BT 3 a usb-hdd

Informácie o software, ankety...
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

BT 3 a usb-hdd

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

zdravim, chcem sa spytat. mam na jednom dvd BT 3,BT4. lenze mam problem ze nie kazda dvd-romka mi ho chce nacitat a tak som sa chcel spytat ako by som si ho mohol dat na usb a bootovat ho odtial.
ale je tu taky problem ze to nieje cisto same o sebe bootovatelne dvd, dostal som ho v obchode k jednej antene a na nom su aj ovladace a podobne cize by som potreboval aby sa v podstate skopicolo a bolo schopne bootovat, ako celok.
kedze ten BT si odobera ovladace na tu danu antenu. a je tam niekolko krat .iso dokonca mam pocit ze to nabootuje nieco z toho si to mountne druhe iso a az tak sa spusti BT. ide o to ze cez to si zvladam wep v pohode craknut.
a dalsia vec. ked uz sa nahodou najde na to sposob tak ci sa to da dat na usb hdd. a ak nie ako to dat na hdd do compu, lebo ked sa to nabootuje tak moznost instal nevybehne len run live.

dakujem
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: BT 3 a usb-hdd

Príspevok od používateľa Denco »

http://www.backtrack-linux.org/downloads/ Stiahni to ISO ešte raz, v tvojom napaľovacom programe vyber možnosť vypáliť obraz disku (disc image), vlož prázdne DVD a nato to napál.

Tu je postup ako to dostať na USB - http://www.backtrack-linux.org/tutorial ... e-install/
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

no skusil som to, ale bohuzial nieje to ta verzia aku som mal ja! sice ovladac to zobralo ale nemalo to wsetky aplikacie ako moj BT 3, cize mi to nieje uzitocne. a tie co malo aj tak boli starsie ako som mal ja.
je pravda ze je to v anglictine co mne pomohlo, ale ani v cinstine to nebolo az take hrozne.
takze este stale ostava moj prvy problem
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Denco »

Asi úplne nechápem čo chceš, ale ak ti niektoré mechaniky nechcú načítať to DVDčko, asi nie je problém v tom DVDčku alebo v nastaveniach daného PC, v ktorom to chceš bootovať.
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

nevadi myslim ze som prisiel na sposob ako to spravit ! aj tak diki
Napísať odpoveď