Khan Academy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Khan Academy

Príspevok od používateľa Retne »

Minule som si potreboval nieco uplne banalne nastudovat, nechcelo sa mi ist do kniznice na vyske, tak som doma cekol youtube, ci nenajdem nejake videjka. Nahodou som skoncil pri ciernej obrazovke, kde prijemny hlas velmi zaujimavym stylom vysvetluje veci, vsetko som pochopil a zapacilo sa mi to tak som cekol ze ake ostatne vidiet su vytvorene tympo userom. Otvorene usta, je ich cez 2000, typek to zacal robit pre svoju rodinu, no teraz si uz jeho videa ceklo viac nez 42 000 000 ludi, vsimol si ho Bill Gates, od google dostal 2 000 000$ aby mohol zacat aj s prekladom do inych jazykov a jeho videa sa uz v niektorych skolach pouzivaju na vyuku... je to super, kazdy si tam najde nieco, ci uz sa jedna o zakladnu skolu, strednu ci vysoku...

http://www.khanacademy.org/

Video s ktorym to vsetko zacalo pre mna :D

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2011, 17:57)
dajak sa nikto nechce vzdelavat ^^
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Re: Khan Academy

Príspevok od používateľa adameeec »

ja som to nahodou nasiel asi pred dvoma mesiacmi. Je to super!
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nj musím si to mrknúť, ale pre nováčika v obore je to prvé video úplne nezrozumiteľné a mne to nič nedalo ...
uvidíme ako sú na tom iné videá
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Dosť dobré. Jediné čo je zatiaľ tou nevýhodou je tá ENG i keď mne osobne to vyhovuje aspoň sa zlepším napr. v slovnej zásoby ohladom matiky :P k+ 8)
Retne
Darca
Darca

Ja si hlavne cekujem videa v sekcii chemia a niekedy narazam na veci ktore som mal uplne inac pochopene, tak len dufam ze tam netrepe dve na tri, lebo ked som clovek zoberie kolko toho urobil...no ale ked si ho vsimol google aj Gates, tak no, zapamatam si aj jeho pohlad na vec :)

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2011, 21:48)
iWin napísal:Dosť dobré. Jediné čo je zatiaľ tou nevýhodou je tá ENG i keď mne osobne to vyhovuje aspoň sa zlepším napr. v slovnej zásoby ohladom matiky :P k+ 8)
Byt na tvojom mieste by som len rad bol, ako pre male deti to je nemozne, ale pre stredoskolakov uz by to nemalo robit problem... a urcite ti to da vela... bezne kurzy ta odborne vyrazy nenaucia a co ty vies ak si este stale na strednej mozno sa rozhodnes ako ja ze pojdes na VS niekam do zahraniacia a nebudes dva dni zistovat co znamena ta "racine" (odmocnina) :D
iWin
Light Professional
Light Professional

Veď práveže ja som rád :) a ja mám angličtinu dosť slušnú no pociťujem nedostatky hlavne v odborných témach.... A hej, rád by som šiel na VS do zahraničia (najradšej do anglicka :D) :D
Retne
Darca
Darca

Kto by tam nerad siel, ale tak cash treba :) ak si sledoval tak to islo hore tento rok... to uz su astronomicke ceny, bez pomoci rodicov veeeeeelmi tazko zvladnutelne...
iWin
Light Professional
Light Professional

ešteže veľmi lúbim svojich rodičov :smt049 :lol: :) Aj tak myslím, že ako 1. na strednej škole sa na zahraničné štúdium tak skoro nedostanem :) a VS je tiež zatiaľ ďalej ako bližšie.
Napísať odpoveď