NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
keby visna nehral v anaheime v obrane s lydmanom alebo fowlerom bol by uplne niekde dole... on proste musi mat niekoho dobreho pri sebe..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
keby nebol dobry tak asi nema v obrane za partaka lydmana nie?
čo už len taký Fowler môže dať Višňovskému, ktorý je skúseným obrancom NHL už niekoľko rokov a má za sebou kvalitné sezony...nie je to naopak, že práve Fowler môže byť rád, že si zahrá popri Višňovi ?? Fowler je nováčik, a skús si pozrieť tabuľku pravdy v jeho podaní.....Lidman je defenzívny obranca a väčšinou sa obranná dvojica skladá z ofenzívneho obrancu a defenzívneho obrancu, čo je aj logické.
súhlasím, že Anaheim ma našliapnuté do PO, stačí si pozrieť posledných desať zápasov - bilancia 8-2; lepšiu bilanciu má už len Washington na východe....Anaheim ma podľa mňa najlepší útok ligy čo sa týka schopnosti dávať dôležité goly a rozhodovať zápasy Perry-Getzlaf-Ryan......to nemá ani Vancouer takýto silný útok, aj ked v jednom z útokov hrajú bratia Sedinovci
súhlasím, že Anaheim ma našliapnuté do PO, stačí si pozrieť posledných desať zápasov - bilancia 8-2; lepšiu bilanciu má už len Washington na východe....Anaheim ma podľa mňa najlepší útok ligy čo sa týka schopnosti dávať dôležité goly a rozhodovať zápasy Perry-Getzlaf-Ryan......to nemá ani Vancouer takýto silný útok, aj ked v jednom z útokov hrajú bratia Sedinovci
sak vedmontone bol on ten tahas a nic neurobil... a silnejsi prvy utok ani anaheim ma napriklad SJS
Ale na akej urovni bol Edmonton?!
na akej urovni je coloradu? a kukni sa na lilesa... aj tak je mrte dobry aj ked je colorado dole..
-
Soviet
Darca
a predsa mu je to prd platne. Pojde cochvila domov a Visna mu zamava na dialku z Playoff 
az na to ze v prvom kole vypadne visna..
-
t0m4s3
Admin
Datsyuk13 prestan otravovat ludi s tvojimi idiotskymi nazormi, nikoho nezaujimaju. Ak nezacnes prispievat normalne, dostanes do tejto temy ban.
-
t0m4s3
Admin
Myslis, ze ked sa prihlasis s telefonu pod inym uctom tak to nespoznam, alebo co? Mas ban
-
mirak2
Hardcore addict
datsyuk a jeho dupe konto?
fowler byva u scotta niedermayera a vraj mavaju doma analyzacne rozhovory
co je dobre, lebo fowler vyzera byt niedsovi typovo podobny...lydman nebol nijak extra hrac, vdaka visnovi a nenormalne nadupanemu prvemu utoku je prvy v nhl v plus minus, co je najdolezitejsia statistika pre obrancu...
a pridam este: Teemu Selanne's four score-tying goals in the final 3:00 of the third period is an NHL first.
fowler byva u scotta niedermayera a vraj mavaju doma analyzacne rozhovory
a pridam este: Teemu Selanne's four score-tying goals in the final 3:00 of the third period is an NHL first.
tak plus/minus ma dobry aj pomerne zly obranca ked hra v silnom klube, taky Karlsson napriklad je perfektny obranca len hra v ottawe ktora je teraz naozaj v zalostne zlej forme, tak sam to proste neutiahne....
-
Sagittarius
Guru
<irony>Vitaj Datsyuk
Už sme ťa očakávali
</irony>
ja nie som datsyuk...joj tu ked je niekto nenavideny a niekto druhy s nim zdiela nazor lebo je v mnohom objektivny tak je hned kkt....ale dobre sa dalo smiat na tych mnohych slovenskych reciciek....inek vedeli ste ze Bondra bol lepsi jak Forsberg? Ved dal 503 golov kokos....
-
Sagittarius
Guru
Otázka do pléna: Aká je pravdepodobnosť, že užívateľ dostane ban, vyhráža sa s tým, že sa prihlási pod novým nickom...a zrazu v tej istej téme začne prispievať užívateľ registrovaný v ten istý deň ako on dostal ban a s ním súhlasí? Podľa mňa 0.
len sa pozname, skor: ako je mozne ze ma IP ban a ja tu stale pisem? ved nech si kludne overia IP...Inak kokos, podla mna Kopecky je lepsi jak Tuomo Ruutu.....
-
guess.whoo
Redeemer
to musis byt nejaky jeho 9 rocny kamarat lebo pises rovnako debilne prispevky ako on
co je na tom debilny prispevok? vy tu stale vychvalujete slovakov a robite, ze by NHL bez nich nebola to co je....
-
Soviet
Darca
Ty si cely debilny. Zhadzujes tu slovakov, ako keby si bol to najlepsie, co tuto planetu postihlo.
nezhadzuhem, len viem, kde je ich miesto. Vy vsetci ich precenujete