Janio napísal:Ale pično prosím ťa
Nechápem toto tvoje správanie. Snažíš sa ma zhodiť, ale svojimi doslova detskými urážkami sa zhovaďuješ akurát sám. Prekrúcam snáď ja tvoj nick?! Tak to prosím ťa nerob!
Janio napísal:Určite každý s nich skúšal prestať fajčiť, ale sa mu to nepodarilo a preto teraz vraví, že on ani nechce prestať, len aby nepriznal to, že to nedokáže... To je môj názor a aj osobné skúsenosti... Tí čo naozaj nechcú prestať sú sprosti...
Schválne sa porozprávaj o tom s priateľkou a či prestane, ak nie, tak počúvaj, ako to odôvodní... Určite sa spýta: "Načo?" "Prečo?" Etc...
O tomto sa budeme vždy len naťahovať. Ja mám svoju pravdu a ty svoju. Ale garantujem ti, že sú takí, ktorí to neskúšali a ani nechcú skúsiť. Cigareta im robí dobre. Naozaj to nepochopíš, keď si to nikdy neskúsil. Nefajčiar nikdy nepochopí fajčiara. Tak ako si niekto rád vychutná dobrú kávu, dopraje si sladkosť,... tak niekto si zapáli. Čo sa týka mojej priateľky, tak má dosť rokov a dobre vie, čo robí. Je to jej vec, keď bude chcieť prestať, prestane. Nechce prestať, pretože jej to chutí a svojim spôsobom jej to v niektorých situáciach pomáha. Opäť to nepochopíš, keďže si nefajčiar a nikdy si ani nefajčil.
Janio napísal:Ďalej si povedal úplný drist! Ty to tak od priateľky určíte necítiš, keďže si s ňou (bozky etc... proste zvyk!) Keď kamaráti dofajčia a všetci si dajú žuvačky, tak ja to cítim a nie len ja. Prišli ku mne a hneď sa naši pýtali, kto fajčil. Pretože cítiť to je a nie len z úst a šiat... BTW - 1 žuvačka určite nepostačí!
Nie je to prvá fajčiarka s ktorou som bol odkedy nefajčím a zase tak strašný smrad to nie je. Pokiaľ nedymíš ako komín a po cigarete si umyješ zuby poprípade dáš žuvačku, tak to cítiť je, ale po chvíli cigaretový zápach zmizne, takisto aj z oblečenia. Samozrejme pokiaľ sa nezdržiavaš dlhšiu dobu v zafajčenej miestnosti, vtedy oblečenie hodiť len do práčky.
Janio napísal:Nevidíš to, ale určite si ušetril... Si len vypočítaj koľko stojí jedna krabička a vynásob to za týždeň 6x A to je ešte málo oproti niektorým fajčiarom... Veď, ak by vyfajčil za týždeň len 6 krabičiek po 50 SK (čo je dosť málo) tak ho vyjde na 350 SK týždenne a, kde sú tí, čo vyfajčia drahšie cigarety a aspoň 2 krabičky denne ?!
O tom, či som ušetril alebo nie ma láskavo nepresviedčaj. Narozdiel od teba sa o mňa už nestarajú rodičia a svoj rozpočet si kontrolujem sám, takže dobre viem, koľko peňazí mám v peňaženke.
Janio napísal:// áno áno, buď je tvoja priateľka kúzelníčka, alebo ty nemáš vyvinuté isté zmysly...
týmto ma veru uraziť nedokážeš a skús nehovoriť takto ironicky o mojej priateľke.