Senheiser cx 500
Senheiser cx 500
Vas nazor.....po stranke basy atd.
-
BookEditor
Light Professional
Re: Senheiser cx 500
Ja mám cx 400, som spokojný aj s basmi, aj s výškami... Ale nie som nejaký audiofil... Vzhľadom sú pekné, teší ma, že jack je pozlátený, k môjmu modelu bolo pridané aj puzdro, čo dosť oceníš.
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa mňa su až priliš zadunene. Za ich cenu sa najdu aj lepšie. Napr. a-Jays Two.
A hlavne sú totožné s CX 300 II, líšia sa len príslušenstvom....Ryan Giggs napísal:Podľa mňa su až priliš zadunene. Za ich cenu sa najdu aj lepšie. Napr. a-Jays Two.
-
BookEditor
Light Professional
mirot106 má pravdu, preto som zobral cx 400 - zlatý stred
Keď som ich kúpil, boli trochu "zadunené", ale musia sa chvíľu rozohrať. Ak ti je dôležitá aj cena, určite neber cx 500, to je môj názor...
Mam CX300 II a na dosiahnutie akotak uspokojiveho zvuku som sa tristvrte hodinu hral s EQ a stale to nie je uplne ono.
Basov je tam az prilis, vysky su take vseliake. Mozno som len rozmaznany, ale dost mi tam vadi taky plechovy nadych, ktory sa mi podarilo eliminovat len ciastocne (a to som sa hral na 18 stupnovom EQ na PC, co sa u MP3 playeroch povedat neda).
Teraz by som siel radsej do Sennheiser PX100 / KOSS Porta Pro. Stuple uz nikdy.
Basov je tam az prilis, vysky su take vseliake. Mozno som len rozmaznany, ale dost mi tam vadi taky plechovy nadych, ktory sa mi podarilo eliminovat len ciastocne (a to som sa hral na 18 stupnovom EQ na PC, co sa u MP3 playeroch povedat neda).
Teraz by som siel radsej do Sennheiser PX100 / KOSS Porta Pro. Stuple uz nikdy.