Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.sme.sk/c/5817495/do-bruselu- ... izmus.html Toto mi dnes nadvihlo tlak tak, že som potreboval chvíľku pauzu. Dúfam, že toho Lacka budú na ulici ľudia opľúvať, chcelo by to jeho fotku, nech každý vie, že o koho ide. Nie dosť, že na cigánov dávame ročne ťažké miliardy, ale tomu cvokovi je ešte málo, potrebuje sa zviditeľniť a vďaka cigánom nám chce napariť ešte aj súdny proces s Bruselom. Čo je toto za človeka? Toto nie je prvý krát, keď si takto robí reklamu, stačí si ho vyhľadať na Google. Vykázať ho z krajiny a zakázať vstup na celú večnosť. ARRGGHH.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

seth82 napísal: Vykázať ho z krajiny a zakázať vstup na celú večnosť. ARRGGHH.
Toto nie je riešenie - v zahraničí by papuľoval a štval ešte viac.... Skôr celé toto spiklenecké centrum (ten "orgán" + jeho kamaráti z OKS a Šimečkovej nadácie) diskrétne pochytať a po priznaní aj odsúdiť za vlastizradu a úklady voči republike.... No man, no problem...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

odsudit za vlastizradu ? ty by si velmi rad zil v case komunistickych vykonstruovanych procesov, ze ? dobry stbak a udavac by bol z teba...

no pokial nam Brusel vyrubi nejaku pokutu kvoli Lackovi, tak staci potom zaviest tzv. "Lackovu dan", znizime o par smiesnych percent davky v hmotnej nudzi...a spoluobcania by sa o toho Lacka postarali aj sami... :D
Pinhead
King
King

Nebudem zasviňovať tému offtopicom, takže ephramko tie Tvoje úvahy riešim cez SS.....
Ale v súvislosti s tým Lackom ma tak napadlo, že to bude asi taký ten salónny pseudohumanista, čo živého Cigána ešte asi ani nevidel.... A čo keby jeho centrála radšej upozorňuje na cigánsku kriminalitu voči majoritnému obyvateľstvu???? To už by im asi nezapadalo do plánov....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

700 reakcií na diskusiách SME a ešte to nezmazali. Vidno, že sa boja, pretože to všetko chcú spoplatniť a na tak moderované diskusie, aby sa tam krivého slovka o cigánoch nemohlo napísať, sa im každý vykašle. Ale pre istotu som si tú diskusiu sejvol.

V každom prípade ma tam zaujal jeden dotaz (som to iba skopíroval, takže bez diakritiky, sorry):

"Pan Lacko si moze vybrat:
§ 102,kto verejne hanobi republiku,narodnu radu slov. republiky,vladu alebo ustavný sud slov. republiky potresce sa odnatim slobody az na dva roky....§91,obcan slov.republiky,ktorý v spojeni s cudzou mocou alebo s cudzim cinitelom spach trestný cin rozvracania republiky,teroru,zaskodnictva alebo sabotaze potresce sa odnatim slobody na dvanast az patnast rokov alebo vynimocným trestom... "
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vzdy ked v histori nieco obyvatelstvo sralo (romovia nas) doslo k mnohym konfliktom az genocidam. Myslite, ze aj u nas je toto sci-fi realne? Cigana umlci par stovak korun na mesiac, ale ak sa mu na ne siahne s prichodom nejakej buducej vlady teoreticky zacne predsa zakonite rebelia a cigani ukazu svoj skvostny temperament.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja si myslim, ze sa to stane, pisal som o tom uz davnejsie. Prave take pripady ako postol Terepin tomu napomozu. Uz aj na Spisi mozeme vidiet, ze ludi zacina tato mensina riadne vytacat a je len otazkou casu kedy sa rozsiria bud pripady ako z DNV alebo sa k moci dostane niekto ako Kotleba. V sucasnosti je to stale tak, ze politicke kroky proti ciganom su politicky nevyhodne, ale podla mna to nebude trvat vecne. Prikladom je aj Francuzsko, kde sa ich odhodlali vystahovat a vela ludi to schvalilo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aké prípady z DNV ? :roll: Krásne vidieť, ako sa šíria mýty.

Čo sa týka nejakej radikalizácie, možné to, samozrejme, je.
SRneC
Addict
Addict

a co sa stalo teda v DNV, ked si to uz nacal? ja mam len info take ako vsetci
hughito
Redeemer
Redeemer

No aké ? Schválne daj.
SRneC
Addict
Addict

Harman sa ozral a sfetoval zobral svoju na cierno vlastniacu 58micku a vystrielal ciganov ktori ho dlho srali v kombinacii s jeho zlou mozgovou vybavou (v preklade sprosty kona uprimne)
hughito
Redeemer
Redeemer

Čin konania dodnes nie je známy, cigánov bolo z obetí len minimum (tuším 2 ?) a takisto tie výpovede susedov konkrétne na hentých vystrielaných neboli negatívne. Už si to presne nepamätám - síce to bolo dosť zamotané a figurovali tam aj cigáni, ale to, že by išlo o vyzabíjanie neprispôsobivých cigánov je nezmysel zúfalým a nahnevaným príslušníkom majority je nezmysel.
SRneC
Addict
Addict

takze on nesiel po nikom on len isiel dakoho vystrielat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Nevie sa nič isto, opakujem, ten jeho čin je dodnes nejasný. Po niekom strieľal, po niekom nie..

Navyše, ako si napísal aj ty, bol nadrbaný a sfetovaný, čiže..to hovorí za všetko. Možno mu fakt iba preplo v palici.

Celkovo ťažko povedať, lebo do jeho prestrelenej hlavy mu nikto nevidel a on sám nezanechal žiadne výrazné indície.
Pinhead
King
King

S tým sfetovaním je to tak trochu zavádzajúce.... Ale Lipshit aj jeho negramotný kamarát Spišiak to veľmi radi použili, lebo im to prihrialo polievočku... Totiž, Harmanovi sa našiel acetón v moči.... Mal som na túto tému rozhovor s jedným lekárom, ktorý mi povedal toľko, že acetón v moči nie je ani tak následkom fetu, ale skôr toho, že večer dozadu sa dosť ťažko chlastalo... Proste telo v rámci odbúravania alkoholu vyrobí v stopovom množstve aj acetón, ktorý následne z tela prirodzenou cestou odpláva.... Čo sa týka celkovo Harmana, tak ho neobhajujem, ale toto jeho konanie bolo iba dôsledkom dlhodobej nečinnosti okolia a kompetentných orgánov, ktorý neriešili týchto asociálov....
A popravde, ak táto otázka vo všeobecnosti nebude mať konečné a účinné riešenie, tak ma vôbec neprekvapí, keď ľudia východe začnú vo veľkom "harmanizovať" susedské vzťahy s asociálmi.... Pretože toto je tikajúca časovaná bomba....

A k tomu po kom strieľal.... vyslovene strieľal po jednej rodine... Pretože mal možnosť zabiť kde-koho a išiel iba po spomínaných asociáloch (z ktorých bol Cigán jeden a jeden polocigán...).... Stačí si spomenúť ako spomínaného jediného Cigána zastrelil skrze nejakého dedka, za ktoré sa schovával.... Mohol deda kľudne odstreliť (a projektil by zasiahol aj skrývajúceho sa), miesto toho okolo neho kľučkoval až sa dostal do výhodnej pozície na paľbu.... Potom kukol na deda a odišiel inde....
A k tým svedectvám susedov.... úplne prvé svedectvá hovorili o tom, že išlo o asociálov.... neskôr (zrejme po návšteve pozostalých) väčšina ľudí až podozrivo radšej stíchla a prestala sa vyjadrovať....
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

SRneC napísal:Harman sa ozral a sfetoval zobral svoju na cierno vlastniacu 58micku a vystrielal ciganov ktori ho dlho srali v kombinacii s jeho zlou mozgovou vybavou (v preklade sprosty kona uprimne)
obsah alkoholu zodpoveda tak 3dlc vinka a ani sa nevie ci nebol diabetikom
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

pozri..aj keby vsetkych, ktorych Harman zastrelil boli Romovia (co evidentne neboli)...sa pokusil zabit (postrelil) dalsich tusim 15 nahodnych okoloiducich, ktori boli neromovia...a toto pokladate za hrdinsky cin ?!
hughito
Redeemer
Redeemer

Pinhead:
ale toto jeho konanie bolo iba dôsledkom dlhodobej nečinnosti okolia a kompetentných orgánov, ktorý neriešili týchto asociálov....
Vieš toto nejako dokázať ?

Ja čo si pamätám, tak susedia hovorili o určitej časti tých obetí, že boli úplne normálni a v poriadku.
Napísať odpoveď