SEFKA s N. Mojsejovou
SEFKA s N. Mojsejovou
Sledujete SEFKU? Aky je vas nazor na Mojsejovu?
Re: SEFKA s N. Mojsejovou
Ja som si pozrel prvy diel zo zvedavosti, lebo sa tam prihlasil a dostal moj spoluziak
Ale dalej to nesledujem, je to trapne, take ulohy... Minule som zazrel este par minut, ved to je cista fraska, z tych ludi nebude nikdy poriadny manazer a silne pochybujem, ze si niekoho z nich aj vyberie.
Normalny manazer, resp. student s ambiciami by sa do takej hovadiny neprihlasil
Normalny manazer, resp. student s ambiciami by sa do takej hovadiny neprihlasil
to je problem vsetkych "reality show", u nas este specialne
vacsina ludi na Slovensku ma urcite zabrany a svoje sukromie, takze je to zalezitost snad 10% exhibicionistov, ani v jednej nie je vidiet skutocnu realitu
vacsina ludi na Slovensku ma urcite zabrany a svoje sukromie, takze je to zalezitost snad 10% exhibicionistov, ani v jednej nie je vidiet skutocnu realitu
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Rant: Okay. Vie mi niekto vysvetliť celý princíp, prečo by mal človek sledovať nejakú reality show? Od ľudí zavretých v nejakom dome, po ďalších, ktorí svoje talenty nevedia využiť dostatočne efektívne, aby sa presadili a preto sa prihlásia do superstar, po jednotlivcov, ktorí bažia po peniazoch, alebo si hľadajú manželku - aký je zmysel toho všetkého? Prečo by ma mali zaujímať osudy nejakých jednotlivcov, ktorí si nevedia urobiť poriadok v živote a nedokážu svojpomocne dosiahnuť niečo, o čom snívajú a tak sa idú pred celým národom zosmiešňovať v hlúpej reality show. Prečo by ma mala zaujímať osoba ako Mojsejová, jej minulosť je pochybná a jej budúcnosť taktiež. To ozaj niekoho zaujíma, čo robí so svojim životom?
Vôbec netuším, na čo tie všetky reality shows sú, možno existujú kvôli múdrej vete "dajte ľuďom hry a oni vás budú milovať", keďže Slováci v krčmách prediskutujú namiesto iných vecí osudy nejakých lúzrov, ktoré by ich inak vôbec nezaujímali. Otrasné.
Vôbec netuším, na čo tie všetky reality shows sú, možno existujú kvôli múdrej vete "dajte ľuďom hry a oni vás budú milovať", keďže Slováci v krčmách prediskutujú namiesto iných vecí osudy nejakých lúzrov, ktoré by ich inak vôbec nezaujímali. Otrasné.
-
Soviet
Darca
Nevidel som ani neuvidim nikdajz takuto kravinu. Inak seth: Aby sa mali o com zeny bavit. Im darmo povies, ze je to strata casu a co z toho maju sa ich taktiez budes darmo pytat. Proste ludia nie aby riesili svoje problemy, ale viac ich zaujimaju problemy v TV tych degesnych ludoch. Nepoviem, keby tam mala mama synatora, tak nech to kuka, ale naco to pozeraju ludia, ktory s dotycnym nic nemaju a este mu posielaju smsky? To raz nepochopim. Vymlety narod.
kathleen ak to sledujes pravidelne, tak ta lutujem..
A Nora..vsak natu sa divat neda, nie to este pod nou pracovat. Ze Sefka.
kathleen ak to sledujes pravidelne, tak ta lutujem..
A Nora..vsak natu sa divat neda, nie to este pod nou pracovat. Ze Sefka.
-
qwerty-xyz
hruba urazka voci mne, pouzitie freedom fighters a heart of courage, ako hudby do takehoto odpadu, velmi velmi zle. VELMI!!! skladby vytvorene pre velkolepe sceny v kinach ... a nie pre takuto sracku !!!! FUJ!!!

-
mr_margera
Medium Professional
Ja teda nemám TV, takže nepozerám to, ale mám otázku: dá sa na tom aspoň zasmiať?
Veď Nora bola kedysi zaručeným zdrojom dobrej ľudovej zábavy 
Suterén.
-
p4ra
Redeemer
Pozreli sme si to s priatelkou raz z dovodu, ze v TV nic nebolo (ako som to aj zahlasoval), ale uz som sa k tomu potom nevratil, a myslim, ze ani ona. Je to strasne nudne.
Neodsudzujem vsetky reality shows, lebo ma dokazali pobavit (VyVoleni napriklad), ale myslim si, ze to, co napisal anderson je pravda.
Neodsudzujem vsetky reality shows, lebo ma dokazali pobavit (VyVoleni napriklad), ale myslim si, ze to, co napisal anderson je pravda.
TV nesledujem a nemam prehlad o reality show. ale ked som v nemecku, nechcem zostat uplne mimo, tak obcas surfujem. a divi ma, ze po Mojsejovej je stale dopyt. chcela som preskumat tento fenomen
pozrela som 2 casti a stacilo.
Nechápem, ako môžete vôbec preskúmavať tento "fenomén." Veď samo to, že tam figuruje Mojsejová, je zárukou primitivizmu najhrubšieho zrna.
Co ja viem? Dnes mas ludi hocijakych. Niektori inteligenti ju uznavaju. Len mi je zahadou, preco.hughito napísal:Nechápem, ako môžete vôbec preskúmavať tento "fenomén." Veď samo to, že tam figuruje Mojsejová, je zárukou primitivizmu najhrubšieho zrna.
Táto šou by mohla byť dobrá pokiaľ by tam nevybrali dementov, pani "šéfku" a samozrejme aj úlohy sú úplne na nič. Hodnotím podľa prvého dielu, ktorý som pozeral pri počítači a zároveň aj posledného.
ten odpad nesledujem len ked som prepinal
no najlepsie je jak sa porovnava s donaldom trampom ze sa s nim stretne a neviem co este
jak maresovi gaga nedala..
ked donald sa s nou stretne tak ja koze svadbu vystrojim 
no najlepsie je jak sa porovnava s donaldom trampom ze sa s nim stretne a neviem co este
jak maresovi gaga nedala..
Ja som si kúsok pozrel a zdieľam názor, že to je odpad. Zábava žiadna a ešte počúvať tú cigánku najmúdrejšiu.
áno dá a veľmi dobremr_margera napísal:Ja teda nemám TV, takže nepozerám to, ale mám otázku: dá sa na tom aspoň zasmiať?Veď Nora bola kedysi zaručeným zdrojom dobrej ľudovej zábavy
//jediná reality show ktorá ma bavila boli vyvolený
-
Dede
Medium Star
Pred hodinou som to dopozeral, dalo sa na čom zasmiať 
SEFKA s N. Mojsejovou
Hrozne sa mi paci ako to zenske tazko prezivaju a hadaju sa 
Teraz to bezi v telke a je to doslova ubohe, pocnuc ucinkujucimi az po spuchnutu Mojsejovu. Hnus a nuda inak to oznacit nemozem. Ak by to videl Donald Trump, tak sa este dnes obesi.
Luxusná papundekľová architektúra, farba žltého kovu, telnatá Christová, po ktorej rodidlách sme túžili pred desiatimi rokmi, mocichtivý holič... a tejto záhrade slasti velí buržuj z ľudu. Ale je to buržúst filantrop! Tá Nora totiž ponúka nemalý peniaz v nezmyselnej mene! Niečo za to ale chce. A tu nastúpi rota udatných a ochotných splniť každé prianie matriarchálnej matky aj keby sa jednalo o lízanie slonieho rekta. Tak sa stane, že virtuálna všeobecná ochota je pretavovaná do bandy tupých pobehujúcich idiotov, ktorí masturbujú, zarábajú, spíkujú, sadajú do bavorákov a pália do Juhoslávie, podliezajú, analyzujú tím, vyberajú troch nešťastníkov (ktorí sa toho zbavia) a opäť podliezajú. Povedal som, že je tá telereality šoa aj anachronická? Deliť agregát na mužov a ženy sa dnes, kur*a, nerobí! E-man-ci-pá-ci-a! Konklúšn: Nech vihrá ten naylepší!
Obľúbené citáty: Ta ona už je len za to /pochva/, že tu prišla...
Do you beer, sell, come?
...potencionál...
Obdivujem Vás, pani Nora!
Obľúbené citáty: Ta ona už je len za to /pochva/, že tu prišla...
Do you beer, sell, come?
...potencionál...
Obdivujem Vás, pani Nora!