"Tektonická" zbraň - zaútočilo USA na Haiti ?

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: "Tektonická" zbraň - zaútočilo USA na Haiti ?

Príspevok od používateľa slay »

Fakt by som chcel vedieť ako sa dá preniesť energia 600 hiroším, nepozorovane pod Japonsko, bez interferencie s mobilmi, televízormi, rádiami, počítačmi skrátka a dobre všetkým a hlavne bez toho aby sa Japonci na povrchu neuvarili :roll:

.. a ešte chcem vedieť kto platí účty za elektrinu na aljaške.

:lol: Ako môže tomuto niekto veriť? Supertajná zbraň, ktorú pozná celý svet. Tisíc zemetrasení ročne v Japonsku, ale presne toto jedno ktoré v médiách zarezonovalo bol americký útok :slap: ... ľudí čo tomuto veria by mali fakt liečiť tabletkami na hlavu.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Fakt by som chcel vedieť ako sa dá preniesť energia 600 hiroším, nepozorovane pod Japonsko, bez interferencie s mobilmi, televízormi, rádiami, počítačmi skrátka a dobre všetkým a hlavne bez toho aby sa Japonci na povrchu neuvarili
Aj ja :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

slay napísal:Fakt by som chcel vedieť ako sa dá preniesť energia 600 hiroším, nepozorovane pod Japonsko, bez interferencie s mobilmi, televízormi, rádiami, počítačmi skrátka a dobre všetkým a hlavne bez toho aby sa Japonci na povrchu neuvarili :roll:

.. a ešte chcem vedieť kto platí účty za elektrinu na aljaške.

:lol: Ako môže tomuto niekto veriť? Supertajná zbraň, ktorú pozná celý svet. Tisíc zemetrasení ročne v Japonsku, ale presne toto jedno ktoré v médiách zarezonovalo bol americký útok :slap: ... ľudí čo tomuto veria by mali fakt liečiť tabletkami na hlavu.
elektrinu na aljaske vyraba plyn ktoreho lozisko tam uz davnejsie objavili, v podstate ine vyuzitie nema, neoplati sa ho transportovat... vdaka tomu lozisku stoji haarp tam kde stoji.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Aha, takže sú tam nejaké tisíce obrovských megakondenzátorov ktoré dokážu nahromadiť naraz 600 hiroším energie a potom ich len tak fuk vzduchom vypľuvnú o ionosféru, to sa odrazí, japonci si nevšimnú žiadne interferencie, a heterogénna zemská kôra sa rozvibruje na krásnej jednoliatej frekvencii. A potom sa z ničoho nič pohne oceánska doska pod pevninskú tak že vychýli zemskú os.

To je ďalšie pokračovanie Tisíc a jednej noci alebo čo? :slap:

Ešte by ma zaujímalo ako to berú tie stovky zamestnancov čo na tom v HAARPE pracujú? A či spôsobili aj íne z tých tisícich Japonských zemetrasení ročne. A prečo aj prirodzený neustály pohyb ionosféry nespôsobuje zemetrasenia? A ešte by ma zaujímalo ako tá vyslaná energia dokáže obísť pôsobenie slnečného vetra a spraviť si vlastný rebounce ionosféry dokonca na tak konkrétnom mieste.
Napísať odpoveď