moje odporucenie je utekaj rychlo do opravy s nim, lebo tam bude nejaky problem, sam od seba fotak nikdy nemoze blikat, v lepsiom pripade chyba tlacitka, v vnutorna elektronikaklm16 napísal:chcem sa opýtať...
blesk canon 430 Ex II pri potení pracuje super no keď nefotím a je zapnutý, stane sa že občas blikne.... len tak sám od seba... robí to aj keď je na aparáte aj keď je na externom odpaľovači.
čím to je ???
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
klm16
Medium Professional
no ono to blika ked snim dlhsie fotim, prvykrat som si to vsimol vo stvrtok urobil som cca 15 zaberov za minutu blesk v pohode odpaloval a potom cca 2 - 3 minuty klud (max 1 -2 fotky) no a medzi tym sam od seba blikol asi 4x....
dnes som fotil portret vonku a robil to iste ale nebol na tele ale na ext. odpalovaci a stative....
kupovany pred 3 tyzdnami. Cize pravdepodobne vadny blesk ???
dnes som fotil portret vonku a robil to iste ale nebol na tele ale na ext. odpalovaci a stative....
kupovany pred 3 tyzdnami. Cize pravdepodobne vadny blesk ???
-
chlapec10
Addict
toto znie, ako by sa vnutri nieco prehrievalo a nedrzalo nabitie... ano znie to ako vadny blesk
-
klm16
Medium Professional
ten blesk tuším že má nejakú tepelnú poistku že ??? mal by začať pípať keď sa prehreje... no nič nevyvolávam paniku blesk ma 3 týždne a mám dohodnutých niekoľko akcií na fotenie čiže s reklamáciou počkám
resp. ide víkend skúsim ho poriadne rozfotiť aby som zistil keby to robí, a na týždeň vybavím reklamáciu....:-/
-
chlapec10
Addict
ja by som to robil praveze naopak, ak viem ze sa mi blizi fotenie, tak co najskor do opravy aby nahodou na fotenie nebol KO, resp na foteni sa uplne pokazi a pruser... istota je istota 
Tak tak, ako píše chlapec10. Ja som mal podobné problémy s bleskom Nissin, chyba elektroniky, takže určite servis. Ešte že na tomto skorumpovanom Slovensku je aspoň záruka na výrobky 
Ked sa prehreje tak potom nebudes moct blisnut vobec za nejaku dobu, a vtedy je potrebne ho nepouzivat po dobu 15 minut....este ze som si precital borzurku k bleskuklm16 napísal:ten blesk tuším že má nejakú tepelnú poistku že ??? mal by začať pípať keď sa prehreje... no nič nevyvolávam paniku blesk ma 3 týždne a mám dohodnutých niekoľko akcií na fotenie čiže s reklamáciou počkámresp. ide víkend skúsim ho poriadne rozfotiť aby som zistil keby to robí, a na týždeň vybavím reklamáciu....:-/
-
chlapec10
Addict
lenze tepelna poistka je "funkcia" to co u neho prejavuje je porucha, blesk ti nemoze za ziadnych okolnosti blikat sam 
-
klm16
Medium Professional
uz som pisal mail, do e-phota, bol kupovany odtial....
-
chlapec10
Addict
neries nic s ephotom, oni su predajcovia... a stratis este tym viac cas... rovno do dones/posli do servisu, zbavis sa medzizastavky a usestris cas
-
klm16
Medium Professional
a kto robi servis pre e-photo ??? v kutiku duse stale dufam, ze nebude problem vymenit rovno kus za kus, ale takto to na slovensku asi nechodi 
-
chlapec10
Addict
servis sa nerobi podla obchodu ale podla znacky, a ako ti uz napisali, tak jediny zarucny servis Canonu na slovensku je Prolaika, do nej by to ephoto len poslalo dalej
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 0:52)
velmi brutalny rozhovor
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2011, 0:52)
velmi brutalny rozhovor
D3s hovori samo za seba no 
-
jamesiq
Medium Star
Fuu tak to je sila. Ale dobre maskovanie 
-
jin
VIP
Udalosť pre všetkých NIKONákov, strobistov, foto nadšencov, atď...!
Nikon Day s ePhoto.skNikon Day s ePhoto.sk
07.04.2011 od 10:00 - 18:00
Program
10.00: Zahájenie
10.15-11.00: Predstavenie portfólia zrkadloviek a objektívov Nikon (Michael Jurák, Nikon)
11.15-12.00: Makro s Nikonom podľa Michaela Juráka
12.00-13.00: Domáce zátišie - malý workshop s fototechnikou Nikon (Karol Srnec, ePhoto)
14.00-15.00: CLS - prednáška o bleskoch Nikon Speedlight, výber a použitie pri kreatívnom svietení (Karol Srnec, ePhoto)
16.30-18.00: Portrét v interiéri - workshop o praktickom použití CLS systému Nikon. (Karol Srnec, ePhoto)
+ ako prví budeme mať prekvapenie od NIKONu, kvôli ktorému sa oplatí prísť!
Vstup samozrejme zdarma
Nikon Day s ePhoto.skNikon Day s ePhoto.sk
07.04.2011 od 10:00 - 18:00
Program
10.00: Zahájenie
10.15-11.00: Predstavenie portfólia zrkadloviek a objektívov Nikon (Michael Jurák, Nikon)
11.15-12.00: Makro s Nikonom podľa Michaela Juráka
12.00-13.00: Domáce zátišie - malý workshop s fototechnikou Nikon (Karol Srnec, ePhoto)
14.00-15.00: CLS - prednáška o bleskoch Nikon Speedlight, výber a použitie pri kreatívnom svietení (Karol Srnec, ePhoto)
16.30-18.00: Portrét v interiéri - workshop o praktickom použití CLS systému Nikon. (Karol Srnec, ePhoto)
+ ako prví budeme mať prekvapenie od NIKONu, kvôli ktorému sa oplatí prísť!
Vstup samozrejme zdarma
-
chlapec10
Addict
Prevkapenie menom nikon D5100 
serete ma... hanzel chce predat d3s za smiesny peniaz hned ako vyjde d4, jancar tuto predava 80% mojej vysnivanej vybavy a moja penazenka sa na mna priblblo usmieva...... argh