovenie starej témy ale stále sa mi s notebookom nepodarilo podhnúť. Rozhodol som sa na novo nainštalovať windows. Stiahol som si Windows 7 Home Premium 64 bit. a napálil na DVD. Neviem ako dalej, berte prosím do úvahy že mám prístup len k účtu používateľa. Bude na začiatok potrebné odinštalovať momentálny windows alebo stačí pri štarte vložiť DVD? Urobil som si zálohu zo všetkého čo som mal na C-čku.

Ďalej by ma zaujímalo, niekto tu spomenul že nainštalujem iba okresanú verziu, je to tak?
Napísať odpoveď