Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa Sagittarius »

25.3.2011:

20:30: Maďarsko - Holandsko @ Holandsko - 1 @ 2,35 @ BetClic @ 6/10
20:45: Slovinsko - Taliansko @ 1X @ 1,65 @ BetClic @ 6/10
21:00: Luxembursko - Francúzsko @ Luxembursko +3 @ 1,95 @ Bwin @ 6/10
22:00: Španielsko - Česko @ Španielsko -1 @ 1,80 @ BetClic @ 6/10

//autoeditácia príspevku (25 Mar 2011, 11:18)
Sagittarius napísal:A inak, nemá niekto nejakú dobrú taktiku na Betfair? Napr. Podám pred zápasom (ktorý je v Live stávkach) na remízu a keď padne prvý gól na neremízu, tak aby som tak, či v zisku. Obdobne je to pri under/over. Len môže existovať aj niečo lepšie, tak ak máte nejaké nápady, tak sem s nimi... :)
Tu som sa pomýlil. Malo to byť: staviť na remízu a čakať, kým kurz na "neremízu" stúpne, tak že v oboch prípadoch by sme boli ziskoví, ale tu riziko, že prvý gól padne príliš skoro, potom sa dá ešte čakať, že druhý tím vyrovná, ale to sa nemusí stať vôbec. :) Takže asi by bolo vhodnejšie stávkovať na under/over a napr. pri basketbale sa kurz veľmi rýchlo môžu meniť. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No ma uje*e z tych Cehunov luckerskych
Sagittarius
Guru
Guru

No hokejisti im asi požičali svoj prvý útok Štěstí-Klika-Náhoda. :D Ale Španieli to hádam ešte otočia, ale o dva góly to už neviem, neviem. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Zatial nepredviedli nic svetoborne Spanieli, ak to takto bude pokracovat tak budu radi za vyhru o gol.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Buffalo dnes získalo dva veľmi cenné body, nakoľko Carloina bodova naplno proti Tampe, tak náskok zostal nezmenený :)

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 0KmXTCc%3D

Tipovaniu zdar ! :)
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Ach dávať na medzinárodné zápasy :( 120 € tiket my Urugay prehral s Estónskom. :(
J.O.S.E
King
King

Dnes sa hrá v poradí 6. zápas SC Bern - Kloten Flyers (stav série 2:3). Bern ma ideálnu šancu vyrovnať sériu a vynútiť si tak 7. zápas. Preštudoval som si súpisky oboch mužstiev a neviem prečo Kloten dokázal vyhrať trikrát za sebou s Bernom (pravdou je, že to boli tesne zápasy). Bern disponuje podľa mňa s omnoho skúsenejším kadrom ako Kloten, napr. brankára Marca Buhrera si pamätam z MS - skúsený hráč a bývalý reprezentant.
Ivo Ruthemann - stále reprezentuje Švajčiarov a je to jeden z najlepších hráčov súčasnosti v švajčiarskej lige
Martin Pluss - platí to isté ako pri Ruthemannovi.
Bern disponuje aj kvalitnými zahraničnými útočníkmi so skúsenosťami z NHL
Brett McLean - hrával v Colorade, Chicagu, Floride
Jean Pierre - Vigier - skúsenosti z Atlanty,
Simon Gamache - skúsenosti z Atlanty.
Joel Kwiatkovski - skúsenosti z Washingtonu, Floridy....tiež z KHL - hrával za SKA Petrohrad

Pokiaľ ide o Kloten, tak v ich zostave možno medzi skúsených hračov radiť útočníka Marka Bella (kedysi hrač Chicaga), Marcela Jenniho a Rintannena - poslední dvaja sú už vyslúžili veteráni 8)

Práve v tomto zápase by malo isť o to, kto dokáže zúročiť skúsenosti - podľa mňa skúsenosť a kvalita je na strane Bernu :)

Posledné dva zápasy vyhral Bern a naposledy v Klotene 4:1, tak očakávam, že potvrdí víťazstvo aj dnes a pri kurze 2 vo fortune (bet - 1,8; bwin - 1,75) si pravdepodobne skúsim podať na Bern...samozrejme je to len môj odhad a môžem sa pomýliť :wink:

btw. bude zaujímavé sledovať, koľko ľudí dnes staví na tento zápas, osobne si myslím, že bookmakeri ho kurzovo precenili a tiež nie je v centre pozornosti aj preto, že dnes sa hraje kvalifikácia ME :)

/// stavené a môžem večer tŕpnuť :D
Sagittarius
Guru
Guru

Čo hovoríte na zápas Andorra - Slovensko? Ja som podal v utorok na BetClicu za 1 € s kurzom 40 na Andorru a vo štvrtok, tak isto na BetClicu za 1 € z kurzom 14 na remízu a plus dnes som dal ešte under 2,5 na Bwine s kurzom 2,40. :) Takže keď vyhráme bude ma hriať naša výhra, keď nie tak moja výhra. :D

// No keby nebolo zápasu s Luxemburskom a celý týždeň som sa nedozvedal o také informácie a výroky, že akoby šli hrať proti neviem komu, tak by som nad ani nerozmýšľal, ale vidím to aj trocha reálne, a tak skoro som dal preto, lebo budú klesať kurzy a už aj klesajú. Ono Andorra je síce 202. v rebríčku FIFA, ale na takýchto miestach už nie je ten rebríček vôbec objektívny, lebo Andorra hrá zápasy iba s Európskymi mužstvami a tam je ťažko sa preraziť, ale určite je lepšia ako ako Anguilla, Montserat alebo Americká Samoa, Papua-Nová Guinea a San Marino, ktoré sú s ňou na 202. mieste a určite je lepšia ako mnoho tímov pred ňou. A vlastne ten rebríček nie je asi objektívny skoro vôbec. :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

J.O.S.E dal som na teba, za 20 € čo je u mňa viac ako dosť, uvidíme :D Lebo tie kurzy na kvalifikačné zápasy ako vždy oničom...
J.O.S.E
King
King

Ja v tom zápase nehrám, takže na mňa stávkovať netreba :D

Ja som ako jeden z mnohých tu dal post o zápase, o ktorom si myslím, že by mal vyjsť a aj som to zdôvodnil prečo, nepovedal som, že vyjde a ani som neagitoval aby niekto dával to, čo ja poviem (na druhej strane si treba uvedomiť, že nemôžu byť každý deň Vianoce 8) ).....samozrejme treba mať rešpekt pred týmto zápasom, ale ja si aj tak stále myslím, že ten kurz je prehnaný a tri víťazstva Klotenu boli spojením šťastia s dobrou hrou, ale v Berne sa práve včas rozohrali reprezentanti podporovaní hráčmi zo zámoria a vzadu je istý golmán Buhrer. V Berne si určite uvedomujú, že prípadna prehra znamená koniec sezóny, vyhrať môžu aj po predlžení ale to už pôjde o poriadne nervy a myslím si, že v predlžení by Bern strati akúkoľvek psychickú výhodu po predchádzajúcich 2 víťazných zápasoch :)

btw. napr. včera mi po dlhom čase (6 dní) nevyšiel taký skúšobný tiket Jaroslavl - Mytišči 1, podcenil som to a to sa mi vypomstilo, ešteže za nižší vklad :wink:, ale ked som videl v TV hru Mytišči, tak sa čudujem, že opäť nevyhrali v riadnom hracom čase....Mytišči hrali skvele do šírky, narušali rozohravku už v obrannom pásme súpera, stražili Demitru a celkovo pôsobili zohratejšie, keďže hrajú pravidelne, nie ako Jaroslavl....tu vidím určitú pararelu s dnešným duelom Bern - Kloten, kde Bern podobne ako Jaroslavl dlhšie nehral a nezachytil sériu a prehraval 0:3 na zápasy ale vzmohol sa...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

veď práve kvôli tej analýze som to skúsil, uvidíme večer ;)

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2011, 17:38)
inak Portugalsko - Chile 2 kurz 4,32 keby som nedal všetko na ten Bern tak by som to riskol za 5 ;)
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

no chorvati dnes sklamali..dufam,ze aspon nase lamy to daju.. :D
Sagittarius
Guru
Guru

Moje tipy, čo som dával na iné fórum:

26.3.2011:

16:00: Arménsko - Rusko @ Arménsko +1 @ 2,45 @ Bwin @ 4/10 0:0
19:15: Bosna a Hercegovina - Rumunsko @ Bosna @ 2,20 @ BetClic @ 5/10 2:1
20:00: Albánsko - Bielorusko @ Albánsko @ 2,85 @ Bwin @ 3/10 1:0
20:00: Andorra - Slovensko @ under 2,5 @ 2,40 @ Bwin @ 4/10 0:1
20:00: Nórsko - Dánsko @ remíza @ 3,25 @ BetClic @ 4/10 1:1
J.O.S.E
King
King

Dobojované :)

BERN - Kloten 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)

GOLY: McLean, Vermin, McLean, Ruthemann, Pluss - Walser

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Z8Bx3us%3D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

myslis , ze aj siedmy zapas vyhra bern?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:Dobojované :)

BERN - Kloten 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)

GOLY: McLean, Vermin, McLean, Ruthemann, Pluss - Walser

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Z8Bx3us%3D
Klobuk dole a karma hore za tvoje tipy, ktore maju hlavu aj patu.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Philadelphia-Boston co myslite ?
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

dáke tipy na zajtra ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kamarat potreboval previest dake peniaze z karty typu Quatro a podobne na hotovost, tak to hodil na moj bwin ucet, islo o 10 eur na testovanie, neskor 360 a potom este 100 eur, spolu teda 470 eur. Previedol som to v piatok a dal vyplatit. Az dnes (v nedelu) mi dosiel mail, ze potrebuju opat moj obciansky preukaz (pritom som ho daval uz asi pred dvomi alebo tromi rokmi), ze chcu tiez kreditnu kartu z oboch stran a aj to, ze mam vysvetlit dovod preco som tam previedol peniaze a preco som si nenatipoval.

Tu je vypis z uctu, su tam vidiet vklady, vyplatu, zrusenie vyplaty a potom cancel na kartu. Ak tomu dobre rozumiem, tak moja platba bola zablokovana, ale budu peniaze spat vratene na kartu? Ak ano, ako dlho to trva?
Prílohy
karta.png
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som dal na noc Vancouver a Anaheim
Zamknuté