Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Pinhead »

ephramko, vražda ostane vraždou vždy.... nikto to neospravedlňuje, ale vždy je potrebné vziať do úvahy okolnosti a motiváciu, aby sa vedelo "PREČO" k tomu došlo....
A k tým postreleným.... To je čisto otázka balistiky.... Si uvedom, že pokiaľ sa niekde strieľa ako pri Verdune, tak tie projektily lietajú kade-tade.... A pokiaľ sa použije zbraň ako je Sa vz.58, tak je to bez debát.... Aj pre toto nechápem načo túto zbraň majú policajti, pretože jej výkon v mestskom prostredí (že s tým strieľali kdesi na poli po pytliakovi či nedávno lupičovi je už pochopiteľnejšie) je až privysoký.... Prejde cez cieľ a letí ďalej.... s dostatočnou energiou aby zabil aj o 1000 m ďalej....

hughito, čo tak relácia "Paľba" na TV Narkóza, ktorá o tejto rodinke a ich bujarom spôsobe existencie referovala už niekedy v roku 2005.... chápem, že niektorí jednotlivci mohli byť úplne bezproblémoví, ale vieš ako to je.... keď sa rúbe hora, tak lietajú aj triesky.... A práve preto tvrdím, že problémy s asociálmi (bez rozdielu rasy, pohlavia, veku) majú byť riešené účinným spôsobom zo strany štátu.... inak pri podobných výbuchoch "ľudovej spravodlivosti", ktoré by mohli nastať si to môžu odniesť aj bezúhoní ľudia....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No aj o tom sa písalo, vraj tie prípady/rodiny nemali nič spoločné, alebo len veľmi málo.

Naozaj si to už nepamätám, písalo sa tu o tom dosť, malo to vlastnú tému. Každopádne som chcel poukázať na to, že nešlo o žiadnych cigánov, teda v tom zmysle, že zlých cigánov, ktorí všetkých terorizovali, niekto už proste musel vystrielať.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hughito napísal:niekto už proste musel vystrielať.
Nuz je dost nepravdepodobne, ze mu preplo len tak z nicoho nic. Ale mozne to je. V kazdom pripade som nazoru ako pinhead vyssie. Vrazda je vrazda - neospravedlnitelne, ale pochopenie priciny je esencialne pre buducu prevenciu.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

SRneC napísal:Harman sa ozral a sfetoval zobral svoju na cierno vlastniacu 58micku a vystrielal ciganov ktori ho dlho srali v kombinacii s jeho zlou mozgovou vybavou (v preklade sprosty kona uprimne)
ale trt, 58 vlastnil legálne ako vojak v zálohe, bola len nelegálne upravená, čo sa týka toho sfetovania je to tiež otázne ako písal pinhead a ja ako Bratislavčan po pár rozhovoroch s obyvatelmi z DnV, s kludným srdcom hovorím, že ma to nemrzí, jednalo sa o asociálov a miestnych vagabundov, akurát, vraj ten najväčší grázel unikol, resp mal šťastie...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hughito napísal:No aj o tom sa písalo, vraj tie prípady/rodiny nemali nič spoločné, alebo len veľmi málo.

Naozaj si to už nepamätám, písalo sa tu o tom dosť, malo to vlastnú tému. Každopádne som chcel poukázať na to, že nešlo o žiadnych cigánov, teda v tom zmysle, že zlých cigánov, ktorí všetkých terorizovali, niekto už proste musel vystrielať.
Mne neslo o to, ze by vsetci mali byt cigani (co som teda vedel aj predtym ako si to napisal) ale o to, ze udajne ich uz mal plne zuby a rupli mu nervy, tak ich isiel vystrielat. Chcel som poukazat na to, ze ak by niekoho so zbrojnym preukazom terorizovali cigani dlhodobo, tak ich tiez moze vystrielat. A to si dovolim povedat, ze na Spisi je to s nimi o dost horsie ako to co mohol zazivat Harman.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak v tom sa zhodneme, že ak sa nejaký problém nerieši a "vrie", môže to vyeskalovať až do tragédie.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ďalší bonus http://korzar.sme.sk/c/5819607/proti-ag ... licia.html

A treba si všimnúť jedno - článok nespomína ani slovom cigánov, pričom predtým tam to slovo bolo. A keď som tu písal o tom, že médiá sú príliš liberálne a že cenzurujú všetko tak, aby náhodou na indiánov nebolo ani krivého slovka priamo napísané, tak mi tu poniektorí neverili. A pastnem sem aj príspevok z diskusie:

POVODNY CLANOK
hovoril o 15 romskych ziakoch. Aktualizacia a bum, zrazu su v clanku uz len "ziaci", zmienky, ze v clanku boli uvedeni Romovia, aj tie, ze to bolo vymazane z diskusie na zaciatku len tak zmizli, nie porusili kodex, zmizli bez stopy.

Bravo SME, ale aj nabuduce napiste clanok, ako je Slovensko rasisticke: http://www.sme.sk/c/5817495/do-bruselu- ... izmus.html , ked najvacsi rasisti ste vy sami.

Okrem toho, ked sa diskusia a nazory ohladom tej staznosti nevyvijali pozadovanym smerom, tak zauradovala cenzura aj tam, zmizol clanok "ENAR chce žalovať Slovensko pre diskrimináciu a rasizmus" na adrese http://www.sme.sk/c/5816700/enar-chce-z ... izmus.html , poupravila sa retorika (zaloba na staznost), atd.

Moderna zurnalistika. Ked nam do oci klamu o veciach, co sa nam deju za humnami a na vlastne oci ich vidime, nakolko asi budu zarucene spravy z druheho kontinentu, kde novinari pisu to, co po nich utociace sily chcu...

Kde je ten debil, ktorý chcel zažalovať Slovensko v Bruseli za rasizmus? Kto zaplatí tú škodu? Kto im platí vzdelanie? Kto platí učiteľov? Kto zaplatí policajný zásah voči bande cigánov? Nie je dosť, že sú živení z daní, ešte sa im čosi nepáči.

//Pridávam aj screenshot z článku z Tvnoviny.sk, pre tunajších liberálov, ktorých by isto napadli poznámky typu "možno to neboli cigáni", alebo "možno nie všetci boli cigáni". A za spomenutie stojí aj to, že mali 7-14 rokov, na takých volali tri hliadky a zásahovku! No a na záver - diskusia tam bola už aj zrušená, veď pravda je bolestivá, tak cenzurujme všetko na celom Slovensku.

///Pravda sa taktiež nebojí napísať to priamo.
Prílohy
tvnoviny
tvnoviny
pravda
pravda
Pinhead
King
King

"Švejku, slyšel jste nekdy slovíčko degenerovanej???".... niet čo dodať....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pinhead: pripomenul si mi jeden starsi clanok, kde ucitelka ZS z oblasti s hojnym vyskytom ciganov hovorila o tom, ze sucasne deti narodene z mnohogeneracneho rodinneho krizenia su uz tak zdegenerovani, ze sa ani nedaju poriadne vzdelavat, cize uz to nie je iba o tom co vidia okolo seba, ale aj o genetike.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

seth toto ta nasere tiez :D..a nie len teba
Prílohy
20582.jpeg
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

Najlepsi su ti co rozpravaju, ze Romov treba vystrielat.

Podobne, ako pri kazdom vrahovi sa predbiehaju, ze ho treba rezat a solit ;)

Okolie sa mozno zmenilo, technologie tiez uz len nepojdu dozadu, stat sa za tisicrocia vyvinul, takze navonok brani ludom sa spravat ako barbari, ale ludia su stale rovnaki - uplne presne rovnaki barbari ako trebars pred 3tisic rokmi.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

nj, "romovia" sú tých 3000 rokov pozadu, preto sa tak správajú, ale to ich prejde :)

A čo sa týka tej správy: hneď, ako som počul, čo sa stalo ma napadlo, že to boli cigáni a vzápätí to aj povedali...
Mimochodom - dnes niečo riešili v spravách, že "romovia" budú dostať peniaze podľa toho, ako budú robiť... Nie, ako dnes, že majú mozole na brade od lopaty :lol: Takže, ak nebude robiť dostane 1 žradlo za deň... Ale pochybujem, že to schvália... :(
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

podla mna je ta "politicka korekntnost" novodoba cenzura. cigani (sry, Romovia) boli, su a budu problemom na SK. Uz len kvoli ich kocovnickym korenom a dalej ich zhovadil socializmus (to je uz vec nazoru).

som zo spisa, letanovsky mlyn mam za rohom, dokonca tam pracuje so vsivavymi deckami jedna znama. riadne ma vie dopalit, ked sa z nadich dani vybuduju pre degesov nove pribytky na extra placi a na zaklade toho nas ako republiku este niekto obvini, aki sme hnusni rasisti.

voci romom mam dovod mat predsudky, odcudzili nam nejednu vec. podla mna sa im v strasburgu ta ochrana ludskych prav prepolovala. romovia si u nas uzivaju pozitivnu diskriminaciu.
hughito
Redeemer
Redeemer

SaS konečne vypracovali systém, ktorý ich bude nútiť niečo robiť. Najviac ma dojalo, ako sa automaticky opozícia k týmto zmenám postavila proti (veď ako inak). Vraj budú hroziť nepokoje. Pýtam sa: no a ? Nepokoje sa veľmi rýchlo potlačia (ak by nejaké boli, čo pochybujem).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Možno sa zmôžu na "nepokoje", tak ako to bolo pred pár rokmi dozadu, keď im tuším Kaník napravil príspevky. Cigáni sú v niektorých prípadoch ako ovce, idú za stádom, aj tie rabovačky, ktoré boli zopár rokov dozadu (boli aj u nás a bol som tam), boli iba druh masovej hystérie a psychózy, oni ani vlastne nevedeli, že čo robia a prečo to robia, dokopali ich k tomu ich vlastní vajdovia. Takže AK sa na niečo zmôžu, kľudne, nasadí sa armáda s gumenými nábojmi a bude pokoj svätý, aspoň im to pripomenie realitu, že žijú z našich daní a že MY sme tí, ktorí rozhodujú o forme sociálnej podpory, pričom oni do toho nemajú ani najmenšie morálne a vlastne hocijaké právo drístať. Toť môj názor.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Prečo s gumenými ? :roll: A nikto s tým nič nesrpaví budú nepokoje, tak to zase vrátia do normálu...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pretože iná alternatíva by toho veľa neporiešila, princíp akcie a reakcie, viď môj príspevok o EÚ na predchádzajúcej strane...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Sice budem kusa OT ale chcem pridat svoju skusenost /sami posudte ci pozitivnu alebo negativnu/ Dnes som predal bike, po telefonate prisli cela romska rodina, cely nateseni mi dali sumu aku som pozadovat (bolo to vysoko nad cenu) a caly happy odisili. O par hodin neskor mi volali ze sa ich maly na biku rozbil a ze ho nechcu lebo im je velky ze chcu peniaze nazad. :roll: S vyhovorkami som im zlozil. Nastastie sa neozvali. Sa stavim ze tomu bickyklu ten pad urcite nieco sposobil. Holt, nastastie videli akeho velkeho psa mame takze sa nebojim zeby prisili nieco riesit osobne :smt059
Pinhead
King
King

http://komentare.sme.sk/c/5840262/slove ... iardy.html

Prečo mám taký pocit, že autor v živote osadníckeho Cigána nevidel????
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

boha jeho že 8. apríl medzinárodný deň Cigánov.
Ja by som im dal medzinárodného dňa...
Prečo nemajú medzinárodný deň obyčajný pracujúci ľudia ktorí odvádzajú dane a ktorých štát zdiera?
Chcel by som vidieť ten chorý mozog, ktorý to vymyslel.
Pinhead to je ten hlavný problém, prečo sa táto problematika nikam nepohne. Stačí sa pozrieť, na autora článku.
Autor je výkonným riaditeľom Európskeho centra pre práva Rómov
To je nejaký darmožráč som stotisícovým platom, ktorý cigána videl v TV. Pokiaľ tam budú takýto ľudia, nikam sa to nepohne...
Napísať odpoveď