TV karta v pc rada
TV karta v pc rada
Nazdar mám TV Kartu (Evolve venus dual HD DVB-T USB tuner) a neviem ako to rozbehať pokritie DVB-T signálom mám. Keď dám hľadať kanál tak mi to proste nenajde nič. Tá karta by mala mať v sebe už prímač toho signálu tak netuším prečo mi to nejde. Moc sa v tom nevyznám tak by som prijal nejaké rady vďaka.
Re: TV karta v pc rada
V programe ku USB karte TV býva volba analog - digital. Ladiť treba na digital, a je to. Isto je to aj v manuále. 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Juraj nebud si isty ja mam doma tiez uz dlhsiu dobu taku kartu a byvam v BA a nepodarilo sa mi nanu vramci digital chytit nic urcite treba ale daco v nastaveicahc prestavit minimalne lokalitu abo neviem. Ked som pripojil kablovku UPC tak tam naslo STV markizu etc ale na klasicku antenku ani ... makovi
Síce som inštaloval iba dva kusy, ale takto to bolo, a chytil som 4 stanice. Záleželo ale na polohe antény - u okna to bolo v pohode.
No ona je len digital takže tam nenastavujem nič.jarda.j napísal:V programe ku USB karte TV býva volba analog - digital. Ladiť treba na digital, a je to. Isto je to aj v manuále.
Lokalita sa mi dá nastaviť jedine "slovakia".Runes napísal:Juraj nebud si isty ja mam doma tiez uz dlhsiu dobu taku kartu a byvam v BA a nepodarilo sa mi nanu vramci digital chytit nic urcite treba ale daco v nastaveicahc prestavit minimalne lokalitu abo neviem. Ked som pripojil kablovku UPC tak tam naslo STV markizu etc ale na klasicku antenku ani ... makovi
-
Ryan Giggs
VIP
Skus pred ladenim v Total media nastaviť inu krajinu.
NepomohloRyan Giggs napísal:Skus pred ladenim v Total media nastaviť inu krajinu.
-
Ryan Giggs
VIP
A skušal si všetky?
čo som sa zbláznil však tam je polka sveta hádam by mi to trvalo mesiac 
-
Ryan Giggs
VIP
Skus Švedsko, Finsko alebo Nemecko. Ak už ti toto nepomôže, tak problem zrejme bude niekde inde.
-
vikko78
Medium Professional
/Externí USB tuner - 2x HD DVB-T přijímač, MPEG-4, MPEG-2, H.264, EPG, TXT, Time-Shifting, dálkové ovládání, externí anténa Externí tuner představující ideální řešení, jak si stolní počítač či notebook obohatit o funkci samostatného televizoru. Vyznačuje se dvojicí HD DVB-T tunerů pro příjem vysílání ve vysokém rozlišení standardu MPEG-4 (kodek H.264), což vám umožní sledovat současně dva programy nebo jeden sledovat a druhý nahrávat. Mezi význačné rysy tohoto modelu dále patří celá řada užitečných funkcí zahrnující Teletext, EPG, Time-Shift či funkce pro obraz v obraze PIP a rozdělení obrazu monitoru na dvě poloviny/
skus pozrieť, či nie je v nastavení aj príjem v kvalite mpeg2.....myslím, že u nás ešte dvbt v hd neni....
skus pozrieť, či nie je v nastavení aj príjem v kvalite mpeg2.....myslím, že u nás ešte dvbt v hd neni....
-
Ryan Giggs
VIP
Ono by to malo najsť programy či už su v mpeg4 alebo mpeg2. Tuner medzi tym nerozlišuje.
prečo práve tieto ? skúsil som a nič ... mám taký dojem že niečo bude s antenouRyan Giggs napísal:Skus Švedsko, Finsko alebo Nemecko. Ak už ti toto nepomôže, tak problem zrejme bude niekde inde.
-
Ryan Giggs
VIP
Pretoze v tychto krajinach je podpora dvbt 100 percentna. Aj napr. vsetky starsie tv ktore este nemaju podporu pre SR pri nastaveni na tieto krajiny funguju.
Kartu evolve mam aj aj a v BA načítalo mi to všetky slovenské programy okrem pre mňa dôležitej TA 3. Ostatné programy ako ZSTV, LUX a pod. ma nezaujímajú no nenaladí ich. Uvedené programy chytím na pribalenú anténku , ktorá je len tak položená na pracovnom stole a kvalita je 100 % ( paličky na skále sú všetky zelené !). Nič neseká, netrhá , proste všetko OK až na tú chýbajúcu TA 3 -jku. Neviem, či treba nejaký predzosilovač ? Myslím si , že Evolve ma slabú citlivosť. Pretože ak pripojím kábel od DVBT antény ( vonku ) do TV ( Panasonic), je tam všetko, no ak pripojím tú istú anténu k Evolve tak TA 3 nenaladí. Má niekto z vás skúsenosti ? Ak treba zosilovač a aký ?
Inak som vyskúšal niekolké krajiny pri instal ale to bolo zbytočná strata času. karta inak je super. Všetko ide OK,nahravanie, PIP, EPG a pri STV 1 sa zobrazí HD .
Inak som vyskúšal niekolké krajiny pri instal ale to bolo zbytočná strata času. karta inak je super. Všetko ide OK,nahravanie, PIP, EPG a pri STV 1 sa zobrazí HD .
-
vladenko007
VIP
Neviem či som správne pochopil.
Cez digitálnym terestriálne vysielanie na slovensku nenaladíš TA3 tá tam není.
http://dvbt.towercom.sk/domacnosti.php?article=28
Cez digitálnym terestriálne vysielanie na slovensku nenaladíš TA3 tá tam není.
http://dvbt.towercom.sk/domacnosti.php?article=28