Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
hoyte chalani pls vedeli by ste mi poradiť?.....vyskytla sa takato situacia.....ked sputim Cs 1.6 tak sa mi nezobrazí menu a tým pádom nemôžem hrať.... robí mi to ako na Cs.1.6 tak aj na Non steame.
Nemas nahodou nastavene rozlisenie na vacsie, ake ma tvoj monitor? Skus toto:ExpresMan napísal:hoyte chalani pls vedeli by ste mi poradiť?.....vyskytla sa takato situacia.....ked sputim Cs 1.6 tak sa mi nezobrazí menu a tým pádom nemôžem hrať.... robí mi to ako na Cs.1.6 tak aj na Non steame.
right click you game in steam
go down to properties
click set launch options
in there type
-width 640 height 480 or width 1024 height 768
or etc.
make sure you use - before every the word width every time
okej vyskusam to, ale predtym ako mi to urobilo som rozlisenie nemenil...stalo sa mi to tak odrazu....
Mam W7, CS 1.6 a chcem zmenit config, aby som mohol vyuzit tlacidla na mysi na 100%.
Pridam par riadkov, jeden prepisem a blablabla... V momente, ked chcem ulozit upravy, z originalneho config.cfg sa mi spravi config.cfg.txt (spravi sa "novy nefunkcny config" a zmeny sa v hre nijak neprejavia.
Mys je Razer DeathAdder, nainstaloval som, samozrejme, aj ovladac.
Ako mam prinutit config, aby sa normalne ulozil? Ako mam mys prinutit, aby pracovala ako chcem? Na starom desktope s XPckami mi to ficalo.
Pridam par riadkov, jeden prepisem a blablabla... V momente, ked chcem ulozit upravy, z originalneho config.cfg sa mi spravi config.cfg.txt (spravi sa "novy nefunkcny config" a zmeny sa v hre nijak neprejavia.
Mys je Razer DeathAdder, nainstaloval som, samozrejme, aj ovladac.
Ako mam prinutit config, aby sa normalne ulozil? Ako mam mys prinutit, aby pracovala ako chcem? Na starom desktope s XPckami mi to ficalo.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neviem kde robis chybu, ale preco ten novovytvoreny config.cfg.txt jednoducho nepremenujes na config.cfg?
To som spravil. Ale v kolonke Typ je stale "Textovy dokument", nie "Subor CFG" ako ma byt. 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak to bude asi nejake nastavenie v tom textovom editore alebo niekde vo W7, v tom sa uz nevyznam. pozri sa ci nemas ten config nastaveny iba na citanie, zapni CS, zadaj tam cez konzolu tie bindy co potrebujes a napis "writecfg config.cfg"
Kupim server na CSS na patch 18
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
a čo ti v tom bráni ? 
-
Hellboy248
Guru wannabe
Mastros: napr. cez totalcommander ten .txt subor premen na .cfg ..takto som si to robil ked sa mi .txt nechcelo premenovat na .cfg
Nemam od kohoHeadShot ^ napísal:a čo ti v tom bráni ?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
HeadShot ^
Light Star
Inak je ich dosť,ak nemáš pp alebo účet kludne môžeš platit aj poštou.Nieektoré známe:
www.crew.sk
www.linknet.sk
www.crew.sk
www.linknet.sk
Hero ale ja viem aky tam pise akysi BAsic a take, a ja mam patch18 dakujem
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2011, 18:11)
a headshot pls natych crew neviem najst kontakt
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2011, 18:11)
a headshot pls natych crew neviem najst kontakt
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a co tym chces akoze povedat? server ti nastavia tak, ako si poviesCodyman napísal:Hero ale ja viem aky tam pise akysi BAsic a take, a ja mam patch18 dakujem
a co sa tyka toho kontaktu na crew.sk, mas ho viditelne v hlavnom menu ..
-
HeadShot ^
Light Star
Dakujem setkym, a nejake nastavenia potom, napr.ako si mam nastavit svoj server chcem public, a tie pokrocile nastavenia napr. ake mapy tam pojdu to nastavi kto asi ja ze
-
HeadShot ^
Light Star
Áno ty,cez FTP.Najlepšie máš na to program FileZilla.Ale ak si dobre pamätám,tak na crew máš prístup rovno cez stránky takže žiadny program nepotrebuješ.
-
xjojox2246
Star
caute,
jeden kamos si nainstaloval Steam a ked pusti hru napaja sa na server tak mu to sekne... co ma urobit?
jeden kamos si nainstaloval Steam a ked pusti hru napaja sa na server tak mu to sekne... co ma urobit?
dakujem za vsetko, ale este sa chcem spytat ze ked si teraz napr. objednam 10 slotov tak na buduci mesiac to mozem zmenit na 20slotov?