MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Ten Gladiator je otrasny, je to medialny brak, ktorym sa chcu len zviditelnit a vstat z hrobky, ale tymto sa im to nepodari. Tfuj, neveril som, ze by som to niekedy povedal, ale to uz aj ta Kristinina verzia je lepsia ako toto. A samozrejme skrecky na SMEcku od Grausa to vyhravaju 
Ked je nazor spravny, tak sa k nemu priklanam. Co vam vadi na svedoch? Alebo vam vadi, ze neuznavam slovakov? Nie, neuznavam. Nema to zmysel. V NHL je 14 slovakov, z toho tak o 8 z nich sa sem tam daco napise, cize dajme tomu ze patria medzi tych lepsich v NHL, potom medzi tymi najlepsimi mame v NHL 4 hracov....to je pre mna velmi malo k tomu, aby som bol hrdy slovak a kazdy rok sa tesil, az daco prinesieme z MS, dajaku medajlu. Ostatne staty (tie silne) maju cele formacie z NHL hracov, ktory patri medzi tych lepsich, my zostavime v podstate len 2 formacie, ktore su schopne hrat....Soviet napísal:Airforce opatovne zdielas nazor o Svedoch aky mal aj Datsyuk. Daka velka nahoda. A opatovne je uplne odveci. Chlopy, vsak to preverte.
-
Sagittarius
Guru
Je zaujímavé, ale veci, na ktoré reaguješ sme nikdy nepísali (aspoň nie tebe), takže čo v tom bude? 
Ale ešte k tomu, čo si písal, ale stále neviem, na koho mám reagovať, lebo ty si nič také nepísal. Takže Datsyuk písal, že nefandí Švédom a Kanaďanom, pretože sú dobrý, ale pre niečo iné, ale že nebude fandiť Slovensku, lebo nemá šancu, takže to vylučuje ten prvý dôvod, takže Datsyuk nevie, čo chce alebo chce len provokovať. Neviem ako ty?
Ale ešte k tomu, čo si písal, ale stále neviem, na koho mám reagovať, lebo ty si nič také nepísal. Takže Datsyuk písal, že nefandí Švédom a Kanaďanom, pretože sú dobrý, ale pre niečo iné, ale že nebude fandiť Slovensku, lebo nemá šancu, takže to vylučuje ten prvý dôvod, takže Datsyuk nevie, čo chce alebo chce len provokovať. Neviem ako ty?
omg veď je úplne jasné že Aifroce = Dacjuk
A k tej hymne - podľa mňa je okolo nej príliš veľký a zbytočný humbug. Keby sa žiadna hymna nespravila, málokto by si vôbec všimol, že žiadna nie je.
A k tej hymne - podľa mňa je okolo nej príliš veľký a zbytočný humbug. Keby sa žiadna hymna nespravila, málokto by si vôbec všimol, že žiadna nie je.
jasne to je len nie je ani jeden priamy dokaz, ale inak je to jasne...Muffi napísal:omg veď je úplne jasné že Aifroce = Dacjuk![]()
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2011, 18:25)
Ja slovensku nefandim lebo su shiti, fandim len teamo ktore vedia hrat, ale nie len preto, ja im fandim aj vdaka tomu, ze svedsko je moj oblubeny stat a ze svedski hraci su po vacsine velmi sympaticky a maju pekny styl hry...preco inak slovakom tak vadi ked nejaky z nich nefandi slovensku???Sagittarius napísal:Je zaujímavé, ale veci, na ktoré reaguješ sme nikdy nepísali (aspoň nie tebe), takže čo v tom bude?
ja nie som airforce.. preco by som si robil dalsi alternick? toto "forum" mi za taku namahu nestoji
-
Sagittarius
Guru
No dobre, keďže si tu, tak si nedostal ban, takže na nič. Už len jedna otázka: Máte aj ďalších kamarátov, čo sa chystajú na hojko? 
-
mirak2
Hardcore addict
zdielajte si svoje nazory vonku na pieskovisku, pripadne skladke alebo pentagone, ci kde sa to stretavate, ale nie tu, nikto na tie vase nicim nepodlozene subjektivne nezmysly nie je zvedavy
Aj ja fandim anaheimumirak2 napísal:zdielajte si svoje nazory vonku na pieskovisku, pripadne skladke alebo pentagone, ci kde sa to stretavate, ale nie tu, nikto na tie vase nicim nepodlozene subjektivne nezmysly nie je zvedavy
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"Tímová hymna je rocková s mimoriadne chytľavým refrénom, ktorý už teraz každý pozná. Je pravá hokejová a určite dostane do varu všetkých slovenských hokejových fanúšikov na štadiónoch i v krčmách," píše sa v tlačovej správe organizátorov."
Prepana, to maju klapky na ociach ci usiach? Ach ach. Katastrofen.
„Dúfame, že touto pesničkou urobíme radosť všetkým, ktorí čakali mužnú, rockovú hymnu naspievanú v slovenčine," povedal riaditeľ šampionátu Igor Nemeček."
Muznu? To je asi trochu inde sluchom ten Igor.
"Kristínina pieseň majstrovstiev má super podklad, ale chýba jej silný refrén, ktorý by dokázal strhnúť masy. Podľa mňa sa môže stať hitom v niektorej z krajín," myslí si Miro Jaroš."
Uz len ten nam tu chybal. Miro Jaros tu ide vypravat o hymne hokejistov. Nechapem, preco nespravia rozhovor s nejakym hokejistom, ktory by im povedal konecne daky rozumny nazor na tieto braky.
„Dúfame, že touto pesničkou urobíme radosť všetkým, ktorí čakali mužnú, rockovú hymnu naspievanú v slovenčine," povedal riaditeľ šampionátu Igor Nemeček."
Muznu? To je asi trochu inde sluchom ten Igor.
"Kristínina pieseň majstrovstiev má super podklad, ale chýba jej silný refrén, ktorý by dokázal strhnúť masy. Podľa mňa sa môže stať hitom v niektorej z krajín," myslí si Miro Jaroš."
Uz len ten nam tu chybal. Miro Jaros tu ide vypravat o hymne hokejistov. Nechapem, preco nespravia rozhovor s nejakym hokejistom, ktory by im povedal konecne daky rozumny nazor na tieto braky.
-
Sagittarius
Guru
A potom môžu povedať, že sa hymna ujala, keďže si ju spieva mnoho fanúšikov a dokonca aj bez predlohy.Soviet napísal:"Tímová hymna je rocková s mimoriadne chytľavým refrénom, ktorý už teraz každý pozná. Je pravá hokejová a určite dostane do varu všetkých slovenských hokejových fanúšikov na štadiónoch i v krčmách," píše sa v tlačovej správe organizátorov."
-
yoggy
nie nikto nechce na tom zarobiť ak sa lepšie pozrieš tak tam sú 2 lístky za 2000€x2=4000
-
D_I_C_K
Light Professional
Prepáčte ale mne príde veľmi veľmi úbohe kydať na slovenských hokejistov, keď ani jeden z tých 2 čo tu mudrujú aký su slabý nedokáže ani hokejku podržať...a k tomu dedukovaniu že všetky štáty majú celé formácie z NHL to si môžu akurát tak obyčajne strčiť kdekoľvek! NHL neznamená najlepšia hokejová liga ! ..len národná ! ...tak sa strčte a hocktorý hráč hocijakej štátnej extraligy môže byť lepší ako nejaký NHL hráč tak čo si sereš do huby airforce! ..Slovák by mal aj napriek tomu že možno nieje slovensko silný tím ale držať alebo aspoň podporiť malou troškou tím a nie kydať že to je o ničom ako fakt Ide len o to že Slovensko je možno asi najmenšia krajina ktorá sa už dobrých pár rokov na MS stále udrží aj napriek tomu že hrá proti "hviezdam" tak nemyslím že je sa za čo hanbiť!
takto na ráno ma tieto riadky dosť rozčertili! ..
PS: ešte raz k tým hokejovým hymnám to potom už fakt neviem čo tam hrať chcú keď dokopy o nič nešlo len o reklamu..no nič to úbohosť!! ..
ale ak mám porovnať tak skúste sami .. ktorej by ste dali hlas? ..
1: AMO - Za náš tím
2: Kristína- Hymna MS 2011
3: Kristína - MS 2011 Life is a game
4: Gladiator - Slovensko
PS: ešte raz k tým hokejovým hymnám to potom už fakt neviem čo tam hrať chcú keď dokopy o nič nešlo len o reklamu..no nič to úbohosť!! ..
ale ak mám porovnať tak skúste sami .. ktorej by ste dali hlas? ..
1: AMO - Za náš tím
2: Kristína- Hymna MS 2011
3: Kristína - MS 2011 Life is a game
4: Gladiator - Slovensko
-
Sagittarius
Guru
Ale na Ticketporatali určite jeden lístok nestál 2000 €...yoggy napísal:
nie nikto nechce na tom zarobiť ak sa lepšie pozrieš tak tam sú 2 lístky za 2000€x2=4000
tak mame tu uz aj znamky pre MS, urcite sa vydarili viac ako vsetky hymny 
http://sport.aktuality.sk/fotogaleria/1 ... a-svete/0/
http://sport.aktuality.sk/fotogaleria/1 ... a-svete/0/
znamky su pekne, ale preco zas, preboha, je na slovenskej znamke, podporujucej MS na Slovensku vyobrazeny cesky brankar??? aspon myslim, ze je to cesky na tej 50 centovej
-
Sagittarius
Guru
No podľa toho dresu, čo má Demitra by to mal Ilja Bryzgalov zo ZOH 2010. A prečo? Lebo je to kontinuálna fotka na oboch známkach a Demitra asi ťažko dá gól napr. Jarovi Halákovi v slovenskom drese.
Ale aspoň mohli vymeniť nominálne hodnoty. 
No neviem chalani ale z tohoto vyberu by som vybral to AMO uz len kvoli drzim ti miesto-refrenu
K hymnam:
Po fiasku s Kristinou, som ako hymnu reprezentacie, cakal nieco horsie ako je ten Gladiator. Takze z toho nie som taky sklamany. A aj ked nad refrenom sa velmi nenatrapili, aspon sa bude dobre na stadionoch / v krcmach / pred televizorom spievat
), a o to predsa ide nie?
A ako aky-taky odporca hip hopu by som AMO urcite nezvolil, a este aj preto ze ani oni sa nad refrenom nepotrapili.
O Kristine nemam slov, ked to uz mal byt pop, tak to uz mohli naspievat IMT, Desmod alebo nieco take. Myslim ze by to bolo pocuvatelnejsie.
Znamky su podla mna paradne
. Kazdy na tej 50-centovej vidi ruskeho brankara . Ja tam vidim gol
, tak mozno preto ma vacsiu nominalnu hodnotu
. A dufam ze nebudu nejak tazko k sehnani , rad by som si ich kupil
.
A aj ja som zvedavy ako to bude vyzerat so supiskou. Charovi drzim palce nech to radsej dobojuje na SC v NHL. Gaborik dufam ze pojde v prvom kole, lebo neverim ze ich team by to potiahol velmi daleko. A Chicago by si tento rok tiez mohlo oddychnut
.
Po fiasku s Kristinou, som ako hymnu reprezentacie, cakal nieco horsie ako je ten Gladiator. Takze z toho nie som taky sklamany. A aj ked nad refrenom sa velmi nenatrapili, aspon sa bude dobre na stadionoch / v krcmach / pred televizorom spievat
A ako aky-taky odporca hip hopu by som AMO urcite nezvolil, a este aj preto ze ani oni sa nad refrenom nepotrapili.
O Kristine nemam slov, ked to uz mal byt pop, tak to uz mohli naspievat IMT, Desmod alebo nieco take. Myslim ze by to bolo pocuvatelnejsie.
Znamky su podla mna paradne
A aj ja som zvedavy ako to bude vyzerat so supiskou. Charovi drzim palce nech to radsej dobojuje na SC v NHL. Gaborik dufam ze pojde v prvom kole, lebo neverim ze ich team by to potiahol velmi daleko. A Chicago by si tento rok tiez mohlo oddychnut
-
DanielDevil
Addict
ja by som skôr chcel toto http://www.hokej.sk/clanok82950-MS_2011 ... _mince.htm
som zvedavý po čom to budú predávať
som zvedavý po čom to budú predávať