takze ste sa chvilu ocucávali a nasledne isiel kazdy spat do svojej postele..- Tomu hovorim orgie!!
V podstate tomu velmi nerozumiem, ved ked sa mi nejaka baba paci a ja jej tiez, tak predsa po nej aspon trochu "vyjedem".. fakt neviem kam tento svet speje..
Codyman: Dohodli ste sa na ďalšom stretnutí?
Prečo ste šli spať do rozličných postelí? Nehovorím, že ste mali zostať hneď v jednej a podrobiť ju záťažovému testu, no nabudúce sa ku nej skús pritúliť a uvidíš reakciu...
Ale ak ste odišli po bozkávaní každý do inej izby - Friendzone Warning!!!!
jin napísal:Codyman: Dohodli ste sa na ďalšom stretnutí?
Prečo ste šli spať do rozličných postelí? Nehovorím, že ste mali zostať hneď v jednej a podrobiť ju záťažovému testu, no nabudúce sa ku nej skús pritúliť a uvidíš reakciu...
Ano teraz v sobotu Ruzomberok presov bol futbal a ako vzdy sme isla partia 10 ludi a po futbale jej mama mala nocnu cize sme mohli robit co sme chceli dala pohar dobreho vina , tak sme sa trocha napili a dokonca sme sa dali dokopy !!!! ale povedala ze so sexom chce este pockat , niesom ziadny uchyl tak som suhlasil ze pockam
tak super.. A aky je vlastne rozdiel medzi "kamosmi co spolu skoro nic nemaju" a "byt dokopy a spolu skoro nic nemat"? no dobre, uz dalej nerypem a nech sa dari /apropo: chciet mat sex zo zenou je uchylne?ja som si naivne myslel ze je to ta najprirodzenejsia vec pod slnkom.. /
tak super.. A aky je vlastne rozdiel medzi "kamosmi co spolu skoro nic nemaju" a "byt dokopy a spolu skoro nic nemat"? no dobre, uz dalej nerypem a nech sa dari /apropo: chciet mat sex zo zenou je uchylne?ja som si naivne myslel ze je to ta najprirodzenejsia vec pod slnkom.. /
Myslel som to tak ze nepotrebujem tr*kat kazdu hodinu
jin napísal:Codyman: Dohodli ste sa na ďalšom stretnutí?
jin: Ale nie kazdy nema doma rodicov a niektorym sa totiz nepaci, ked cudzi ide hned k ich dcerke do posteli
takze ste sa chvilu ocucávali a nasledne isiel kazdy spat do svojej postele..- Tomu hovorim orgie!!
V podstate tomu velmi nerozumiem, ved ked sa mi nejaka baba paci a ja jej tiez, tak predsa po nej aspon trochu "vyjedem".. fakt neviem kam tento svet speje..