tvoja mutacia, alebo chyba v kode, lebo tym homosexualita JE, pretoze normalny kod kaze spojenie muza a zeny, ty si odchylka, cize chyba v kode, je zla, neprinasa ludstvu ziaden uzitok, skor prinasa upadok spolocnosti a degradaciu, sodomiu, a zvrhlost. Uchylku, .... ktoru ta tvoja odchylka sposobuje.
Mutacie a mutageny sa delia, na prospesne a neprospesne, nehadaj sa prosim ta so mnou minuly tyzden som si to cital u frajerky na zachode, .... na tie ktore cloveku pomozu, vylepsia ho, prisposobia ho novemu prostrediu, doslova ho vyzbroja, ma lepsiu imunitu a tak, a take co mu skodia. Mno a podla mna ta tvoja chyba v kodiku skodi.
dakujem ze si mi odpovedal na otazky ktore som chcel vediet, ale rovnako aj ja aj ty vieme ze je to nespravne, Kolko deti bude chciet aby ich vychovavali homosexuali? A vas je myslim ze vela!!! .... Stale tu omielas len to ze ludia su zli a matky su zle a davaju deti do deckych domovov, a ze rodicia (ako teda vy) ze si delia ulohy podla toho kto vie co lepsie, tak od koho ma dieta brat vzor? od oboch ? ....
A k tomu tvojmu VAKUU, ano, homosexuali a aj vsetcli ludia vychovavaju svoje deti vo vakuu, CAS, ktory stravis s dietatom ty, a babka je diametralne odlisny. Ty si s nim podstatne dlhsie, travis s nim vecerx, pozeranie telky, sledovanie sprav, vstepujes mu svoje nazory na spolocnost, co uvidi mimo domu u znamych je len zlomok, (bez skoly, kde to urcite chlapec schyta plnou davkou )