dvoje doklady
-
jazdmaropa
Novice
dvoje doklady
dobry den stratil som doklady tak som si vybavil druhe no a po 2 mesiacoch som našiel tie stare možem mat obidvoje alebo nie?
Re: dvoje doklady
Mať môžeš, avšak oficiálne by som ich veľmi neukazoval, ak nechceš urobiť nejaký podvod v banke a pod..... 
Ale taký preukaz do knižnice možno môžeš mať aj 2x..
Ale taký preukaz do knižnice možno môžeš mať aj 2x..
-
jazdmaropa
Novice
ked mi zoberu vodičak tak budem použivat ten druhy heheh 
Hej a keď ťa zastavia aj druhý krát, náhodou ho skontrolujú, tak zistia, že už ti bol raz zadržaný a potom ešte len bude veselo 
obavam sa, ze tie stare su v centralnom registri uvedene ako neplatne/stratene..
.
takze by som ich prilis pred prislusnikmi nevytahoval. a pokial ich pouzijes pri podpisovani nejakych zmluv atd, tak na to moze byt aj paragraf:)
.
takze by som ich prilis pred prislusnikmi nevytahoval. a pokial ich pouzijes pri podpisovani nejakych zmluv atd, tak na to moze byt aj paragraf:)
Mozes mat 2 ci 3 pasy - dovod je kvoli malemu poctu stran, ktore sa naprikad pri praci delegata zaplnia bleskovo (Egypt+Jeruzalem, 3 cesty tyzdenne, peciatka tam, peciatka spat). Aj vodici autobusov su takyto priklad.
-
jazdmaropa
Novice
ale nie chlapi srandu si robim nikdy by som nepoužil dvoje doklady mam ich pekne doma a asi ich spalim a bude pokoj 
Zanes na políciu že sa našli.
to je zbytocne. ja som raz tiez takto podobne "stratil" OP a ked som to nahlasil, tak mi len povedali, ze to je jedno a nesmiem ho pouzivat.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nechaj si na pamiatku, stary dobry ruzovy vodicak a stary obciansky je navzdy najkrajsi <3