zmena jazyku palubneho pocitaca ,nastavenie rucnej brzdy ...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

zmena jazyku palubneho pocitaca ,nastavenie rucnej brzdy ...

Príspevok od používateľa hatamrc »

Zdravim vas mam megane II dovoz z francuzska ,diesel 1.5 ,rocnik 2005
Kedze to je dovoz z FRA mam aj jazyk palubneho pocitaca francuzsky ,ako sa to da zmenit ,napr na Anglictinu ,vie mi niekto poradit? neviem sa k tomu dopracovat
Dalej sa mi zda ze ta letecka rucna brzda ide dost tazko ,treba to nejako nastavit ? alebo vymenit nejake zatuhnute lanko? da sa s tym nieco robit bez dalsej investicii
Tak isto mam originalne autoradio ,no je zablokovane ,je to verzia na cd ,nevie mi niekto povedat odblokovaci kod na toto autoradio?
Pripadne daju sa dorobit nejake veci do vybavy do tohto modelu?niekde som cital ze si ludia zapajaju do poistok aj tempomat a podobne ,rozne senzory ,no neviem presne ako to funguje ,ma s tym niekto skusenost?
Dakujem
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: zmena jazyku palubneho pocitaca ,nastavenie rucnej brzdy ...

Príspevok od používateľa Juicy »

Skus to cez servisný režim. Zatlač tlačidlo palubného počítača a otoč kľúčom na zapaľovaní do polohy 2. Alebo skus dat kľúč do polohy 2 a drž to tlačidlo viac ako 10-15 sekund. Ak ti nabehne režim tak tam niekde by sa to malo dať nastaviť.
Ručná brzda sa nastavuje v interiéry pod plastom madla, jednoducho ho vytiahni smerom hore. Možno by bolo potrebné skontrolovať, či nie je lanko opotrebené a poriadne premazať lanovody a mechanizmus pri strmeňoch.
Ak tam je originál rádio tak kód sa dá zistiť zo štítku autorádia, kde by malo byť napísané sériové číslo a modelové číslo. Ak to tam nemáš tak potom azda podľa VIN ale to už budeš musieť ísť do servisu.
Ohľadom doplnkovej výbavy si prečítaj Renault fórum, tam nájdeš presne čo hľadáš.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Re: zmena jazyku palubneho pocitaca ,nastavenie rucnej brzdy ...

Príspevok od používateľa hatamrc »

Dakujem za vycerpavajucu odpoved ,cenim si ze stale sa najde niekto ,kto je ochotny pomoct, dnes to vsetko teda vyskusam

edit: teraz ma napadlo ze ved vlastne ja mam startovaciu kartu nie kluc ,tak potom sa do toho servisneho modu asi nedostanem?
Napísať odpoveď