Assassins Creed:Brotherhood
Re: Assassins Creed:Brotherhood
zachranil som tu zenu asi priatelku nejaku z veze odidem spolu na koni ale ona pokracuje a ja ostavam bojovat..strasne vela strazi..neda sa to zvladnut..ako to mam prejst..to mam niekam utiect? utekat sa neda pretoze sa brani s mecom ...raz som tam mal aj na koni straz..toho mam ako zabit? neviem co v tej misii robit
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja som to zvládol v pohode. Je to dosť ľahké. Všetkých zabi. Skúšaj. Toho s koňom daj dole s pištoľou. Budeš to mať ľahšie.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Na koniarov bud s kusou alebo s pistolou, pripadne mozes este drzat block s mecom ked utoci, vtedy ho zhodis.bertoeska napísal:zachranil som tu zenu asi priatelku nejaku z veze odidem spolu na koni ale ona pokracuje a ja ostavam bojovat..strasne vela strazi..neda sa to zvladnut..ako to mam prejst..to mam niekam utiect? utekat sa neda pretoze sa brani s mecom ...raz som tam mal aj na koni straz..toho mam ako zabit? neviem co v tej misii robit
Bojovat proti vela superom je lahke. Drz block, ked niekto zautoci tak counter-attack, potom drz smer(WASD) kam chces utocit znova a stlac L. tlacidlo mysi, tym padom das dalsieho jednou ranou.. Takto mozes na jedno combo vyvrazdit 10-15 ludi
Pripadne pouzi assassinov, smoke bombs.. Ta hra ma fakt vela moznosti ako riesit situacie.
Ja používam, iba block a ľavé tlačítko na myši a samozrejme space - kopanec na prelomenie obrany tých silnejších nepriateľov. S tým blockom a ľavým tlačítkom sa dajú zabiť aj tí na koňoch a to tak, že koňovi v podstate seknete do nôh a jazdec padne.
naboje nemam takze ostavaju mece diky a noz..alebo co to ma ..takze ked pridu z toho mosta tolky tak mam drzat stale prave tlacitko mysi a sem tam kliknut lavym? skusal som to vseliak ale furt ma dali dole..ten odpocet vydrzim potoom sa akoze vracaju do hradu ci kam..ale furt tam chodia novy a novy..skusal som aj space prelomit ich ale ked mlatim jedneho tak dalsi od zadu ma da dole..jednym zasahom malokedy zabijem pri takychto grupach..asi treba len zvyknut si..a skusat..
-
Nadeo
Guru wannabe
Vsak ked vidis ze niekto utoci, tak vtedy lavu mys.. nie hore dole hociako.
A ja som pocas celej hry mal stale plno nabojov a striel do kuse... Vzdy prehladaj tela nepriatelov, vzdy maju naboje, strely do kuse, noze, medicinu a podobne. (dlho treba drzat shift)
A ja som pocas celej hry mal stale plno nabojov a striel do kuse... Vzdy prehladaj tela nepriatelov, vzdy maju naboje, strely do kuse, noze, medicinu a podobne. (dlho treba drzat shift)
-
javatar
Hardcore addict
Zavolanie assasinov je uplne skvela featura na taketo boje. Dvaja na urovni 8 za 2 minuty vyvrazdili to, co by mne trvalo asi 10. Ale ked som oblkluceny tak jednoznace counter-attack. Oproti AC2 su protivnici rychlejsi a radi sa uhybaju a utocia zozadu ked do nich kopes.
Inak ked je niekde shop quest tak mi staci mat dane items pri sebe alebo ich tam musim predat? Inventar na items je neakym sposobom obmedzeny?
Inak ked je niekde shop quest tak mi staci mat dane items pri sebe alebo ich tam musim predat? Inventar na items je neakym sposobom obmedzeny?
Na Shop Questy tie potrebujes mat v inventari. Zozenies ich cez kontrakty (5 hviezdickova obtiaznost), vylootovanim bedni, pokladov a vylootovanim ludi ,ktory sa na mape ukazuju ako vykricnik. Inventar ak dobre viem nie je obmedzeny.
-
javatar
Hardcore addict
Na mape sa ludia ukazuju ako vykricnik? Myslis tych messengerov a vreckarov? Alebo aj nieco ine?
-
lekoklatik
VIP
Každý s nejakou interakciou.
nazdar ludia....mam taky problem s multiplayerom ze som to zacal hrat dosiahol som lvl 2 a odvtedy mi nepridava vobec ani xp ani mi neobnovuje informacie (killy, smrti a pod.) nestretol sa s tym niekto ? diky
-
w00dy
Light Star
Spoiler
...takže mám jednu vec,ktorú si neviem dať do kopy z ničím..keď vídete z animusu a idete von tak si zapnite Orlie Oko a budete vidieť také niečo,ako odtlačky nôh ktoré vedú ku symbolu assassinov pred vilou...čo to má byť/čo to znamená...
/myslené ironicky? :]]
-
Dimitri654
Expert
a len tak mimochodom aku mas graficku
?
-
w00dy
Light Star
Ja viem ta grafika je strašná...Dimitri654 napísal:a len tak mimochodom aku mas graficku?
//moja grafická GeForce 9500 GT,ale tak na fóre ti určite poradia lepšie :]]
ešte nech mi niekto povie ako sa použiva pištol alebo tie otrávené šípy ??
Lebo skúšam všetko no nikdy nevystrelí
-
Dimitri654
Expert
dosiel pusny prach 
praveže mam plne zasoby 
-
w00dy
Light Star
dáš Q a vybereš si...podržíš lavé tlačítko myši a strielaš...
-
Nadeo
Guru wannabe
A samozrejme stlac F a lockni si nejakeho nepriatela...
neviete ci ten update 1.01 musim mat nainstalovany ?
lebo som stiahol a teraz neviem ci ho treba instalovat alebo nieje potrebny
lebo som stiahol a teraz neviem ci ho treba instalovat alebo nieje potrebny