NHL (aktualne)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Pokial je Visnovsky prvy v kanadskom bodovani obrancov, tak je to holy fakt a ziadne precenovanie. Co mame napisat, ze je to lucker, lebo dal 45 asistencii za sezonu?
-
matto204
Light Expert
Ty vole Airforce ty si riadny magor...nikto tu nehovori, že bet slovakov by NHL nebola, a hadam ak sme slovaci, tak si svoje hviezdy važime, a nebudeme po nich pindať, aj keď sa im niekedy nedari. Takych trollov ako ty by som bil. A vy "Slovaci", nie aby ste Višňovskému dopriali Norris Trophy, ale ho zhadzujete. Zamyslite sa nad tym, odkial pochadzate. V ktorom inom tak rozšírenom svetovom športe sa naši presadia ak nie v hokeji? A namiesto toho, aby ste im vyjadrovali podporu, tak si z nich uťahujete. By ma zaujímalo, aký máte názor na Cháru.
-
Soviet
Darca
matto: on sa uz na charu vyjadril zopar krat. Naposledy to bolo:
Datsyuk13 napísal:dufam ze dostane suspendaciu ten zakerak jeden
kokos jeden hrac team netvori...to ze mame par hracov ktory patria medzi hviezdy NHL a inak nic a tvarite sa jak sme dobry, tak to uz precenovanie je...t0m4s3 napísal:Pokial je Visnovsky prvy v kanadskom bodovani obrancov, tak je to holy fakt a ziadne precenovanie. Co mame napisat, ze je to lucker, lebo dal 45 asistencii za sezonu?
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2011, 18:45)
Ja som nikde na visnu nenadaval, prajem mu to, ale ja myslim slovensko ako celok, ako team, nie ako jedneho dobreho hraca ktory ma nabeh na trofej. Slovaci su posledne dost namysleni, myslia si, ze neviem co znamenaju, ale ked dojde na lamanie chleba, zoseru sa. Na charu mam nazor taky ze je dobry obranca, nic viac, nic menej. Paci sa mi tvrdy styl hry a aj tu spinavost co spravil by sa dala odpustit, vlastne ja take spinavosti mam obcas rad, ved co, treba supera zastrasit...jednina vec co mi na nom vadi je, ze mi je velmi nesympaticky, thats allmatto204 napísal:Ty vole Airforce ty si riadny magor...nikto tu nehovori, že bet slovakov by NHL nebola, a hadam ak sme slovaci, tak si svoje hviezdy važime, a nebudeme po nich pindať, aj keď sa im niekedy nedari. Takych trollov ako ty by som bil. A vy "Slovaci", nie aby ste Višňovskému dopriali Norris Trophy, ale ho zhadzujete. Zamyslite sa nad tym, odkial pochadzate. V ktorom inom tak rozšírenom svetovom športe sa naši presadia ak nie v hokeji? A namiesto toho, aby ste im vyjadrovali podporu, tak si z nich uťahujete. By ma zaujímalo, aký máte názor na Cháru.
-
t0m4s3
Admin
A kde ze sa to tvarime jak sme dobri? Ukazes mi aj konkretny prispevok?
nenut ma sa v tych vasich srackach opat prehrabavatt0m4s3 napísal:A kde ze sa to tvarime jak sme dobri? Ukazes mi aj konkretny prispevok?
-
t0m4s3
Admin
Aha, takze nemas. DakujemAirforce napísal:
nenut ma sa v tych vasich srackach opat prehrabavat
Ale proste myslite si ze SVK je silnejsie jak v skutocnosti je a to je fakt
-
mirak2
Hardcore addict
v zamori pestuju filozofiu ze na ihrisko nemozes ist s tym, ze ides hrat proti slabsiemu superovi a ides len branit...inymi slovami ides zapas vyhrat aj proti silnejsiemu...to sa nam snazi vstepit aj glen...koencne niekto!
a to ze tiez fandis anaheimu je pekne ale to neznamena ze budem s tebou suhlasit...hlavne ak dristas odkedy si tu prikvitol
a to ze tiez fandis anaheimu je pekne ale to neznamena ze budem s tebou suhlasit...hlavne ak dristas odkedy si tu prikvitol
nenajdes tu ani jeden prispevok ktory by hovoril to co si napisalAirforce napísal:Ale proste myslite si ze SVK je silnejsie jak v skutocnosti je a to je fakt
my vobec nehovorime ze su slovaci najlepsi, my im verime
viete kto je to Jay Selina?
-
Soviet
Darca
Tie zapasy v poslednej dobe dost pribrali na kvalite a vyrovnanosti
Radost pozerat ako sa timy snazia o PO v poslednych par zapasoch. Vcerajsi zapas TBL vs CAR bola toho prikladom, kde si nedarovali ani jeden tym kus ladu. Nastastie to TBL ustali a su blizsie k PO. Avsak ak CAR zaberie a bude hrat ako v poslednych zapasoch, tak neviem neviem ci niekoho z vrchu nestiahne mimo PO.
-
t0m4s3
Admin
Detroit doma fasol desinu od St. Louis - Halak 3/41
Citeľne chýba Datsyuk a pravidelne nehráva ani Franzén, ten je navyše z formy. Začína sa prejavovať celosezonna vyťaženosť Zetterberga a sám všetko nestíha. Osobne si myslím, že Detroit veľmi daleko v play-off nepôjde, tipujem max. druhé kolo a na dovolenky 
-
mirak2
Hardcore addict
anaheim porazil calgary a calgary pravdepodobne nepostupi do playoff..bodov maju sice tolko co deviaty dallas (3 body stracaju na osme chicago so 6 zapasmi do konca), ale hraju iba 4 zapasy, kym dallas 7...potesilo by ma keby dallas postupil do playoff na ukor chicaga, aj ked dallas nemam rad (divizny rival
) a koupeky a osá posilnili narodak...
na druhu stranu anaheim je uz jednou nohou v playoff, a treba poukazat na fakt, ze Emery, ktory ani nie je jednotka a bol podpisany z nudze na skusku sa stal oporou a ako starter goalie ma bilanciu 6-0-0 !
na druhu stranu anaheim je uz jednou nohou v playoff, a treba poukazat na fakt, ze Emery, ktory ani nie je jednotka a bol podpisany z nudze na skusku sa stal oporou a ako starter goalie ma bilanciu 6-0-0 !
@mirak2: by si sa čudoval koľko veľa ľudí tipuje Anaheim na finále. Je to nádherne stavané mužstvo na playoff, ktoré má každú správnu ingredienciu, ktorú treba plus formu v správny čas. Naozaj si neviem vybaviť post alebo úlohu, ktorá je slabo obsadená: strelci, playmakeri, power forwardi, two-way centri, najžhavejšie PMD-čko v lige, skúsený stay-at-home, perfektne vyvážený mix veteránov a mlaďasov a sila v bráne. Vancouver podľa mňa roznesiete na kopytách (ak to bude 8th) a ďalej by som už veľmi ničoho nebál, snáď Nashville je nepríjemný súper.
Keďže moje mužstvo po 14 rokoch 1x nepostúpi do playoff, môjho favorita na fandenie mám jasného
Keďže moje mužstvo po 14 rokoch 1x nepostúpi do playoff, môjho favorita na fandenie mám jasného
-
guess.whoo
Redeemer
mna tesi aj produktivita visnovskeho. pri "neforme" detroitu a tym padom aj Lidstroma
No vidím, že Rangers zase pokúšajú štastenu 2:6 s NYI hádam nedopadne to ako minulý rok, že pokašlú koniec lebo Carolina stráca 3 body a má zápas k dobru. K playoff budú zaujímavé zápasy Canucks a Blackhawks a hádam vyjde aj Penguins vs. Lightning.
-
Soviet
Darca
Tampa vcera pekne dala Pens. A po dlhsej dobe opat v PO. Konecne 
-
mirak2
Hardcore addict
bol to faul, ale nielsen si bude asi uz pamatat ze nema davat hlavu dole ked cita reklamy na mantinely
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2011, 12:16)
svatos down, visnovsky asi down...som smutny