SE W610i
-
slipknot1506
Light Star
SE W610i
Prosim vas ma niekto tento mobil ?? JE HLASNÝ ?? lebo mi ide o hlasny mobil ... dotykovyy nechcem..chcem radsej nieco na sposob k610,k530i....atd. proste niektory ktory sa tym podoba softwarovo a vlastnostami ale hlavne aby bol hlasný na počuvanie hudby...:DD
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: SE W610i
Pohladaj W810i, asi najlepsi walkman zo serie starsich sonyericcsonov, nieje to vysuvacka - nekazia sa flexi, nema nic dotykove - co pomerne casto sa kazi, vyborna vydrz baterie, nema joystick - taktiez po 2 rokoch sa zvykne odporucit ... Mam ho uz 6 rokov a po prehodeni krytov ako novy. W610 uz boli kusok kazovejsie a nevydrzali tolko pri narocnom pouzivani.
-
slipknot1506
Light Star
hej ale MS Pro DUO karty su drahee ....a nevem ki by mi 500vka stacila (na nete pise 500vka v baleni)...ty mas aku kartu do toho ....a za kolko teraz je ??
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 22:29)
a čo hovoris na S312 ...ves mne ide halavne aby bol SE a aby bol hlasnyy...:DD
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2011, 22:29)
a čo hovoris na S312 ...ves mne ide halavne aby bol SE a aby bol hlasnyy...:DD
-
luto
Darca
Dneska su ceny pomerne vyrovnane, ja mam v telefone 4GB Sandisk Ultra II . V ALZE stoji cca 20€ a M2 od Sandisk maju za cca 15€. Co nieje az take strasne. Karta je rychla a dlho ju nacitava len pri zapnuti tel, alebo pripojeni na datovy kabel. S najnovsim SW tel nema problem s nou pracovat rychlo a bez dlheho cakania.
S312 nieje seria Walkman a bezne co som sa stretol, bezne SonyEricssony nie su tak hlasne ako Walkmany a zaroven, do tychto novych osadzuju malinke zvonceky, ktore sa nevyrovnaju povodnym vacsim co davali kedysi. Bezne ich vymienam, lebo teenageri si to pustaju na plne pecky s nekvalitnymi mp3-jkami a tie zvonceky odchadzaju jedna basen. Takze radsej sa popozeraj po serii Walkman, su hlasnejsie a zivotnostou na tom urcite lepsie, co sa tyka zvoncekov. I ked je pravda, ze v tych novych su tie iste zvonceky, co v beznych SE, ale maju asi lepsie odladeny SW na prehravanie hudby. Brachovi som teraz objednaval Zylo a zvukovo je na tom, velmi dobre, ale to uz je ina cenova kategoria, je to pomerne novy MT.
S312 nieje seria Walkman a bezne co som sa stretol, bezne SonyEricssony nie su tak hlasne ako Walkmany a zaroven, do tychto novych osadzuju malinke zvonceky, ktore sa nevyrovnaju povodnym vacsim co davali kedysi. Bezne ich vymienam, lebo teenageri si to pustaju na plne pecky s nekvalitnymi mp3-jkami a tie zvonceky odchadzaju jedna basen. Takze radsej sa popozeraj po serii Walkman, su hlasnejsie a zivotnostou na tom urcite lepsie, co sa tyka zvoncekov. I ked je pravda, ze v tych novych su tie iste zvonceky, co v beznych SE, ale maju asi lepsie odladeny SW na prehravanie hudby. Brachovi som teraz objednaval Zylo a zvukovo je na tom, velmi dobre, ale to uz je ina cenova kategoria, je to pomerne novy MT.
-
johny541
King
Mne sa napríklad celkom páčila reprodukcia, aj keď to nie je walkman, zo SE C510i - pomerne výzorovo neutrálny ale za to veľmi dobre ovladateľný, pekný displej a ten reproduktor hral naozaj veľmi slušne. Ale neviem ako je to so životnosťou. S hlasitosťou musí ísť úmerne hore aj veľkosť reproduktoru a nie firmwarovým zásahom zdvihnúť hranice malého reproduktora = jeho zničenie za pár hodín počúvania.