Diablo II - online cez GameRanger

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Cevitt
Novice
Novice

Diablo II - online cez GameRanger

Príspevok od používateľa Cevitt »

Zdravím,

chcel som začať s kamarátmi hrať Diablo 2 LoD online, no a oni majú osvedčený spôsob - cez GameRanger. Program kde máte svoj účet, a jednoducho hráte, len sa zapojíte do miesnosti a spustíte hru. Problém je, že všetkým to šlape v poho, len mne ukazuje meno kurzívou - tzn. nejaký problém v pripojení. Samozrejme keď som zapol hru tak len dlhý loading a následne "Cannot connect...". Keď sa snažím nahostovať hru ja, tak ma to upozorní, že to nemusí fungovať, keďže som za NAT Routrom, prečítal som si o tom viac info na ofic. stránke programu. Hneď som sa dozvedel, že treba mať v routri povolenú funkciu UPnP (universal Plug and Play). A ak ani to nepomôže, nastaviť forward-port-y na 16000 a typ na UDT... Čo sa týka môjho zapojenia, mám Internet - Router 1 - Rounter 2 - Môj PC. V oboch routroch je povolené UPnP a keď to nepomohlo, nastavil som aj tie porty. No stále nič. Keď hostujem, stále hlási tú chybu s tým routrom.

Zaujímavé je, že niektoré "servery" nejdu, moje meno značí kurzívou, no asi polovica serverov funguje ako má, úplne v poriadku.
Taktiež je zaujímavé, že keď som chcel hrať ja, napr. s kamarátom, nevedeli sme sa pripojiť. No keď sme sa obaja pripojili na iný server, nebol problém a hrali sme.
Taktiež som sa dočítal o probléme tohto programu, tzv. OOS - Out of Synchronization. No neviem či je to pravdivé info, keďže som to našiel len na jednom webe. Jedná sa o to, že by to nemalo fungovať na rozdielnych OS, napríklad jedna strana XP, a druhá 7. Ja mám 7, kamarát má XP, no na "cudzom" servery sme hrali v poriadku.

Neviete niekto poradiť?
Napísať odpoveď