Zárobok uploadom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Zárobok uploadom

Príspevok od používateľa Gangy »

Maju tam priamo napisane za kolko stiahnuti kolko vyplacaju, takze odpoved na tvoju otazku dostanes sam ked sa zavrtas do matematiky prveho stupna zakladnej skoly.

Inak sem len zas moze niekdo prist a povedat ze jeho bratranec z druheho kolena zaraba X tisic a sem tam mu da povozit na motorke = vypovedna hodnota nulova.
Prílohy
motivator_necroposting.jpg
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Dá sa, záleží či ste ochotný polku dňa a viac stráviť za PC a mesačne nie je problém 700€.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

skuki napísal:Dá sa, záleží či ste ochotný polku dňa a viac stráviť za PC a mesačne nie je problém 700€.
Prečo polku dňa? Čo neexistujú programy kde len nahádžeš súbory a dáš uploadovať? Večer akurát porozposielaš linky po fórach. Done.
skuki
Light Professional
Light Professional

Také ľahké to nie je ...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:lol: To sa vám hovorí že je to ľahké uploadať baví asi každého ale po fórach je to nuda :D a tie malé zarobky nestoja ani za h*vno :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No v zahranici natom niektory pekne otocili :)
http://www.pluska.sk/zaujimavosti/najbo ... latia.html Ale to musis byt taky crazy ako oni a fakt spravit brutal reklamu tomu taktiez.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:P Na yt.com sa už nedá presadiť (iba ak tam dáš FAKE downloady atď.)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Soviet napísal:No v zahranici natom niektory pekne otocili :)
http://www.pluska.sk/zaujimavosti/najbo ... latia.html Ale to musis byt taky crazy ako oni a fakt spravit brutal reklamu tomu taktiez.
Wtf toto je tema o uploade warezu a naslednom vyplacani odmien od filehostingov, mozes mi vysvetlit co to s tym ma spolocne?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ale Hellshare musi asi celkom dobre platit, pretoze vacsina veci na forach je upnutych prave nan...
A to je pre mna dost zle, kedze si ani nepamatam, ci sa mi odtial vobec daco podarilo stiahnut
skuki
Light Professional
Light Professional

Dakedy to bolo aj o niečom inom ale teraz to už je len o €. Kde platia tam sa uploaduje.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Gangy napísal: Wtf toto je tema o uploade warezu a naslednom vyplacani odmien od filehostingov, mozes mi vysvetlit co to s tym ma spolocne?
Drb, som to hodil do inej temy. pardon ;) Este je tu zarabanie na videach, a tam to malo patrit..
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

skuki napísal:Také ľahké to nie je ...
No ak je princip - nieco mam, uploadnem to, rozposlem linky tak vobec nie je problem v tom, zeby si to nedokazal urobit pomocou programu. Problem vidim skor v tom ze musis mat veci dost skoro pred ostatnymi a linky tam tiez postnut ako prvy. Takze spolahlivy zdroj dobrych veci. Upload a rozposlanie linkov je uz najmenej.
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa j4nosik »

A hlavne mat nato net
Scorpion90
King
King

to uz v dnesnej dobe snad nie je problem, rodicia byvaju v malom meste a maju 5 (alebo dokonca 10) megovu linku, vo vacsich mestach by to mala byt samozrejmost, aspon myslim
j4nosik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa j4nosik »

Heh tak som to skusil zo srandy a upovalo mi to 55kb/s co je asi zbyotcny cas neumerny peniazom ci?
Scorpion90
King
King

Mne to na upnito uploaduje rychlostou 300 kb/s, zda sa mi to byt OK

Kedysi davnejsie som par suborov upol na upnito, a bol som celkom spokojny. Sice mi to neprinieslo ziadne prachy, ale ziskaval som za kazde stiahnutie body az som ich mal tolko, ze ked som nieco narychlo potreboval stiahnut (hru, film, hudbu, pecko) a bolo na upnito, nemal som problem. Este teraz tam mam okolo 15GB free.

Vsetci boli spokojni, lebo po uplynuti casu nikdy nebol problem stiahnut subor free. Teraz, ked pridem na nejake forum, tak vsetko je na hellshare a share-rapid no a z tadial tahat free, no comment
skuki
Light Professional
Light Professional

javatar napísal:No ak je princip - nieco mam, uploadnem to, rozposlem linky tak vobec nie je problem v tom, zeby si to nedokazal urobit pomocou programu. Problem vidim skor v tom ze musis mat veci dost skoro pred ostatnymi a linky tam tiez postnut ako prvy. Takze spolahlivy zdroj dobrych veci. Upload a rozposlanie linkov je uz najmenej.
Urobíš to pomocou programu ale aj to zaberie dosť času.Záleží či to sťahuješ do svojho PC alebo na remote server.Potom zrobiť úhľadný príspevok, snažiť sa byť čo najrýchlejší a bez chýb v raroch. A najväčší problém nastáva získať "veci" medzi prvými.Na trackeroch majú obmedzenia, musíš tam udržiavať ratio a taktiež ti nepríde smska, keď sa niečo nové "vypustí". Musíš doma sliediť a čakať. A rozposlanie príspevkov po fórach to je kapitola sama o sebe. Úmorné nudné a zdĺhavé.
Napísať odpoveď