Znovu som si spomenul až keď som si vybavil kartu. Kým som na nej nemal peniaze hral som tunu freerollov na expekt.com (poviem vám niekedy som hral v kuse aj 2-3hodiny a nič
Poker
Re: Poker
Ja som prvy krat zacal hrat poker asi pred rokom a pol (v škole). Celkom ma to chytilo. Hneď som si začal čítať rôzne stratégie a tak a pamatam, že som na začiatku hral iba s kartami ako (AA KK AK QQ JJ 1010 99 88).To som si ale ešte len ujasňoval pravidlá a učil sa prvé termíny. Potom som na to však zanevrel.
Znovu som si spomenul až keď som si vybavil kartu. Kým som na nej nemal peniaze hral som tunu freerollov na expekt.com (poviem vám niekedy som hral v kuse aj 2-3hodiny a nič
). Potom mi však nabehli prve peniažky na účet a časť som dal aj na ten pokrový účet. Moje prvé hry o real money boli asi také, že som dal buy in 10USD po pol hoďke som mal 20 a po hoďke 0
...tak sa to stalo 2x...teraz hrávam na pokerstars turnaje tak 1-2 USD (bez rebuy a addonov) a cash table (0.02/0.05, 0.05/0.1). Viem je to dosť málo, ale myslím, že na 17 ročného chalana to stačí (som zástanca skúsenosti a pomalého progresu
)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Diki..No mne ide hlavne o to, aby mi tie notifications nechodili o vytvoreni/zruseni turnajov. Ked bude viac casu, tak isto rad zahram dalsi daky match for fun. Ale poslednu dobu mam nervy na maxime, cize poker by neprospel 
a podla dalsich informacii bol stacknuty a sam si platil iba 15% buy inu.
som zvedavy ako to bude riesit teraz. ja osobne by som veru tych ludi nevyplatil v plnej ciastke, poslal by som im pekny par desat tisicovy pozdrav a niekde zdrhol 
no tak ale to uz je dost zufaly, ked potrebuje stacknut na turnaj s buy-inon 70 USD (aj ked toto bolo multi-entry)... ved 15% z 70 je 10.5 USD 
a aj keby mal plnych sest vstupov... 420 USD nie je take strasne
a aj keby mal plnych sest vstupov... 420 USD nie je take strasne
Tak som dnes trhol svoj rekord, 10te miesto zo 40 000 na Daily $90K sat freeroll-e na PSmi-chau napísal:157 miesto zo 40 000som si pekne zahral..
//nie, bol to freeroll, prvych 7 malo nejaky tiket, zvysok do 60tky 5,50USD
Agresivne zacinam hrat od 100/200, v zavislosti od stacku. A aktivne som sa tomu venoval poslednu hodinu, popri tom som sa ucil, a kedze som mal na ucte nulu, preco nie? Rad hram v takych monstroznych masach zadara. Ked budu prachy, budu aj zaujimavejsie turnaje. Vkladat moc nevkladam, len vyberam..
Poker
Kolko krat si si uz nabil ucet? A aku ciastku nan vkladas?mi-chau napísal:Agresivne zacinam hrat od 100/200, v zavislosti od stacku. A aktivne som sa tomu venoval poslednu hodinu, popri tom som sa ucil, a kedze som mal na ucte nulu, preco nie? Rad hram v takych monstroznych masach zadara. Ked budu prachy, budu aj zaujimavejsie turnaje. Vkladat moc nevkladam, len vyberam..