Aký máte skateboard?
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aký máte skateboard?
No, ja začínam so "skejtovaním" tak mám Skateboard WORKER Extreme. 
-
redliner
King
Re: Aký máte skateboard?
neviem či z tohto fóra niekto skateboarduje keďže väčšia časť fóra má viac ako 20 rokov
-
Dede
Medium Star
A hádam sa niekto nájde.redliner napísal:neviem či z tohto fóra niekto skateboarduje keďže väčšia časť fóra má viac ako 20 rokov
Ja mám doma "skejt" ale nejak nebol čas a chuť sa naučiť nejaké triky ... Ale toto leto sa hádam niečo pekné naučím

Chces tym povedat, ze ked mas nad 20 rokov uz sa nechytas na ziaden sport?redliner napísal: neviem či z tohto fóra niekto skateboarduje keďže väčšia časť fóra má viac ako 20 rokov
-
PAuLi3
Darca
Tony Hawk ma 42 rokov a nerobi mu problem jazdenie na skateboardeneviem či z tohto fóra niekto skateboarduje keďže väčšia časť fóra má viac ako 20 rokov
to len tak pomimo
deck: SM Martin Pavlacic 8"
trucks: independent 139
bearings: Independent 7s
wheels: autobahn nexus green 52mm
trucks: independent 139
bearings: Independent 7s
wheels: autobahn nexus green 52mm
bud isli sk8ty strasne cenovo dole alebo ten WORKER Extreme je strasny shit
ja sa pamatam ked som kupoval svoj sk8 tak ta moja skladacka vysla na 6500sk, je pravda ze som mal asi najdrahsiu dosku aka sa u nas v Ke dala kupit, ale taktiez som ten sk8 po asi 8 rokoch predal za 2000sk a holcina co to odomna brala musela byt happy lebo len trucky tam boli za viac a to je kus zeleza co sa neznici(pri normalnom pouzivani) + tam boli nove kolieska
znacku si pamatam zu len dosku(Acme)
ja sa pamatam ked som kupoval svoj sk8 tak ta moja skladacka vysla na 6500sk, je pravda ze som mal asi najdrahsiu dosku aka sa u nas v Ke dala kupit, ale taktiez som ten sk8 po asi 8 rokoch predal za 2000sk a holcina co to odomna brala musela byt happy lebo len trucky tam boli za viac a to je kus zeleza co sa neznici(pri normalnom pouzivani) + tam boli nove kolieska
znacku si pamatam zu len dosku(Acme)
-
adox
Light Professional
Mám doma 2 Sk8ty neviem značku ani jedneho su to nejake shity jeden je moj a druhy je bratov ale nebol na nom ani raz tak som si ho privlastnil
mám ho už asi 4 roky no pri tom neviem poriadne ani ollie 
ollie sa naucis za tyzden(ked si menej sikovny za dva) ollie som spravil aj na artise, taky siroky zeleny bez dvihnuteho nosa a bez gripu
-
mr_margera
Medium Professional
Momentálne mám dosku Alai 7,5", trucky sú tieto Tensor, kolieska nejaké Speed demon.
markus ja nie som žiadny profi skater, ale jazdím pre vlastné potešenie už asi 7.-8. rok a teda ozaj by ma zaujímalo ako jazdíš ty, keď vravíš že trucky sú v podstate nezničiteľné. Mne vydržia trucky tak maximálne 2 sezóny, doska jednu.
markus ja nie som žiadny profi skater, ale jazdím pre vlastné potešenie už asi 7.-8. rok a teda ozaj by ma zaujímalo ako jazdíš ty, keď vravíš že trucky sú v podstate nezničiteľné. Mne vydržia trucky tak maximálne 2 sezóny, doska jednu.
uz dost dlho nejazdim(10 rokov), ale ak nebudes skakat 10 schodov a grindovat tak ako ich znicis?
-
mr_margera
Medium Professional
No ja teda neviem, pre mňa je skate o tom, že sa niečo naučíš a stále to zlepšuješ aby si sa dostal zase o kúsok ďalej. Tiež keď som začal jazdiť tak to bolo ok, veci vydržali, ale keď som sa začal zlepšovať tak proste sa to začalo lámať a ničiť. Neskáčem 10 schodov, ale dosku zlomíš aj keď zle pristaneš a skáčeš zo zeme. A trucky opotrebuješ hlavne pri tom grindovaní, pri dopadoch a pod..
-
adox
Light Professional
Ale tak ollie na mieste viem ale robí mi to problém keď na sk8e idem a tu keď človek vynde na cestu s tym sk8tom hneď ho rpejde chuť same kamienky a cesty na hovno...na dedine sa skejtuje zlemarkus napísal:ollie sa naucis za tyzden(ked si menej sikovny za dva) ollie som spravil aj na artise, taky siroky zeleny bez dvihnuteho nosa a bez gripu
aj ja mam skateboard ale vôbec na tom neviem chodiť ,ja osobne aj závidím tím čo na tom vedia chodiť ,raz som na tom skúšal skočiť s provizórneho skokanského a dopadlo to velice zle , našťastie som nemal nič zlomene ale bol som cely odretí a krvaví
,teraz jazdím na BMX ,ale očkom pokukujem na tích ktorí chodia na skateboarde a pozerám ako to dokážu 
skatujem uz rok alebo 2
a mam dosku citystar 7.75 (ale planujem novu..uz je dost znicena) truky core(pojdem do independent) loziska jart a kolieska hoity-toity
a ze trucky su neznicitelne ? kukaj obrazky
ja som na skate uz zlomil aj kolieska( Blind 4 Horsemen Airhubs 50mm) 
PS: mozte kuknut videjko mojho brata
http://www.mojevideo.sk/video/b5e7/skat ... filip.html
PS: mozte kuknut videjko mojho brata
-
Permonik1998
Light Star
ja nemám este skateboard, len som na nom raz jazdil asi 20 sekúnd ked som mal 7 rokov a teraz mam 13 
uz sa tesim na prvy skate
uz sa tesim na prvy skate
práve chcem kupit kto mi poradí?
No vedel by aj mne niekto poradit aky skate na zaciatok ?