Daňové priznanie
Daňové priznanie
Zdravím,
neviem či mi tu bude vedieť niekto pomôcť, ale chcem sa spýtať. Po skončeni VŠ v júni 2010 som si v auguste 2010 našiel prácu, kde pracujem normálne na trvalý pracovný pomer. Medzi júnom a augustom som mal však založenú na krátky čas cca týždeň živnosť. Bolo to kvôli jednej práci, ktorá sa mi rysovala, avšak nedopadlo to dobre tak som živnosť zrušil. Terajší zamestnávateľ mi z dôvodu, že som bol krátko živnostník nespravil daňové priznanie. Daňové priznanie si budem robiť sám. Chcel som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť, ktoré tlačivo je potrebné vyplniť na takýto typ priznania, alebo aspoň všeobecne napísať nejaké informácie, keďže v týchto veciach som trocha stratený. Ďakujem.
neviem či mi tu bude vedieť niekto pomôcť, ale chcem sa spýtať. Po skončeni VŠ v júni 2010 som si v auguste 2010 našiel prácu, kde pracujem normálne na trvalý pracovný pomer. Medzi júnom a augustom som mal však založenú na krátky čas cca týždeň živnosť. Bolo to kvôli jednej práci, ktorá sa mi rysovala, avšak nedopadlo to dobre tak som živnosť zrušil. Terajší zamestnávateľ mi z dôvodu, že som bol krátko živnostník nespravil daňové priznanie. Daňové priznanie si budem robiť sám. Chcel som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť, ktoré tlačivo je potrebné vyplniť na takýto typ priznania, alebo aspoň všeobecne napísať nejaké informácie, keďže v týchto veciach som trocha stratený. Ďakujem.
Re: Daňové priznanie
Tlačivo: Daň z príjmu - fyzické osoby, typ B
Tu si ho stiahneš aj s poučením na vyplnenie: http://goo.gl/E03aJ
Tu si ho stiahneš aj s poučením na vyplnenie: http://goo.gl/E03aJ
cavte.neviete kde najdom navod ako vyplnit danove pre nepodnikatela?mam sa do toho pustat ked som to v zivote nerobil?
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na internete je toho more... hľadaj daňové priznanie pre fyzické osoby. Skús to, keď to nepôjde daj to na starosť iným. Ale švihni si, resp. si to predĺž.Son-Goku napísal:cavte.neviete kde najdom navod ako vyplnit danove pre nepodnikatela?mam sa do toho pustat ked som to v zivote nerobil?
nasiel som toto ale mam obavy ze by som to zle vyplnil neviem tam najst nejake ten podrobnejsi navod.
prinajhorsom ti to vratia...
hej a mozno aj s pokutou..ale dik
nie je dovod aby si dostal pokutu, snaz sa to vyplnit najlepsie ako vies
pripadne popros rodicov, urcite pracuju v nejakej firme, kde je ekonomka/uctovnicka, za bonbonieru pomoze
pripadne popros rodicov, urcite pracuju v nejakej firme, kde je ekonomka/uctovnicka, za bonbonieru pomoze
a este ked si to vyplnim na internete ako tam dam moj podpis?
druha vec ze ci to chcu dementi aj postou preposlat ked sa to odosle elektronicky..
Ahojte, mám otázku, Oznámenie daňovníka o predĺžení lehoty na podanie daňového priznania k dani z príjmov fyzickej osoby sa musí podať osobne alebo stačí pečiatka z pošty s dátumom 2.4?
Vdaka za odpoved
Vdaka za odpoved
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Odklad danoveho priznania bol predsa zruseny, takze tento rok nie je mozne oznamit uradu odklad danoveho priznania. Vynimka je len tusim vtedy, ak je prijem zo zahranicia.
Inak na tieto veci staci peciatka z posty s tymto datumom.
Inak na tieto veci staci peciatka z posty s tymto datumom.
Hojko ja viem, moj otec totižto pracuje v Nemecku. .. diki za odpoved