Minecraft
Re: Minecraft
caute ludkovia, potrebujem od vas nieaku pomoc : ked som hraval minecraft, tak niekedy ked som hral zrazu cierna obrazovka, monitor napisal VGA NO SIGNAL a pocitac jak keby menej pracoval to bolo nanom pocut. no a potom sa dal uz iba resetovat. a resetovanie skodi, tak brat povedal ze radsej to nehram........ neviete preco to robi? a to uz aj na ostatnych hrach to robilo. a hej ked som ho resetoval a zapol minecraft ta svet mi vymazalo. a este dam zoznam hier na ktorych to robilo: CSS, Spiderman. minecraft verziu mam : Minecraft Beta 1.2_01... ak to suvisi s utrobami compa tak : HDD 1tera, RAM 2gb, Wnwds 7 Professional 32bit, Procesor 2jadra intel core 2 duo cpu, 2.53 Ghz., Monitor : Asus VW221. a graficka karta niekaa ATI HD 5000 abo 5200
tak pls ak mozte tak prosim pomozte vopred dakujem
Na 32 stranke som sa ti snazil poradit ze co mas robit. Minecraft dost vytazuje PC ako som uz spominal. Skus otvorit PC skrinku aby si mal lepsie vetranie. Mozno sa ti prehrieva VGA. Ked mas na skrinke servisnu plombu tak mas smolu. 
Ta karta je integrovana na doske ? To zistis tak ze sa pozries na skrinku dozadu kde mas porty a ci to mas zapojene niekde v hornej casti alebo blizsie k spodku. Vid screen:
Ta karta je integrovana na doske ? To zistis tak ze sa pozries na skrinku dozadu kde mas porty a ci to mas zapojene niekde v hornej casti alebo blizsie k spodku. Vid screen:
nie, integrovanu ju nemam
Sa mi zda že ked som ju mal raz otvorenu(skrinku), tak mi to asi nevypisovalo.
Tak to skus este raz a nechaj to bezat dlhsiu dobu.
jj len ja si nemozem otvarat bednu
som decko
raz mi ju otvoril bivali frajer sestry, on ku nam chodi ked daco potrebujeme na compe, alebo inac...... nieaka pomoc s elektronikou. mozno ked dakedy pride tak sa ho spytam... mam na teba este 2 otazky plsss. 1. ako sa robi update minecraft na beta 1.3 ked mam 1.2. ............... 2. preco mi nejde multiplayer? ked dam do multiplayera ipcku servera tak napise: User not premium, alebo dakedy ze : Connect.
Ked mas original tak hra sa ti aktualizuje automaticky
A ked nemas original tak asi poznas odpoved na druhu otazku 
ze si to musiem aktualiznut sam? no diky za to, aaaaa ten multiplayer?
-
Space5800
Medium Professional
Áno, ak si kúpiš originál pôjde ti aj mutliplayer aj automatické aktualizácie 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Bez originálu si multiplayer nezahráš.
ah tak dik.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 19:54)
a kolko stoji minecraft?
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 19:55)
hej a je mozne ze ked si kupim minecraft tak toto : VGA NO SIGNAL mi uz nebude vypisovat?
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 19:54)
a kolko stoji minecraft?
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 19:55)
hej a je mozne ze ked si kupim minecraft tak toto : VGA NO SIGNAL mi uz nebude vypisovat?
http://www.minecraft.net Cena 14.95€
Nie to nema nic spolocne s verziou hry. A si spominal ze ti to robilo aj v inych hrach.deathaxe napísal: hej a je mozne ze ked si kupim minecraft tak toto : VGA NO SIGNAL mi uz nebude vypisovat?
Kto si chce zahrať tak mam survival beta server ktory zapinam iba dakedy po obede. Na stavanie musíte mať povolenie a bol by som rád keby ste my postavili niečo pekne do môjho mesta
92.52.17.77:25565
POZRIEŤ ČI JE SERVER ONLINE
92.52.17.77:25565
POZRIEŤ ČI JE SERVER ONLINE
jj este pri Counter Strike Source-kerochedo napísal:http://www.minecraft.net Cena 14.95€
Nie to nema nic spolocne s verziou hry. A si spominal ze ti to robilo aj v inych hrach.
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2011, 19:20)
hej a je to uz aj v obchodoch ci iba na nete?deathaxe napísal:
jj este pri Counter Strike Source-ke
ja som zo slovenska,michalovce a neviem ci poznas obchodne centrum Zemplin a tam je obchod ,, hrac" no a tam neviem ci by to uz mohlo byt.
Hra este ani nevysla. Predava sa zatial len Beta verzia. Ked to vyjde tak cena bude 20 EUR.
A krabicovka sa momentalne neplanuje.
A krabicovka sa momentalne neplanuje.
no a si sa pytal ci to robi aj pri inych hrach tak jj : pri coutenr strike source
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2011, 13:28)
kurna uz si chcem zahrat minecraft bez prerusovania. a reset skodi minecraftu aj hardisku. ked dam reset pocas minecraftu a ked ho idem znova zapnut tak mi na moj svet ukaze EMPTY a ked sa prihlasim tak ako to co som vybudoval zostava, len inventar nie,
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2011, 13:28)
kurna uz si chcem zahrat minecraft bez prerusovania. a reset skodi minecraftu aj hardisku. ked dam reset pocas minecraftu a ked ho idem znova zapnut tak mi na moj svet ukaze EMPTY a ked sa prihlasim tak ako to co som vybudoval zostava, len inventar nie,
No ked otvoris skrinku tak potom odpis ze ci ti robi to iste. Zatial ma nic ine nenapada.
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hravame s kamaratom, zatial asi 3-4 dni, vsetko poctivo vytazene 
momentalne uz pribudli nove veci ale natocene to nemam
momentalne uz pribudli nove veci ale natocene to nemam
cawte potreboval by som pomoc s minecraftom, pretoze sa mi nejako vymazal save teda save v hre mam ale ked spustim hru tak ho nemam medzi svetmi fakt si neviem radi prosim pomozte
doteraz som nemal ziadne problemy...
-
jamesiq
Medium Star
K tomu peknemu stone sa da dostat aj nejako inak ako len pridanim? Ked si natazim kamen tak mam vlastne len Cobblestone..
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cobblestone supnes do furnace, pridas nejake palivo a uz mas z toho pekny stone