Dobro Cirkvi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Dobro Cirkvi

Príspevok od používateľa kathleen »

hughito napísal:kathleen: Ako prísne vzaté ? Podľa koho ? Ten vrah, čo ho križovali vedľa Ježiša, ktorý prijal boha a oľutoval, to teda nebol kresťan ?

uplink tu tára dve na tri, ak sa mu to hodí :arrow: všetci sú ateisti. Vlastne, všetci vrahovia, zlodeji a podvodníci musia byť ateisti. :roll:

Také nezmysly, aké tu šíri uplink, som už naozaj nikde dlho nevidel/nepočul.
Prisne vzate, tzn. ak ides do hlbky podstaty. Vacsina ludi veci do hlbky nevie/nechce vnimat, a potom sa robi odpustkovy biznis a podobne nezmysly. No podla mna sa stal krestanom, v momente, ked olutoval. Ked vrazdil, este nim nebol.

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2011, 12:19)
seth82 napísal:Okej, pochopili sme sa. Čiastočne som to vysvetlil aj v minulosti, ale na druhej strane chápem, že sa ti nechce čítať ten niekoľkostranový obnos drístov.
Tvoj postoj je logicky, len ma nastval argument s peniazmi.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

seth82 - na Tvoje otázky som zodpovedal trpezlivo niekoľko desať krát. Ak si si nevšimol, Ty ako vzdelanejší, múdrejší, rozhľadenejší a skúsenejší ako ja by si si mohol - Tvoje odpovede a reakcie na mňa majú istý "pattern". [ako pokazený gramofón]

Uvediem príklad snáď ho Tvoja osvietenosť pochopí. Predstav si že by sme sa hádali o tomto zelenom plusku :plus: pravdepodobne by to vyzeralo takto:

uplink: Je to zelený krúžok s bielym pluskom a bielym leskom.
seth82: Je to oranžový štvorček so žltým krížikom a oranžovým leskom. [napíšeš radšej doočibijúcu sprostosť, len aby si so mnou nemusel súhlasiť a mohol si znegovať môj výrok. Poprieš v mojom výroku radšej každý jeden jedinučký aspekt pravdy, len aby si ma mohol znegovať]
uplink: Je to svetlo zelený krúžok s bielym antialaisnutým pluskom a zeleno-bielym leskom.
seth82: Je to hnedý trojuholník so zeleným krížikom a svetlo-hnedým leskom. [v ďalšej výmene to ešte vystupnuješ do ešte absurdnejšieho extrému, ale vzhľadom na to že sa opieraš o trendy a "jasne známe fakty" ktorým verí väčšina jednoduchých ľudí, tak máš dobrú oporu v obecenstve a tak opäť úplným balastom "víťazíš" nad evidentnou pravdou]
uplink: ...
seth82: Si menej vzdelaný, menej rozhľadený, mladší a neskúsenejší ako ja, mwhahahaha...[tu sa zmôžeš už len na urážky, keď Ťa ja diplomaticky odbijem a zosmiešnim]
uplink: ...

Preto už neodpovedám na Tvoje otázky, nekladieš ich za účelom zistenia a dozvedenia sa niečoho nového, ale za účelom pretlačenia svojej pravdy aj za cenu, že je to úplný balast a nezmysel. Máš potrebu dokazovať sebe a druhým že LEN Ty máš pravdu, aj za cenu že je to úplá lož. Nezaujíma Ťa čo je skutočná pravda, ale len to, aby si vyzeral múdro, vzdelane a Tvoje odpovede pôsobili fundovane. Keby Ťa to zaujímalo, nereagoval by si arogantne, jednoznačne a bez možnosti dať druhému názoru šancu, druhej "pravde".
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Dríst. X krát som dokázal, že trepeš pí*oviny a ty x krát píšeš, že nie. Tento tvoj vykonštruovaný príspevok si nechaj, kľudne mi dokáž veci o ateistoch, dobrách cirkvi a podobne.
kathleen
Light Professional
Light Professional

seth82 napísal: Ja sa IT venujem dlhšie ako ty, zároveň v tej oblasti čiastočne pracujem, pričom ti pripomínam, že moje právo nemôžem aplikovať na Slovensku. A ako som už tisíc krát napísal, svoje silene ironické drísty si nechaj pre rovesníkov.

Mimochodom, moja karma celkom stúpla.
Vidim, ze tato tema je uz uplne OT. Tak smiem sa spytat seriozne, kde mozes svoje pravo aplikovat? Vazne ma to zaujima. Mas nejake zameranie na medzinarodnom poli? Mozem ti zvysit karmu :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - každý kto sleduje konverzáciu medzi Tebou a mnou [skôr utrpenie pre mňa] mu je jasné, že to čo som "vykonštruoval" je pravda. A to že Ty na to reaguješ len nadávkami :) "strelená vrana zakrákala" či ako sa to hovorí?

A prosím Ťa ako sa Ty venuješ iT? Píšeš vo Worde a zvládaš zapnuť a vypnúť PC? Až budeš mať na krku 800 aktívnych klientov, 3-5 zostáv za týždeň, ~5 notebookov, konfigurovanie sietí v malých a väčších firmách, internú bezpečnosť, architektúru a topológiu zabezpečenia firemných priestorov a iné, tak sa ozvi...ináč sa neozývaj prosím Ťa.

Možno Ťa hrubo podceňujem, ale na fóre som Ťa jakživ nevidel prispieť niečim fundovaným, aspoň fundovane vyzerajúcim v iT témach...je možné že ich zámerne ignoruješ, ale tak presvedč ma o opaku, ak Ti to za to stojí...
kathleen
Light Professional
Light Professional

uplink napísal: A áno, Tvoje vzdelanie? Študuješ darmožráčinu, ďalší zbytočný tuctový a nepotrebný právnik, alebo aká pliaga. Tiež nič moc ;)
uplink napísal:Mňa aspoň tá darmožráčska škola predurčila na niečo potenciálne užitočné, zatiaľ čo Teba len na vykorisťovanie ľudí a zárobkovú činnosť z neštastia a pohromy ostatných.
tak toto sa ma dotklo
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kathleen - sorry, mimo medicíny, STU [FA, etc.] a FEi, FiiT považujem všetky školy vrátanie mojej teológie za zbytočné, umelé a vymyslené nepotrebné odvetvia, takmer úplne nepotrebne pre ľudskú spoločnosť ako takú. Je to len môj subjektívny názor.

A čo sa týka právnikov, tak ich poznám dosť a veru len mizivé percento to robí za účelom pomoci, tobôž nezištnej. Drvivá väčšina je tam kvôli vidine "ľahkého" zárobku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kathleen: keďže mám papiere od britského práva, práva commonwealthu a európskeho práva, hádaj. Právo z krajiny, ktorá nemá ústavu a je parlamentná monarchia asi nemôžem aplikovať a praktizovať na Slovensku.

uplink: je mi jedno, čo si o mne myslíš. Daj sem jednu z právd, ktorú si si vykonštruoval, napríklad o zázrakoch, ateistoch konštrujúcich zbrane a iných veciach, na ktoré som sa pýtal a na ktoré som reagoval. Ty o nadávkach a útokoch nemáš čo hovoriť, bežne útočíš na diskutujúcich a vďaka sceenoshotom to môžem aj dokázať.

/ináč, ako som písal, máš mizivú predstavu o právnikoch, vďaka Slovensku.
kathleen
Light Professional
Light Professional

uplink napísal:kathleen - sorry, mimo medicíny, STU [FA, etc.] a FEi, FiiT považujem všetky školy vrátanie mojej teológie za zbytočné, umelé a vymyslené nepotrebné odvetvia, takmer úplne nepotrebne pre ľudskú spoločnosť ako takú. Je to len môj subjektívny názor.

A čo sa týka právnikov, tak ich poznám dosť a veru len mizivé percento to robí za účelom pomoci, tobôž nezištnej. Drvivá väčšina je tam kvôli vidine "ľahkého" zárobku.
nj, za svatych mat pravnikov nemusis. ale vsetkych hadzat do jedneho vreca..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kathleen - markus, silmarill, seth82, hughito...aj keď "oficiálne" nehádžu všetkých kresťanov do jedného vreca, svojími výrokmi a počínaním tu na fóre to robia. A milujú ich "oko za oko, zub za zub". Ja som len zrkadlo...

seth82 - ale teraz sme v tejto téme a tu si prvý vulgarizmy použil Ty :)...nehnevaj sa, ale je to krutý fakt ;)...

A čo sa týka otázok a odpovedí, ak niekoho zaujímajú, nájde si ich v témach a pochopí. Dostal som viacere správy na iCQ od ľudí z fóra ohľadom Ťeba, že prečo s takým [citujem] zadubencom a obmedzencom vôbec strácam čas.

Je jedno ako Ti odpoviem, vždy to zneguješ a prevrátiš proti mne, alebo cirkvi, alebo veriacim, tak načo s Tebou diskutovať? Obsah a podstatu Tvojej reakcie poznám, len aby si si uľavil? :) Ďakujem, neprosím.

Pre ostatných - ak si myslíte že sme OT, mýlite sa. Celá téma je jedno obrovské OT, nemá zmysel, ani miesto na diskusnom fóre. To čo sa objavuje, vyplavuje tu v tejto téme na povrch je skutočný topic. Sú to vnútra, životy, skúsenosti, udalosti a poznanie v našich životoch. Ich demonštrácia nami, skrze vety, celky, myšlienky a názory. Téma sama o sebe je len konštrukcia. Životy, skúsenosti, pravdy, lži a domienky ktoré ju napĺňajú, sú skutočná hodnota a nosník všetkých tém, nie len tejto.

V téme kde len poradím človeku ohľadom iT som len na úrovni témy. Kde zavolám za moje lowe na mobil/skype [ako to robím denne s hojkáčmi] a ponavigujem ich či už virtuálne, alebo cez Teamviewer, investujem do toho svoj čas, životnú energiu a silu, to je skutočná hodnota diskusie, nie len teória, ale hlavne prax.
kathleen
Light Professional
Light Professional

seth82 napísal:kathleen: keďže mám papiere od britského práva, práva commonwealthu a európskeho práva, hádaj. Právo z krajiny, ktorá nemá ústavu a je parlamentná monarchia asi nemôžem aplikovať a praktizovať na Slovensku.

/ináč, ako som písal, máš mizivú predstavu o právnikoch, vďaka Slovensku.
jasne, ze na SK nie. europa a commonwealth uz nieco napoveda. ale smerovala som to tam, ci v nejakom odbore: obchod, ludske prava, trest etc.

co sa tyka tej predstavy, plny SUHLAS. ja by som medzi pravnikmi na SK asi neprezila.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: ako obyčajne, ťaháš sem veci, ktoré sem nepatria. V predchádzajúcich problémoch, ktoré si mal, som si všimol, že vyťahuješ osobné veci na opozíciu voči tebe, je to trápne a hlavne - je mi jedno, kto ti na ICQ písal a je mi jedno, kto písal správy na fóre. Ja sa čudujem sám sebe, že s tebou strácam môj čas, s fundamentalistom je to zbytočné.

Okej, vulgarizmus som tu použil ako prvý,to nepopieram. A koľko urážok si tu použil ty? Osobných, priamych urážok.

kathleen: Obchod, TOrt, Contract, Equity and Trust, Criminal. To je moje zameranie.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - práveže sem ťahám veci, ktoré sem patria. Špiním si ruky s realitou, zatiaľ čo Ty by si rád ostal len v rovine virtuálnej...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: Ty o mne a o realite hovno vieš. Takže furt si "špiníš ruky s virtuálnou rovinou". Vidím, že si si zasa editoval celkom morálne jeden z svojich príspevkov, človek v diskusii s tebou ani nevie, na čo má reagovať, pretože po odoslaní mu tam pribudnú iné veci. Nauč sa konečne netikete a prestaň s tým, je to maximálne trápne a mätúce a hoci som si vedomý, že to využívaš vo svoj prospech, aspoň trochu tej morálky veriacich, ktorí "veria v dobro a šíria dobro" by si mohol mať.

Na krku mám oveľa viac klientov ako ty, počítajú sa v tisícoch, nerobím šaša na zákazníckej podpore, ale mám na starosti niečo iné, do detailov ťa absolútne nič nie je, takže zopakujem - neťahaj sem osobné veci, ak nevieš inak argumentovať a zároveň mi odpovedaj na otázky, ktoré som položil a ktoré si ty podľa seba vraj už sto krát odpovedal. Ináč táto diskusia nebude smerovať (a to už nesmeruje) absolútne nikam.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

uplink, na základne dorazy v téme si vo väčšej časti neodpovedal, toto, čo tu teraz predvádzaš, je už úplne mimo.

Mňa si už ostrakizoval na základe irelevantnej veci, setha ostrakizuješ teraz na základ vecí, ktoré nemajú nič spoločné s týmto fórom a s touto diskusiou.

Ani nerátam, koľkokrát si neodpovedal na otázky, koľkokrát si prehliadol argumenty v celom príspevku..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - som súkromník :) takže "nerobím na podpore". Pracujem priamo s klientmi, sám za seba - živnosť. Návrh, topológia a architektúra malých a väčších lokálnych sietí. Návrh počítačov pre render farmy, nody, servery pre matematické a grafické výpočty. Pracovné stanice pre office, grafiku, poprípade hry. To je definícia toho čo robím primárne. Sekundárne riadim kolektív ľudí, čo pracujú ako grafici, animátori a programátori.

Avšak Ty ako si sa sám "pochválil" robíš pre tisíce klientov o čom svedčí že súkromník nie si, ani náhodou - musel by si byť šéf a to by si nemal čas písať na hojko.com, takže ani to nie si. Z toho logicky vyplýva že budeš niečo ako otrok v McDonalde :D Súčasť obrovského mraveniska, ktoré kŕmi masy. Som rád že si sa verejne priznal že Tvoje zamestnanie je robiť nejakého podradného poskoka - nulu - pre tisíce neznámych ľudí vo veľkej firme kde si mr. nobody a nik o Tebe a Tvojich počinoch nevie absolútne nič - o čom svedčí aj Tvoja tona voľného času. Tvoja podpora pre tisíce klientov sa zlieva len v jednu obrovskú masu s nálepkou organizácie, v ktorej si len bezvýznamné koliečko. Nejaký big bad boss ktorý Ťa možno psychicky týra a nakladá Ti prácu, ktorú možno ani nechceš robiť, alebo prípady rôznych "klientov". Dúfam že robíš v tom boxe ako v tých anglických a amerických filmoch, také to kartónové bludisko :lol: to by bolo dostatočné zadosťučinenie, aspoň pre mňa. Ja narozdiel od Teba riadim svoj čas ako chcem, robím si kedy chcem, koľko chcem a čo chcem. Pracujem doma v teplúčku, kde sa zároveň aj hrám hry, pozerám filmy a od kiaľ vyrážam do terénu. Každý klient ma pozná po mene, má na mňa mobil a čo to o mne vie, zatiaľ čo Ty budeš len číslo v nejakom prípade v pätičke na hlavičkovom papieri. Ale tak o nejakom riadení voľného času asi taká kancelárska krysa ako Ty môže len snívať :roll:

Toľko na margo mojej "podpory na telefóne" či ako si ma to nazval :P in Your face. Kto do mňa kameňom, ja doňho kladivom ;)

hughito - ak si ma náhodou od tej témy hore oslovil, nemusíš to robiť, nečítam Tvoje správy, vidím ich len zablokované :) presne tak, ako si si to želal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty si to aj tak prečítaš, o to sa nebojím, každopádne, ja na teba reagovať budem stále, aj v záujme druhých.
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Vidím, že ani táto téma nikam nesmeruje. Jedine ak k OT a flamu. Takže to tu ukončím.
:lock:
Zamknuté