Bleach manga
Bleach manga
Zdravím neviete niekto či bola vydaná Bleach manga volume 23 až 32 v CZ??
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bleach manga
no manga sa vseobecne do cestiny tusim vobec nepreklada, aspon som ziadnu v cz nenasiel, vsetko len v anglictine
manga je prelozena do cz mam vsetky serie pod 23 a nad 32 ale tie nie
-
axxis
Addict
to mas len preto, ze to prelozili na mangacesky. a ti to robia cisto dobrovolne takze ked sa im nebude chciet ( co sa im zrejme ani nechce, kedze v statuse to ma, ze preklad je zastaveny, lebo nieto prekladatela ) tak viac nebude
skus zacat citat anglicky, zlepsis si jazyk a navyse sa Ti otvoria uplne nove moznosti, Bleach je volovina
skus zacat citat anglicky, zlepsis si jazyk a navyse sa Ti otvoria uplne nove moznosti, Bleach je volovina
Vieš preložili to aj ďalej nie len tam kde končí mangacesky len je tam medzera a tak som chcel či to niekto nahodov nema a myslim si že angličtinu si zlepsovať nemusí lebo som natom dosť dobre a nepital som sa ťa na názor čo si obleachovi myslíš tak nevrav že je to sprostosť lebo ked si to aj vydel tak si vydel možná 6 častí aj to nie zasebou, ale ďakujem za odpoveď. 
-
axxis
Addict
ak je Tvoja anglina taka dobra tak preco to necitas po anglicky?
-
lekoklatik
VIP
axxis sám vdíš že by mal asi radšej čítať slovenské titulky.
A nepÍtaj sa ho furt, ty si nevYdel 6 častí za sebou. čosi.
A nepÍtaj sa ho furt, ty si nevYdel 6 častí za sebou. čosi.
Sa smeješ ale je ťažké hodnotiť niečo čo si ani nevidel
-
Daggertail
Light Professional
ja som to myslel tak, ze v obchode sa neda kupit cz manga, len eng
btw ja som videl vsetky casti, aj mangu citam ale Bleach uz davno stratil svoju kvalitu
btw ja som videl vsetky casti, aj mangu citam ale Bleach uz davno stratil svoju kvalitu
Ja som pozerával Naruta ale uz som pozrel všetko tak som chcel teraz z bleachom začať lebo že to je podobné a som chcel ze si vsetko stiahnem aj mangu aj seriál aby som mal zbierku a zatiaľ som len 10 časti videl tak neviem aké to je potom z kvalitou príbehu. 
Kámo, tak neviem ci citame rovnaku mangu, ale Bleach Manga je u mna osobne jedna z najlepsich vobec... Animaky nepozreram ziadne pride mi to ako urazka tych diel, ale tod iba moj nazor...Daggertail napísal:ja som to myslel tak, ze v obchode sa neda kupit cz manga, len eng
A ten Bleach... a ten finalny fight, sak som ani nedychal ked sa vratil z toho tunela ... to bol aky zapas najlepsi...
-
Daggertail
Light Professional
tak narozdiel od mangy ma este anime bavi (teraz fillery ignorujem ale diely podla mangy su dobre) , v mange sa v jednej kapitole dokopy nic neudeje,nejak sa ani moc netesim na novu kapitolu, od tohto noveho arcu to tiez kleslo v rebricku oblubenosti v japonsku ale tak 100 ludi , 100 chuti 
To je pravda, v tom suhlasim kompletne, preto bleach citam raz za stvrt roka a stoji za to... inak by ma drblo asi 
-
Daggertail
Light Professional
no ja tiez rozmyslam, ze raz za mesiac to budem citat
, co okrem bleacha citas?
Jooj Naruta mam precitaneho, Fullmetal Alchemistu, Death Note, Mahou Sensei Negima okrajovo, Fairytail (odporucam) neviem
ocividne som sa strasne nudil pred par rokmi... teraz na to cas si najdem fakt raz za pol roka a to si precitam Naruta, zavrtim hlavou nad tym co Kisimoto stvara ked si da analny klistyr LSD alebo niecoho podobneho... viac menej mi pri srdci ostal iba Ichigo s jeho Final Getsugou...
-
Daggertail
Light Professional
no ja zase na naruta nedam dopustit proste masterpiece
inak odporucam one piece, je to sice strasne dlhe ale stoji to zato 
Aj ja mám prečítaného celého Naruta a hrozne sa mi páči, čo podobné by ste mi poradili?
-
lekoklatik
VIP