System Error : K tomuto suboru nieje priradeny program ...
System Error : K tomuto suboru nieje priradeny program ...
Zdravim, ked chcem otvorit nejaku particiu alebo zlozku ako ikonu tak mi vyhodi error vid. na obrazku. Ked dam na dannú ikonu pravé klikátko > kontextove menu a tam Otvorit alebo nalavo v okne ten korenovy system zloziek tak tam ide bez problemov. skusal som precistenie sysemu antispyware, spybot, atd. nic nepomaha . S predvolenymi programmi ako radi error som skusal robit. Ak to tu uz je sorry. 
Re: System Error : K tomuto suboru nieje priradeny program ...
Asi sa nevyhnes preinstaloniu systemu.
Neviem ako je to vo Win7 , takze budem pisat ako by som sa to pokusil urobit ja v XP.
Mozno ti to pomoze aspon priblizne.
Start -- Nastaveni -- Ovladaci panely -- Moznosti zlozky -- Typy souboru -- najdi ikonu HDD , malo by pri nej byt napisane Jednotka -- potom kliknut na Upresnit -- Nova -- Akce , tu napisat open -- Aplikace pouzita k provedeni akce -- Prochazet -- treba sa preklikat do zlozky Windows a vybrat aplikaciu explorer.exe -- Otevrit -- OK -- OK -- Pouzit -- OK. Pre istotu RESTART.
Nepises nic o antiviruse. Skusal si to nejakym preskenovat ?
Antispyware je slabé.
Neviem ako je to vo Win7 , takze budem pisat ako by som sa to pokusil urobit ja v XP.
Start -- Nastaveni -- Ovladaci panely -- Moznosti zlozky -- Typy souboru -- najdi ikonu HDD , malo by pri nej byt napisane Jednotka -- potom kliknut na Upresnit -- Nova -- Akce , tu napisat open -- Aplikace pouzita k provedeni akce -- Prochazet -- treba sa preklikat do zlozky Windows a vybrat aplikaciu explorer.exe -- Otevrit -- OK -- OK -- Pouzit -- OK. Pre istotu RESTART.
Antispyware je slabé.
Fix 1: do štartu (vyhladavania)
napr C:\
alebo D:\
Fix 2: v tomto pocitaci klikni hore na tu listu kde mas aktualnu zložku otvorenú.
Prikladám screeny
Fix 3: Stiahni si ccleaner a daj precistit registre
Fix 2: v tomto pocitaci klikni hore na tu listu kde mas aktualnu zložku otvorenú.
Prikladám screeny
Stratil som sa pri Moznosti zlozky ( odlisnosti systemov ) ziadne typy suborov som nenasiel.. mam ESET smart security, samozrejme preskenovane aj ním.ramaya napísal:Asi sa nevyhnes preinstaloniu systemu.
Antispyware je slabé.
Akosi som nepochopil pointe tvojich Fixov 1 a 2 .. ja sa medzi zlozkami a subormi viem pohybovat ale nie sbosobom medzi normalnymi ikonami v okne (dvojklik na ikonu)BlackRa1n napísal:Fix 1: do štartu (vyhladavania)
Prikladám screeny
Fix 3 : CCleaner som mal, pužitý .. na registre radsej Regcleaner.
Z netu :
7, Predvolené programy
Pri inštalácií niektorým programov sa môžu zmeniť predvolené programy pre otváranie e-mailov, hudby, internetových stránok a podobne. Toto nastavenie sa dá zmeniť aj ručne. V panely Štart zvoľte Prístup k programom a predvolené programy a tam kliknite na Vlastné. Následne môžete ľahko určiť, ktoré programy budú ako predvolené. Týmto sa dá predísť problémom s nefunkčnými aplikáciami, ktoré pri pokuse o otvorenie súboru spadnú.
7, Predvolené programy
Pri inštalácií niektorým programov sa môžu zmeniť predvolené programy pre otváranie e-mailov, hudby, internetových stránok a podobne. Toto nastavenie sa dá zmeniť aj ručne. V panely Štart zvoľte Prístup k programom a predvolené programy a tam kliknite na Vlastné. Následne môžete ľahko určiť, ktoré programy budú ako predvolené. Týmto sa dá predísť problémom s nefunkčnými aplikáciami, ktoré pri pokuse o otvorenie súboru spadnú.
tam som sa dopracovla dávno, lenže mne nejdú spustit zlozky(priencinky), súbory a nie koknkrétne formáty ktorých sú tam desiatky.. Zlozka(priecinok, súbor) asi nemá žiadný formát (koncovkou).. takže tam neni a tým pádom ho nemožno zmeniťramaya napísal:Z netu :
7, Predvolené programy
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak snad sa nemýlim ale spúštanie priečinku a zložiek sa deje v procese explorer.exe en to má všetko na starosti. kym som mal xp tak vždy bol za tým vírus a pomohlo tomu format hdd a nasledne instalacia windowsu. alebo použitie system repair po nabootovaní s instaalčneho cd. skušal som hladať aj na microsoftackej stránke ale tam tuto temu zmazali. riešilo sa to zmenou hodnot v registroch.
ale bo skus urobiť nasledovne.
v možnostiach priečinka v tento pc daj obnoviť všetky predvolené hodnoty.
ale bo skus urobiť nasledovne.
v možnostiach priečinka v tento pc daj obnoviť všetky predvolené hodnoty.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tu mas riesenie:
1. Spusti Start >> Run a napis regsvr32 /i shell32.dll
2. stlac enter alebo OK
3. Zobrazi sa ti hlaska DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded
4. tTo by malo by vsetko
Ak nemas v polozke start ikonu Run, tak si ju musis cez nastavenie start ponuky pridat. Pravym na start --> Nastavenia --> Start menu --> Prisposobit --> a tam najdi, zobrazit Spustit v start ponuke
Ak by nahodou nezabralo to, tak by malo zabrat toto (Start --> Spustit --> cmd) a tam napisat nasledovne (v zavislosti od disku):
c:\> attrib -r -s -h autorun.inf
c:\> del autorun.inf
d:\> attrib -r -s -h autorun.inf
d:\> del autorun.inf
Nakoniec restartnut PC
Len pre info: Asi tam budes mat cestu inu, ako hned C:\ alebo D:\ tak sa tam prepis nasledovne:
1. Spusti Start >> Run a napis regsvr32 /i shell32.dll
2. stlac enter alebo OK
3. Zobrazi sa ti hlaska DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded
4. tTo by malo by vsetko
Ak nemas v polozke start ikonu Run, tak si ju musis cez nastavenie start ponuky pridat. Pravym na start --> Nastavenia --> Start menu --> Prisposobit --> a tam najdi, zobrazit Spustit v start ponuke
Ak by nahodou nezabralo to, tak by malo zabrat toto (Start --> Spustit --> cmd) a tam napisat nasledovne (v zavislosti od disku):
c:\> attrib -r -s -h autorun.inf
c:\> del autorun.inf
d:\> attrib -r -s -h autorun.inf
d:\> del autorun.inf
Nakoniec restartnut PC
Len pre info: Asi tam budes mat cestu inu, ako hned C:\ alebo D:\ tak sa tam prepis nasledovne:
- Prílohy
-
- cmd.JPG (7.46 KiB) 1541 zobrazení
-
Kurz Weber
Novice
soo simple...mal som ten isty problem... staci ist sem http://www.winhelponline.com/blog/file- ... windows-7/
tam je taka tabulka, a vyber vpravo dole folder...sitahni, daj run/spustit > regedit > subor > import> otvor tento subor a ficis
))
tam je taka tabulka, a vyber vpravo dole folder...sitahni, daj run/spustit > regedit > subor > import> otvor tento subor a ficis
Díki moc za radu, avšak ju nevyskúšam kedže sa problém vyriešil sám od seba 
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 13:32)
Zdravim problem sa vrátil
Nabehol dnes ked som zapol pc a nastavili sa novo nainstalovane aktualizacie (vypísané dolu na obrázku).
Tak sa pýtam či to nemá na svedomí jedna z nich
... Osobne si najskôr myslím že to môže byť SP1 alebo Media player.....
Díki moc pre odpovede
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2011, 13:32)
Zdravim problem sa vrátil
Nabehol dnes ked som zapol pc a nastavili sa novo nainstalovane aktualizacie (vypísané dolu na obrázku).
Tak sa pýtam či to nemá na svedomí jedna z nich
Díki moc pre odpovede
Re: System Error : K tomuto suboru nieje priradeny program .
zdarec, mam rovnaky problem. Robi mi to pri zlozke Downloads. Skusal som rady z hora ale nepomohlo. Otazka je, kam zmizli tie suboy co boli v zlozke, daju sa ziskat spat?
Re: System Error : K tomuto suboru nieje priradeny program .
skus dat na zlozku prave klikatko a daj otvorit ak sa ti to nepodarilo fixnut este tak cekuj 3 prispevok od konca od uzivatela Kurz Weber.. mne to pomohlo