Ahojte, hladal som tu odpoved na odstranenie skrabancov, ale vsade boli spominane smirlovanie a pastovanie a lakovanie ... Mna by skor zaujimali tie fixy, alebo tie tuby s takym maglajzom, kde pretriete trosku hlbsie skrabance a oni fakt zmiznu. Neviete o niecom takom? Niekto vravel, ze sa da aj objednat za cca. 5 eur taka fixa. Najlepsie by bolo, keby si to zbehnem osobne kupit - nie je to napr. aj v Baumaxe, benzinke, alebo v podobnych predajniach za privetivu cenu?
Chcel by som si odstranit tie skrabance po predchadzajucom majitelovi a navyse sa sem tam objavia, ked neohaduplni ludia oskru auto kabelkou, ci inymi vecami ...
PS: nejaku predajnu v Nitre.
DAKUJEM!
Hlbsie skrabance na aute
Re: Hlbsie skrabance na aute
Tie fixky ti to zakryju kym neumyjes auto, alebo kym nebude prsat.
pokial nechces lakovat a chces to riadne, tak to nechat prelestit, ale kvalitna brusna pasta a ta babracka s tym nieco stoji
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
len nepouzi tu fixku obsahuje to len akysi lak alebo aku chu**** pomoze to hovno skusal som s tym uplne jemne skrabance a pomohlo to hovno ale co mozem odporucit tak tu brusnu pastu ta pomoze na mensie skrabance isto a mozno aj na take ako mas ty ked budes dobre suchat 
tie fixy a rozne korekcne ceruzky stoja za jedno velke prd...ked si zoberiem obycajnu voskovku tak nevidim ziadny rozdiel.
postni nejake foto tych skrabancov
postni nejake foto tych skrabancov