hladam bundu gucci
hladam bundu gucci
zhanam tuto bundu gucci ked ju niekto ma tak ma kontaktujte na mob 0910155718 alebo [email protected] dakuje
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: hladam bundu gucci
a hľadáš ju priamo zo Slovenska alebo môže byť aj zahraničný shop popripade e-bay...?
to je jedno ja co som kukal na ebay tak zanu pytali okolo 200euro a unas na bazo...som ju mohol kupit za 70euro ale hod sem nieco ked si nasiel dakujem
-
D_I_C_K
Light Professional
no neviem ani či to je to site ale niečo také som našiel..http://predaj.slando.sk/okres_bratislav ... erms=Gucci
no to som aj ja nasiel ale 120euro za fake je dost na bazosovy ju predaval za 70 euro na aukro som ju nasiel za 99 a jeden cech ju predava za 65euro len mi stale neodpisal
poslal mi iba tabulku s velkostami ja zhanam tu bundu do ceni 80euro
-
D_I_C_K
Light Professional
do 80 €?..tak to jedine fake...original možno zohnaš na ioffer okolo 150 a viac...na SK jedine fake ak take ceny ..tak potom asi nepomožem ..GL
no cekol som na ioffer a nasiel som tam tu bundu ale nejde mi tam registrovat??a nevie niekto ako sa kupuje ces paypal??je to bezpecne diky
-
D_I_C_K
Light Professional
uff to neviem jak prebieha ale kamoš si objednával hodinky z ioffer tak našiel nejakého maniaka čo má účet paypal a dal mu nejaké € navyše a vlasten to objednala až tá tretia osoba ale tá tretia osoba už objednávala niekprvú vec čiže vie aj zistiť či môže isť o fake veci alebo nie,,,
Ja som si kedysi objednal akuliare Prada aj Hodinky Diesel z ioffer, celkom lacne, cakal som sice 3 tyzdne kym mi to doslo, ale vsetko na tej stranke je FAKE FAKE FAKE, Cinske napodobeniny, ktore sice pekne vyzeraju, ale po tyzdni sa ti to znici, kedze to je z lacneho materialu 
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2011, 22:43)
A k tej bunde som zabudol, co mas na foto, podla toho Cernocha (Urcite tvoj Idol, vsak?)
Na e-bayi si ju mozes kupit pouzitu (Velkost S) od niekoho co ma Nulovy Feedback za nejakych 230 libier, co jest cca 270-280,-Evri
Ale ryyychlo konaj, zhanaj looove , mas na to uz len 7 dni 
Nech ti padne vhod a nech si ju uzijes ked ju zozenies 
-Palo-
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2011, 22:43)
A k tej bunde som zabudol, co mas na foto, podla toho Cernocha (Urcite tvoj Idol, vsak?)
Na e-bayi si ju mozes kupit pouzitu (Velkost S) od niekoho co ma Nulovy Feedback za nejakych 230 libier, co jest cca 270-280,-Evri
Kód: Vybrať všetko
http://cgi.ebay.co.uk/GUCCI-JACKET-USED-EXCELLENT-CONDITION-WITH-RECEIPT-/120701158232?pt=Men_s_Clothes&hash=item1c1a598358-Palo-
nasiel som ju na ioffer za 60euro aj ked je to asi fake co by som chcel za 60euro ne.